Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה מגן הגה בראלי 106

גלעד 106 ראלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לפני כשבוע נפל לי מכסה מגן ההגה אשר נמצא מעל הגלגל השמאלי (היה בלוי מאוד).

תפקידו למיטב ידיעתי להגן על מסרק ההגה.

בכל אופן קניתי אחד חדש מקורי אבל משום מה לא הצלחתי להכניס אותו בכוחות עצמי, פירקתי את הגלגל ניסיתי כמה טכניקות אבל אף אחת לא עבדה, הגעתי למסקנה שהמוסך כנראה יעשה זאת טוב ממני, רק רציתי לשאול, האם מישהו התנסה בבעית התקנה של מכסה מגן הגה ב-106 למיניהם?

כמה יעלה לי לעשות זאת במוסך מבחינת עבודה, בהתבסס בקושי ההתקנה?

תודה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מדבר על הקונדום (זהו שמו הרשמי של מגן מסרק הגה בשפת המוסכים)

אז הרכיבו לי אותו במרום צמרת תוך שלוש דקות, ללא פירוק הגלגל ובחינם (שילמתי 30 ש"ח על הגומיה עצמה)...

מאוד לא כדי לנסוע ללא מגן נ"ל - לכלוך, אבק וחול עלולים לגרום נזק רציני למנגנון ההגה...

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מדבר על הקונדום (זהו שמו הרשמי של מגן מסרק הגה בשפת המוסכים)

אז הרכיבו לי אותו במרום צמרת תוך שלוש דקות, ללא פירוק הגלגל ובחינם (שילמתי 30 ש"ח על הגומיה עצמה)...

מאוד לא כדי לנסוע ללא מגן נ"ל - לכלוך, אבק וחול עלולים לגרום נזק רציני למנגנון ההגה...

P.

מאשר. דבר דומה נעשה אצלי. לא זוכר עלויות אבל זה באמת גרושים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשבוע נפל לי מכסה מגן ההגה אשר נמצא מעל הגלגל השמאלי (היה בלוי מאוד).

תודה.

איך שמת לב שהוא נפל לך?

איך רואים\מרגישים את זה?

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...