Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

***פשיטה ענקית בפ"ת !!!***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי, אנשים , באיזה בעסה אני עכשיו.

לקום ולקרוא את מה שקרה , הורס את כל היום.

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות. עד עכשיו חסכתי כל שקל בשביל להשקיע באוטו, אבל עם מה שקורה בזמן האחרון(במיוחד אתמול), ממש אין חשק להשקיע.

תשקיע ותיסע בכייף, בשבילך ולא בשביל רייסים... כך אותי למשל, השקעתי בשיפור הרכב שלי ואני מתכוון לשפר אותו עוד בעתיד אבל מעולם לא הייתי אפילו כצופה במפגשים האלה של הרייסים, פשוט לא מעניין אותי... כמה בדיקות בודדות שיצא לי לעשות היו בשביל לבדוק את השיפור למשל וזהו...

אתה קונה רכב ומשפר אותו בשביל ההנאה שלך או בשביל מה ? או שאתה נהנה מהעובדה שתיקח רכב מסויים יותר מאשר הנסיעה על הרכב המשופר שלך ?... לדעתי הכייף זו הנסיעה והנהיגה.

ינון.

אני לא מתכוון לעשות רייסים במפגשים, אבל אני אוהב לבוא לשם לפעמים, לראות מכוניות משופרות. נחמד לראות מכוניות יפות וזה לפעמים נותן רעיונות לשיפורים. זה שאני נמצא במפגש כבר הופך אותי למטרה של השוטרים וזה ממש מעצבן.

חוצמזה, זה שיהיה לי אוטו משופר מבחינה חיצונית, כבר יהפוך אותי למטרה ולא רק במפגשים. השוטרים חושבים שמי שמשפר תאוטו שלו, הוא נהג מסוכן וכל פעם יעצרו אותו ואני אצטרך להסביר להם למה האוטו שלי משופר ותמיד יהיה סיכוי שיורידו אותו מהכביש, כי שיפורים זה לא משהו חוקי.

עכשיו המשטרה הפכה להיות אנטי שיפורים בצורה מאוד מטורפת(במקום לאשר את זה ולהפוך ליותר בטוח) וזה מוריד ת'חשק להשקיע

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו..

באמת שזה היה צפוי, כשכל העולם ואחותו מגיעים למקום שבו מתרחשת פעילות לא חוקית ועם "אידיאולוגיה" כזו של משטרת ישראל - אין מצב שזה לא יקרה.

באמת היה מפחיד בכמה מפגשים האחרונים, יותר מדי אנשים על המדרכה ויותר מדי נהגים שעוברים באדום. מזל שזה נגמר בפשיטה ולא בתאונה, כי אם מכונית מאבדת שליטה - היא מתרסקת על הרבה מאד אנשים, ועד כמה שחבל לי על החבר'ה מהפורום שנפגעו - טוב שהייתה פשיטה.

מאד מענין אותי מאיפה הם השיגו צילומים של חודש שלם של רייסים. מאיפה הם צילמו?

אני הכי נהנתי במפגשים המצומצמים שהיינו עורכים, 10-30 חבר'ה מהפורום בכיף ובסבבה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
עצם העובדה שאתה נוסע על מיצובישי צ'אמפ צריכה לגרום לנו להעלות אותך על המוקד. :wink:

אולי במקום זה, בשביל בטחונכם האישי, תביאו לי איזה XSI במתנה :wink: .

פורסם

קודם כל אני משתתף בצערו של אורן ..

אבל עדיין לא חושב שהוא צריך למכור את האוטו ... ( ממה שראיתי במכירה האוטו שלך ממש אבל ממש פצצה וחבל מאוד שתוותר עליו )

בעניין המפגשים אני לא הייתי האף אחד מהם .. וכנראה שאני לא מתכוון ללכת למפגשים כאלה של רייסים וערסים ( בלי להעליב אף אחד שהיה שם בלי לעשות שטויות כולל אורן זיגי וכל השאר ) .. אבל עדיין כולכם אמרתם שתמיד יש שם משוגעים עם פול גז ו 200 ליד הרבה אנשים וכל מיני שטויות .

