Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 210K לפג'ו 406.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הייתי במוסך מורשה פג'ו באשדוד(מוסך גל) לקבל הצעת מחיר לקראת הטיפול שצריך לעשות וחשכו עיניי.

מדובר בפג'ו 406 מודל 2000 מנוע 2.0.(RFR)

רציתי לדעת כמה אמורה לעלות ההחלפה של הדברים הבאים ,לא במוסך מורשה.

שמן מנוע,מסנן שמן,מסנן אוויר,מסנן דלק.כמו"כ המליצו לי להחליף גם נוזל בלמים DOT 4 ונוזל קירור 5 ליטר שמחליפים אותם כל שנתיים.

כמה אמור לעלות (לא במוסך מורשה) הטיפול בלי הנוזלים והטיפול כולל 2 הנוזלים?

כמו"כ אשמח להמלצה על מוסך טוב ואמין באזור אשדוד.

פורסם
אהלן!

הייתי במוסך מורשה פג'ו באשדוד(מוסך גל) לקבל הצעת מחיר לקראת הטיפול שצריך לעשות וחשכו עיניי.

מדובר בפג'ו 406 מודל 2000 מנוע 2.0.(RFR)

רציתי לדעת כמה אמורה לעלות ההחלפה של הדברים הבאים ,לא במוסך מורשה.

שמן מנוע,מסנן שמן,מסנן אוויר,מסנן דלק.כמו"כ המליצו לי להחליף גם נוזל בלמים DOT 4 ונוזל קירור 5 ליטר שמחליפים אותם כל שנתיים.

כמה אמור לעלות (לא במוסך מורשה) הטיפול בלי הנוזלים והטיפול כולל 2 הנוזלים?

כמו"כ אשמח להמלצה על מוסך טוב ואמין באזור אשדוד.

פילטר שמן , פילטר אויר עולים ביחד בערך 100 ש"ח (מקורים) , פילטר דלק עולה אם אני זוכר נכון משהו באיזור ה-70-90 ש"ח

שמן מנוע איכותי 10W-40 חצי סינטטי של חברה טובה עולה באיזור ה-100-130 ש"ח ל-4-5 ליטר.

נוזל קירור איכותי של פרסטון עולה 50 שקל בערך או הנוזל המקורי של פג'ו עולה 80 +-.

נוזל בלמים עולה 20-30 שקל .

זה כמובן רק מחירי החלפים יש להוסיף לזה עוד זמן עבודה .

כמה אמרו לך מחיר במוסך?

פורסם

1150, ברחתי מיד .:-)

כמובן שיכלתי לקבל הנחה אבל עדיין זה מחיר מופרז מאוד,טיפול כזה אין בעיה אפילו לעשות בחניה של הבית בעזרת חבר שמבין אין פה משהו מסובך פשוט אין לי זמן.

פורסם

המחירים שקיבלת כוללים גם זמן עבודה

מניסיון עם מוסכי הרשת עלות החלפים המקוריים כמעט זהה פרט לשמן מנוע ועלות עבודה.

החלפת הנוזלים במוסך מורשה 850 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

מחיר מוגזם מאוד לדעתי 1150 , החלקים יעלו לך בסביבות 400-450 שקל להכל .

עבודה במוסך נורמלי אני מאמין שיקחו לך עוד 200-250 בערך.

בקיצור 700 +- שקל יהיה בהחלט סכום סביר לטיפול יחסית גדול.

פורסם

על החלפת הדברים הרגילים של הטיפול הם רשמו עבודה של 2.5 שעות(425 ש"ח) פלוס חצי שעת עבודה על החלפת נוזל הקירור סה"כ 510 שקל.

פריארים לא מתים רק מתחלפים.

פורסם

אין סיבה לבצע טיפול כזה במוסך מורשה. החלפת נוזלים ומסננים יכולה להתבצע בהצלחה ותוך שימוש באביזרים איכותיים על ידי כל מכונאי חובב. מאידך, רצוי שהטיפול יתבצע על ידי מכונאי המכיר את סוג הרכב האמור, יודע לאתר תקלות אופייניות ומבצע בדיקה של מכלולים בטיחותיים. יש פריטים כמו לדוגמא רצועת טיימינג + מותחן המחייבים החלפה (אחזקה מונעת) במרווחי זמן/מרחק נסיעה קבועים.

ייתרון של מוסך מורשה הוא בציוד ייעודי, עבודה על פי ספרות הייצרן , ורישום של ההסטוריה של הטיפולים במחשב החברה (יש לזה משמעות בעת מכירת הרכב).

האם זה "שווה את הכסף"? לכל אחד שיקולים משלו.

פורסם

אה כמובן שה510 זה לא כולל מע"מ.

טיפול גדול הכולל טיימינג,ברקסים,תושבות מנוע ועוד כמה דברים נעשה בטיפול 180K במוסך המרכזי(ע"י הבעלים הקודם :-))

פורסם

אני הייתי מחפש מוסך מורשה אחר, ומבקש הנחה מהמחיר שנקב המוסך השני.

כל מוסך לוקח סכום כסף אחר - אפשר גם לעשות סקר טלפוני.

אין תחליף לרישום במחשב ולעבודה המקצועית!

בסופו של דבר, זה בדיוק ההבדל בין רכב שנמכר ב-2000 ש"ח מעל המחירון, לרכב שנמכר ב-2000 מתחת למחירון.

4000 ש"ח בממוצע בעת המכירה, מתקזזים עם הטיפולים היקרים יותר.

• תוכן חדש...