Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת האם סימפטום של טורים לא יציבים כשמפעילים את כל מאותתי הרכב מצביעים על מנוע צעדים חלוש ? (הדבר קורה רק בס"לד סרק). תופעה נופת שקורית מדיי פעם הוא גימגום קל בהתנעה. האם יש משהו שניתן לעשות לבד? (ניקוי מסוג כזה או אחר ?) ואם לא כמה עשוי לעלות החלק כולל עבודה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יכול להיות שזה לא מנוע צעדים. במקרה שלי זה היה חיישן טמפרטורה פגום ובמקום מנוע צעדים שעולה לאלפא שלי קרוב ל-2000ש"ח, הוחלף חיישן ב-150 ש"ח בלבד.

יש להתחבר למחשב הרכב עם סורק ולבדוק מה הבעייה.

לפעמים במנוע צעדים מצתבר לכלוך ומספיק לנקות אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אשמח לחות דעת על בעיית המאותתים בסל"ד סרק, ואולי הסבר לניקוי עצמי של המנוע.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

תן לי להבין שוב- כשהרכב עובד בסל"ד סרק ואתה מפעיל 4 וינקרים הסל"ד עולה ויורד. בכל מצב אחר הטורים יציבים?

פורסם

הממ גם לי מוכרת התופעה - החל מגמגום קל בהנעה (לפעמים) ועד סל"ד סרק שעולה כאשר אתה מפעיל כל צרכן שהוא ברכב (מפעיל אורות, מסובב הגה - משאבה).

אגב בעמידה בסרק הסל"ד גם לא תמיד יציב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניתן לבדוק עצמאית?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי התיאור שלך ישנה בעיה באחד מהרכיבים שאמורים להגביר את הטורים.

יתכן וזה מנוע צעדים.

לא ברור לפי התיאור אם הטורים קודם יורדים ועולים או להיפך (זה חשוב)

תעשה בדיקה כזאת: כאשר הרכב מונע במצב סרק כל מערכות החשמל אורות מזגן וכו' כבויות.

תנסה לייצב את הטורים על 1300. אם אתה לא מצליח והם קופצים ונופלים לסירוגין אז יש חופש בציר מנוע צעדים.

פורסם
לפי התיאור שלך ישנה בעיה באחד מהרכיבים שאמורים להגביר את הטורים.

יתכן וזה מנוע צעדים.

לא ברור לפי התיאור אם הטורים קודם יורדים ועולים או להיפך (זה חשוב)

תעשה בדיקה כזאת: כאשר הרכב מונע במצב סרק כל מערכות החשמל אורות מזגן וכו' כבויות.

תנסה לייצב את הטורים על 1300. אם אתה לא מצליח והם קופצים ונופלים לסירוגין אז יש חופש בציר מנוע צעדים.

אין בעייה בבדיקה שהצעת, ואשמח לבדיקה האם נכנסו מים למנוע צעדים. בכלל איפה הוא נמצא ברכב הנ"ל ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני מרגיש דה-זה-וו...אה כן, פתחת כבר שרשור בנושא ואפילו קבלת תשובות לעניין מבעלי מקצוע!

לגבי תופעת האיתות, היתה כבר תלונה כזו בפורום, על רכב בדיוק כמו שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...