בכל מקרה .. אם היו להם צילומים והוכחות אז מי שאשם יוכל אותה בגדול , מי שלא עשה כלום .. ורק הלך לו רע בכל הבלאגן אז שינסה להסביר .. לבקש הוכחות או כל מיני דברים אחרים ..

אני בעד דעתו של ראלימן שאם נפגשים אז קבוצות קטנות של 20 אנשים או משהו שמבינים לא עושים שטויות , ומפגשים בשקט .. בלי שכל העולם ידע מזה ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אבל עדיין לא חושב שהוא צריך למכור את האוטו ... ( ממה שראיתי במכירה האוטו שלך ממש אבל ממש פצצה וחבל מאוד שתוותר עליו )

..

אתה כנראה לא מכיר את אורן מהפורום, גם אני לא מכיר אותו אישית אבל הוא התחיל בקדט, המשיך ל-306 שהושבתה ואז קנה את ה-205 היפה הזו, הרבה אנשים היו הורגים בשביל אוטו נדיר זה, כנראה שאורן לא יודע להעריך רכבים בסדר גודל כזה.

בר-המזל שיקנה אותה ממנו רק ירוויח.

אהה ואורן אין דבר כזה 306 S16/XSI עם 2 דלתות! אלא אם כן התכוונת לקבריולט.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

ראלימן

היו להם בטח סמויים שהתחזו לקהל וצילמו

ודבר שני אורן איזה אוטו יפה יש לך , ניראה לי זאת הGTI הכי שמורה בארץ

פורסם

ראלימן

היו להם בטח סמויים שהתחזו לקהל וצילמו

ודבר שני אורן איזה אוטו יפה יש לך , ניראה לי זאת הGTI הכי שמורה בארץ

אפשרי, מישהו זוכר את הבחור מיום חמישי שישי שעבר שצילם את כל הרייסים?

הוא נראה צעיר, ועם חברים, אבל אי אפשר כבר לדעת, מעלה בי זכרונות מהשרשור של MAX-TUNING על זאתי שהחליטו שהיא משתפית. מישהו יכול רק למקד לי את הפחדות, אם עשיתי שם רייס לפני שלושה שבועות, אבל זה היה ביום שישי, לא חמישי (בפ"ת - אתם יודעים, איפה שבסוף הרייס יש לך רמזור שמאלה לחזור לחניה - האם שם צילמו?). האם יש סיכוי שצילמו גם אותי? לא ראיתי אף אחד עם מצלמה... היינו בין הראשונים שהגיעו.

פורסם

..

אתה כנראה לא מכיר את אורן מהפורום, גם אני לא מכיר אותו אישית אבל הוא התחיל בקדט, המשיך ל-306 שהושבתה ואז קנה את ה-205 היפה הזו, הרבה אנשים היו הורגים בשביל אוטו נדיר זה, כנראה שאורן לא יודע להעריך רכבים בסדר גודל כזה.

אתה חוצפן שחושב שהכל מנקודת המבט שלו.

נתחיל בהתחלה , התחלתי עם אסקונה שקיבלתי מאבא.... המשכתי ל 306 שהושבתה לא על ידי.

וקניתי את ה 205 הנדירה הזו, לא , לא בשביל למכור אותה.. למעשה זה הטענה שאמרתי לאבא שלי , שאני לא קונה אוטו בשביל למכור ...

אבל שמע... אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך , אני מת על ה 205 הזו , אבל אני יותר אוהב 306... מה לעשות... כמו שאתה אוהב את הראלי שלך ... אני אוהב 306... חשבתי ש ה205 תספק אותי , מסתבר שהיא לא.

לגבי 306 XSI\S16 3 דלתות .....אז אם תסלח לי ... מר יוני (זיגי) מהפורום שלנו הוא בעל 306 S16 3 דלתות

ויש לי 2 306 XSI 3 דלתות למכירה.

