Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת רכישת רכב חדש, אחת הדברים שאנחנו לא אוהבים לעשות זה קריאת ספר נהג.

אנחנו יוצאים בדרך כלל מנקודת הנחה, שאנחנו בעלי נסיון ויודעים דבר או שניים על תחזוקת הרכב, אך פה הטעות.

בספר רכב, ברובליקה של שמירה על נקיון רשום בדרך כלל שיש לשטוף את פנים הרכב בעזרת מים וסבון, אין שום תזכור לגבי ספריים למניהם.

קיימים בשוק החופשי מגוון רחב של תכשירים המיועדים לניקוי ושמירת חלקי פלסטיק ברכב, אם תקראו טוב את מה שרשום על התכשיר, ספק הוא שתמצאו שם שתכשיר פוגע בחלקי פלסטיק מסויימים. בפועל הם כן.

אני מצרף תמונות של פלסטיק הנמצא בדשבורד של ניסאן טידה עם ציפוי צבע הרוס, אשר יצרן הרכב דחה את תביעת האחריות. עלותו של חלק זה קרוב ל-800 ש"ח.

לידיעתכם.

בברכה.

יגאל.

04052008256.jpg

04052008257.jpg

30052008292.jpg

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

גם מטהרי אויר נוזליים שמותקנים על פתחי האיורור עלולים ליגרו לקילוף בצבע של לוח המכשירים

מהכרות אישית לא מוכר באחריות וניתן לזהות בקלות את גורם הנזק.

joni

פורסם

התכשיר בשם SUN OF GUN

ועוד אחד בשם ARMORALL הכי טובים שיצא לי להשתמש.

היו לי שריטות על הלוח שעונים כתוצאה מהפירוק שלו לצורך החלפה נורות, השתמשתי בSUN OF GUN והלוח חזר חדש לחלוטין והלוח השקוף הזה היה כמעט ובלתי ניראה לעין!

על הדשבורד החומרים האלה מצויינים.

• תוכן חדש...