Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת סט כלים-סיגנט/קסקו/AM-PRO

deltaHF
שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,היום שוטטתי מעט ביצחק שדהונכנסתי לכמה חנויות של כלי עבודה.

קיבלתי שתי הצעות מעניינות ועוד אחת שמצאתי באינטרנט:

1.סט של סיגנט-זה שמופיע ראשון בקישור (מק"ט 013741) ב1440 ש"ח.

*עריכה-הקישור לא מגיע ישר לסט. צריך להכנס לקטלוג סיגנט 2008 (מצד ימין),לאחר מכן לבחור "בוקסות 2",ובשורה העליונה לבחור בעמוד 85,הסט העליון זה הסט המדובר.

http://www.peledtech.com/?gclid=COC1xs6L3ZMCFRsWEAodTk_WZg

2.סט בעל תכולה דומה של חברת "קסקו" ב1250 ש"ח (לא מצאתי קישור/תמונה).

3.סט של AM PRO שאין לי מושג מה הוא כולל,1400 ש"ח. חשתי שאולי יש אותו למישהו והוא יוכל לפרט את תכולתו ואת טיב הכלים.

http://www.toolcenter.co.il/Front/Ecommerce/product.asp?productId=13840

מהסט של הסיגנט מאוד התרשמתי,מרגיש איכותי ונראה איכותי.

בקסקו מאוד אהבתי את הראצ'ט שהוא בעל 72 שיניים ולכן מרגיש מאוד מדוייק ועובד חלק. פחות התלהבתי מהמפתחות והבוקסות,שלפחות למראה,נראים פחות איכותיים מהסיגנט. גם הארגז עצמו נראה פחות איכותי (מזכיר קצת את הארגזים הסיניים של ה100 שקל).

על מה אתם ממליצים לי? והאם מישהו מכיר את הסט של AM PRO?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לך אולי לעבוד גם אחת החברות האחרות?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיגנט חברה טובה וידועה

לי יש נסיון מצויין איתם.

אינני יודע לגבי מחירים כי כבר איני מעודכן.

שתי החברו האחרות לא מוכרות לי ואין לי נסיון איתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

יש לי גם את הסט של סיגנט וגם של AM PRO

אם אתה חובב הייתי מעדיף את הAM PRO גם מבחינ אחריות במידה וכלי נשבר,מוחלף במקום ולא נשלח לבדיקה כמו סיגנט.

הסט מכיל מפתחות רינג פתוח 10.12.14.17 סכין יפנית מברזל סט אלן קטן וסט מפתחות כוכב קטן,4 מברגים פיליפס+4 רגיל(לא איכותיים,נשברים די מהר) קאטר,שפיץ פלייר,פלייר פטנט,פלייר תרנגול,

סט בוקסות חצי וסט בוקסות רבע,אין 3\8 דרך אגב,לאחר מיקוח אפשר לקבל הנחה מטול סנטר על הסט.

בברכה,אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וההתרשמות שלך מהכלים היא חיובית?

יוצא שבסיגנט יש מבחר גדול יותר של בוקסות ומפתחות,אבל אין מברגים,פלאיירים וכו'.

יהיה יותר זול להשלים את הסט בקניית מברגים מאשר מפתחות נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עובד הרבה עם סיגנט . הרבה תודות ל GSI16V והרבה ל G FORCE .

אין תלונות . סטים איכותיים מאוד .

לא מכיר את השאר ואת האמת , לא מוכן להתפשר . כמו שאני לא אחליף לעולם את "וירט" ( טעות אחת הספיקה לי ) .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עבדתי הרבה עם סיגנט, עד שהם התחילו להישבר, והציפוי התקלף מהסולבנטים.

עברנו לבטה. עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות אפילו מהסטודנטים הגרמנים שבאים להתארח אצלנו.

איכות היא עניין יחסי. לעבודות טיפוסיות עם האוטו או בבית, הסיגנט (פלדטק בע"מ) הוא סט איכותי, עמיד ומקצועי.

לעומת זאת, אם אתה מחפש כלים לשימוש תעשייתי עם איכות ואמינות בהתאם, יש לך את בטה (שמיר אספקה טכנית).

אם גם זה לא מספיק, תמיד יש את סטולוויל (עודד טולס), אבל אלה כלים שרק ישקר וחיל האוויר יכולים להרשות לעצמם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכלים הם לשימוש ביתי,לכן אני מאמין שהסיגנט יספקו אותי מעל ומעבר.

לאף אחד לא היה ניסיון עם הכלים של קסקו על מנת שיוכל לחוות דעה עליהם?

המוכר טען שלדעתו הם יותר איכותיים (למרות שהוא מוכר גם סיגנט,והסיגנט עולים אצלו יותר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עבדתי הרבה עם סיגנט, עד שהם התחילו להישבר, והציפוי התקלף מהסולבנטים.

עברנו לבטה. עכשיו אנחנו מקבלים מחמאות אפילו מהסטודנטים הגרמנים שבאים להתארח אצלנו.

איכות היא עניין יחסי. לעבודות טיפוסיות עם האוטו או בבית, הסיגנט (פלדטק בע"מ) הוא סט איכותי, עמיד ומקצועי.

לעומת זאת, אם אתה מחפש כלים לשימוש תעשייתי עם איכות ואמינות בהתאם, יש לך את בטה (שמיר אספקה טכנית).

אם גם זה לא מספיק, תמיד יש את סטולוויל (עודד טולס), אבל אלה כלים שרק ישקר וחיל האוויר יכולים להרשות לעצמם.

אני מניח שאתה מתכוון ל- שטאלווילה, www.stahlwille.de . אגב, הם והיצרן www.hazet.de נחשבים ליצרנים הטובים בעולם מיזה שנים, ומחירם בהתאם. כול השאר שהזכרתם הם אמנם כלים איכותיים, אבל לא ברי השוואה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היצרנים שציינת מספקים כלים ממוצעים, רמה אחת מעל לכלים הסיניים עלומי השם.

להגיד עליהם שהם כלים סופר איכותיים, אפילו לא קרוב.

פסגת האיכות- snap on, במחירים לא שפויים. גם החברות שציין ירחמיאל נחשבות טובות מאד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי שהם סופר איכותיים בשום מקום,גם לא השוותי אותם לHAZET או SNAP-ON.

ציינתי שהכלים מיועדים לשימוש ביתי ולא יעשה בהם שימוש מסיבי כמו במוסך למשל.

מבין שלושת הסטים שמתי לב שרוב ההמלצות הן לכיוון הסיגנט אז אני כנראה אלך עליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

deltaHF האמירה הייתה כללית לכל מי שחושב שסיגנט זה כלי סופר איכותי ולא כלפייך.

Derish, ז.ג. בחולון מחזיק הרבה מאד כלים של Hazet, אני לא יודע אם הוא נציג רשמי אבל הוא ספק גדול שלהם:

http://www.d.co.il/3851610/21150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...