מה גם שמר לוי יצחק טוען שיש מחירון ל 3 דלתות ברכב הנ"ל ...............אז אלא אם כן ליוני אין באמת את הרכב שלו, והאנשים שאני מכיר לא ממש עם הרכב הזה, ולוי יצחק בכלל דביל .... אז גלעד........... יצאת פקק !

פורסם

אני הייתי ממליץ למחוק את כל הת'רד הזה כי יש בו קטעים מפלילים.

ובמקום כל מי שיש לו ממה לפחד, הייתי מנמיך פרופיל ונמנע מהתוודויות, לפחות בזמן הקרוב. לצורך הוכחות הם יכולים ללכת רחוק ולהביא ציטוטים מפורום זה או אחר וגם לנסות להוכיח זהותו של אדם ע"י התחקות אחרי IP וכו', זה לא פשוט אך אפשרי.

:-D

פורסם
אני הייתי ממליץ למחוק את כל הת'רד הזה כי יש בו קטעים מפלילים

ובמקום כל מי שיש לו ממה לפחד הייתי מנמיך פרופיל ומנע מהתודויות לפחות בזמן הקרוב. לצורך הוכחות הם יכלים ללכת רחוק ולהביא ציטוטים מפורום זה או אחר וגם לנסות להוכיח זהותו של אדם ע"י התחקות אחרי IP וכו' זה לא פשוט אך אפשרי.

אני נסעתי 189 קמ"ש עם אסטרה אוטומטית בחוצה ישראל.

הנה, אמרתי את זה. אני מחכה למשטרה שתבוא לדפוק על דלת ביתי.

פורסם
וואי, אנשים , באיזה בעסה אני עכשיו.

לקום ולקרוא את מה שקרה , הורס את כל היום.

ירד לי כל החשק לשפר את האוטו שאני עומד לקנות. עד עכשיו חסכתי כל שקל בשביל להשקיע באוטו, אבל עם מה שקורה בזמן האחרון(במיוחד אתמול), ממש אין חשק להשקיע.

תשקיע ותיסע בכייף, בשבילך ולא בשביל רייסים... כך אותי למשל, השקעתי בשיפור הרכב שלי ואני מתכוון לשפר אותו עוד בעתיד אבל מעולם לא הייתי אפילו כצופה במפגשים האלה של הרייסים, פשוט לא מעניין אותי... כמה בדיקות בודדות שיצא לי לעשות היו בשביל לבדוק את השיפור למשל וזהו...

אתה קונה רכב ומשפר אותו בשביל ההנאה שלך או בשביל מה ? או שאתה נהנה מהעובדה שתיקח רכב מסויים יותר מאשר הנסיעה על הרכב המשופר שלך ?... לדעתי הכייף זו הנסיעה והנהיגה.

ינון.

ינון, המקרה שלך הוא מקרה חריג... אני לא חושב שיש מישהו שם במשטרה שחושב שסבא עם וולבו ירוץ לשים לה צ'יפ או אגזוז זרימה חופשית :wink:, הרכב שלך לא מושך תשומת לב בהגדרה שלו - כך שהמקרה שלך אינו מייצג בעליל.

המשטרה נטפלת בעיקר לצעירים עם מכוניות קטנות / רועשות / מוחצנות - וזו בעיה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ובמקום כל מי שיש לו ממה לפחד הייתי מנמיך פרופיל ומנע מהתודויות לפחות בזמן הקרוב. לצורך הוכחות הם יכלים ללכת רחוק ולהביא ציטוטים מפורום זה או אחר וגם לנסות להוכיח זהותו של אדם ע"י התחקות אחרי IP וכו' זה לא פשוט אך אפשרי.

אני יודע שזה נשמע קצת פרנואידי, אבל מי שרוצה יכול לקבל את העיצה ומי שלא לא חייב לעשות ממנה צחוק.

