Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.(אוטומטי)האוטו עמד כשבוע וחצי. התחלתי את הנסיעה ואחרי כל עצירה לאחר לחיצת דוושת הגז האוטו התחיל בקושי לסוע

כאילו הוא על המברקס ככה היה איזה חצי שעה וזהו אכשיו הכל בסדר ממה זה יכול לנבוע???

2.יש לי רעש מוזר מרצועת הטימינג רעש כזה של שפשוף או משהו רעש מעצבן ממה זה יכול לנבוע?

3.לידים כחולים על לוחית הרישוי עוברת טסט??

תודה לעוזרים...

פורסם

בעייה חשמלית יכולה לגרןם לגיר לא להתחיל ב_1 .

רעש באיזור הרצועות יכול לנבוע ממותח או ממשאבת מים (גם ממיסב אלטרנטור)

לדים כחולים לא מעבירים בטסט

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה על העזרה+

עוד כמה שאלות מצחיק שאתה אומר בעיה בחשמל כי אני הרכבתי אכשיו מגבר ואת הציוד הנילוה לזה ויש כמה דברים

מוזרים שאני מבחין בהם כמו: לוקח למד חום הרבה יותר זמן להתעדכן (יותר ממה שזה היה בעבר)

האם יתכן שיש קשר בין התקנת המערכת לבין זה

הרעש מהטימינג נעלם לאחר חצי שעה נסיעה+יש מעל הרצועה סימנים של טיפות מיים על המכסה מנוע

על מה זה יכול להצביע

פורסם

אם הרעש מהטיימינג -אל תשחק עם זה,אתה עלול לשלם ביוקר אם חלילה תיקרע הרצועה או שיתפרק המותחן נזק של לפחות פי 4 מהחלפת רצועת הטיימינג.

לגבי הגיר- אם אין לך קולר גיר צפה לבעיות בהמשך הדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חשוב מאוד לבדוק מה גורם לרעש מאזור חגורת תזמון.

אם החגורה הולכת להחזיר את נשמתה, אתה עלול לגרום נזק בלתי אפיך למנוע.

בדוק גובה שמן גיר אותומט

שום לדים לא עוברים טסט

פורסם

הייתה החלפת של הרצועה לפני כ-20k ויש קולר על הגיר

אולי זה באמת רעש מהמשעבת מיים כי יש סימנים של מיים מעל הרצועה על מכסה המנוע יכול להיות שזה קשור?

פורסם

כאן בפורום אנו רק מנחשים את הבעיה לפי הסבריך ונותנים יעוץ לפי הדברים האמורים , הכי טוב גש למוסך או חבר מבין עניין.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מיים לא מוסיפים לשום מקום.

מוסיפים נוזל קירור באם חסר, או נוזל למיכל המילוי של חומר ההתזה ל"שפריצרים" -מתזים, של החלון הקדמי, או מיים מזוקקים למצבר, וכן הלאה.

מיים נטו- לא!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ישנם סוגים של נוזל קירור (כמו G12) שמומלץ לערבב על מים, אז אם חסר כמה גרם, אין בעיה להוסיף מים.

במאוחד ברכבים עם נזילה, אין טעם להשקע בנוזל קירור, עד שהבעיה לא תתוקן.

• תוכן חדש...