Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איזה רכב יש לך, אבל רכב שלא הגיע מהחברה עם קסנון לא מקבל אישור בצורה חוקית.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע אם קסנון מקורי מהחברה.

ותתפלא אבל עם קצת כסף אפשר גם לקנות אישור מכול מקום שצריך (לא שאני צריך יש לי מקורי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדיוק הזמנתי דרך EBAY לפני כשבוע, אני אמור לקבל אותם ביום ראשון. יצא לי 320 ש"ח בדיוק כולל הכל. מקווה שלא אצא פראייר לאחר שאגלה כמה זה עולה בארץ... :roll:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עם המחירים המופקעים בארץ אתה לא תצא פראייר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תתפלאו, אך אכן יצאתי פראייר. התקשרתי לחנות ובחורה נחמדה הסכימה להגיד לי מה מחירן של הנורות. אתם יושבים?

220 ש"ח בדיוק.

סעומו המדינה הזאת!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זוכרים אז, לפני הרבה זמן, שפתחתי שירשור על הנורות הלוגן שמפיצות אור כמו הקסנון וכולנו דיברנו ושאלנו ובסוף הם לא יכלו להימכר עקב בעיה בתקן ...

הם כאן והם נמכרות כמו לחמניות חמות

היום התקשרו אליי מהחנות gtlv ליד רחוב המסגר בתל אביב היא מתחילה למכור את הנורות קיבלה תקן והכול.

קנייה מרוכזת יוצאת לפועל !

220 שקלים זה העלות לנורות אנחנו ננסה להוריד לה כמה שיותר יותר טוב יום ראשון הזה בשעה 5 בערב אני מגיע לחנות.

מצפה לראות כמה שיותר ממכם

הנה הטלפון שלי

0546335046

*אני יודע שיש לה נורות h4

פורסם

מישהו יודע מה אורך החיים המוצהר של נורה כזו (H7) ?

לדוגמה, אם אני לא טועה - נורת H7 סטנדרטית של OSRAM אמורה להחזיק 300 שעות במתח תקין של רכב.

לגבי ההנחה - אולי תארגן שגם מי שיבוא ויגיד שהוא מ- "קארס-פורום" יקבל את ההנחה גם ביום אחר (לא לכולם נוח להגיע ביום מסויים לשם).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הנורות אצלי כמעט 7 חודשים ובינתיים אין שום בעיה (טפו טפו טפו) - היום הן הורכבו בפביה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מישהו יודע מה אורך החיים המוצהר של נורה כזו (H7) ?

לדוגמה, אם אני לא טועה - נורת H7 סטנדרטית של OSRAM אמורה להחזיק 300 שעות במתח תקין של רכב.

לגבי ההנחה - אולי תארגן שגם מי שיבוא ויגיד שהוא מ- "קארס-פורום" יקבל את ההנחה גם ביום אחר (לא לכולם נוח להגיע ביום מסויים לשם).

האם מדובר על נורה של פיאט פונטו?

לגבי 320 ש"ח - לא יודע מאיפו הזמנת.

לי כולל משלוח עלו זוג H1 וזוג H4 - תשב: 440 ש"ח.

הבעיה שעלות המשלוח גבוהה ולכן כדאי להזמין 2 זוגות בו זמנית.

בכל מקרה ב220 ש"ח המחיר הוא לא גבוהה לH4.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

היתי שם היום קניתי זוג והתקנתי,בנתיים יש אור אז אני לא יכול לתת חוות דעת.

ועוד דבר,איזה נורות אלה של האור הנמוך? ואם יש גם להם דימונד וויזין?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...