איזה דגם של אסטרה?? נפח מנוע?

:-D

פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת פרנואידי, אבל מי שרוצה יכול לקבל את העיצה ומי שלא לא חייב לעשות ממנה צחוק.

איזה דגם של אסטרה?? נפח מנוע?

טוב, אני לא אמשיך לצחוק עליך.

אין שום ערך משפטי להצהרה כמו שלי על גבי הפורום. היא לא שווה כלום בבית משפט. ולכן אני יכול לכתוב מה שבא לי.

ד"א, סגרתי עם הR1 שלי 319 על כביש הערבה.

פורסם
ינון, המקרה שלך הוא מקרה חריג... אני לא חושב שיש מישהו שם במשטרה שחושב שסבא עם וולבו ירוץ לשים לה צ'יפ או אגזוז זרימה חופשית :wink:, הרכב שלך לא מושך תשומת לב בהגדרה שלו - כך שהמקרה שלך אינו מייצג בעליל.

המשטרה נטפלת בעיקר לצעירים עם מכוניות קטנות / רועשות / מוחצנות - וזו בעיה.

איציק

אוקיי, אבל למה להוסיף לסיכון (סיכון כפול - גם משטרה וגם תאונה או דריסה) בלהגיע למפגשים האלה של הרייסים ?

אני רק אומר שיקנה ושישפר, להיתפס במקרה על הכביש זה הרבה יותר נדיר... ואגב, אפשר לשפר ועדיין להיות חוקי יחסית או שלא ישימו לב... כמו למשל ה-DP שאני הולך לשים וגם להחליף את הממיר הקטליטי לממיר מירוץ מיוחד... אלה שיפורים שקשה לשים לב אליהם לעומת השיפור המיותר ביותר שהוא פריפלואו שלא עושה כלום וישר מושך תשומת לב.

ינון.

פורסם

..

אתה חוצפן שחושב שהכל מנקודת המבט שלו.

נתחיל בהתחלה , התחלתי עם אסקונה שקיבלתי מאבא.... המשכתי ל 306 שהושבתה לא על ידי.

וקניתי את ה 205 הנדירה הזו, לא , לא בשביל למכור אותה.. למעשה זה הטענה שאמרתי לאבא שלי , שאני לא קונה אוטו בשביל למכור ...

אבל שמע... אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך , אני מת על ה 205 הזו , אבל אני יותר אוהב 306... מה לעשות... כמו שאתה אוהב את הראלי שלך ... אני אוהב 306... חשבתי ש ה205 תספק אותי , מסתבר שהיא לא.

לגבי 306 XSI\S16 3 דלתות .....אז אם תסלח לי ... מר יוני (זיגי) מהפורום שלנו הוא בעל 306 S16 3 דלתות

ויש לי 2 306 XSI 3 דלתות למכירה.

מה גם שמר לוי יצחק טוען שיש מחירון ל 3 דלתות ברכב הנ"ל ...............אז אלא אם כן ליוני אין באמת את הרכב שלו, והאנשים שאני מכיר לא ממש עם הרכב הזה, ולוי יצחק בכלל דביל .... אז גלעד........... יצאת פקק !

OK, אני פקק ואתה בא בהצהרות ש-205 GTI 1.9 לא מספקת אותך, אויש שכחתי שאתה ראלף שומאכר, הרי רק ה-F1 שלך מספקת אותך, סלח לי שומאכר.

ועוד פעם אני אומר, אוטו בעל 2 דלתות מלפנים ודלת אחורית זכוכית שנפתחת היא מכונית 3 דלתות, הנקראת גם "האטשבק" מי שרוצה שיתקן אותי, כי כנראה מישהו פה טועה.

אורן, 205 GTI לא מספקת אותך מה?!

אתה הרי נהג על עם רשיון למעלה מ-10 שנים והרי ברור שמיצית מכונית כמו ה-205..סלח לי.....

לא! :x

החיים הם סחיטה של המצערת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...