Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, לפני בערך 3 שעות, בדרכי לחבר, שמתי לב שהחום מנוע די גבוה, לא קריטי אך גבוה.

כראוי עצרתי את הרכב, כדי לבדוק ולהוסיף מים מבלי לכבות את המנוע כדי שלא תהיה סכנה של פיצוץ הבלוק, לקחתי 2 כפפות שהיו בפגז' כדי לפתוח את הרדיאטור, התחלתי בפתיחה איטית, שמתי לב שיצאו קצת אדים, לא משהו רציני.

אוקיי המשכתי לסובב טיפה, הגעתי לפתיחה מלאה ולא קרה כלום, הרמתי את המכסה טיפה כלפי מעלה כדי לפתוח את הרדיאטור, ובאותו הרגע שהרמתי את המכסה הפקק עף לי בפרץ מים אדיר ולוהט, המים הלוהטים כיסו את כולי ונפלתי לרצפה, קיבלתי כוויה ביד (לא רצינית) וכל המונע, המצבר הפילטר הראש מנוע, הגיר, הכל הכל התלכלך במים מלוכלכים מחלודה.

לאחר מכן הוספתי כחצי בקבוק מים, כיבתי את האוטו, הנחתי לו לנוח טיפה ולהתקרר, חזרתי, הנעתי, הוספתי מים (כ-2 בקבוקים גדולים של פטל !! ), והמשכתי בנסיעה.

עכשיו שתבינו, מעולם זה לא קרה לי, אני תמיד עשיתי כך בכל רכב שהיה לי \שנסעתי עליו, ומעולם, מעולם זה לא קרה לי.

הגעתי למסקנה חד משמעית:

מיצובישי חרא של אוטו, ולא המיצובישי שלי, כל המיצובישי.

לפי מה שאני יודע ולפי מה שהבנתי מאבא של חבר לאחר השיחה הקטנה שהייתה לנו אתמול, מיצובישי זוהי חברה יפנית, המנוע יפני, והמנוע אינו מתאים למרכב, בגודל ובכוח.

משום כך האוטו עבר רק כ-250 אלף קילומטר ונמצא ממש לפני שפיכה, בולע כמויות אדירות של דלק, מתכבה בD, מוציא עשן שחור ( טוב זה מתי שבא לו ), ופשוט לא סוחב !

מנועים של 90% מהמכוניות שאתם רואים כיום באות מ2 סוגים, GM ו- General Motors, של טויוטה, ושני הסוגים, אמריקאים.

מיצובישי ודייהטסו לפי מה שהבנתי אלו מנועים יפנים, מנועים חלשים, ומטחנות של דלק.

ובכלל, לפי מה שהבנתי, כל המנועים כמעט היום אמריקאים, כולם כמעט!

אז לסיכום,

אני את הלקח שלי ממיצובישי למדתי, נראה כיצד נעזור לאבא להתפטר מהרכב, ו...

נחזור לסיויק :]

יום טוב וחג עצמאות 60 שמח. :)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אתה טועה לחלוטין

דבר ראשון מיצובישי זה רכב שמוכיח את עצמו הרבה מאוד מבחינת אמינות

בעניין המנועים, המנועים של טויוטה ושל GM מהווים חלק קטן מכלל המנועים של המכוניות, שכחת את פולסווגן, הונדה, ניסן, מרצדס, סוברו, מאזדה, פורד, BMW, פגו ועוד המון מנועים שנחשבים למאוד מוצלחים וחלק ניכר יפניים ומיוצרים ביפן.

פורסם

לא אמורים לשים נוזל קירור(אנטי פריז) ברדיאטור?..אולי בגלל זה הייתה לך שם חלודה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

איזה רצף של שטויות.

דבר ראשון, צריך להיות אידיוט לפתוח את מכסה המים כשהמנוע חם. בטח אם נדלקה לך נורת חום.

דבר שני, GM ו- General Motors זאת אותה חברה. GM זה הקיצור של GENERAL MOTORS. ואין שום קשר לטויוטה (חוץ מהעובדה שהן מתחרות אחת בשניה מי היצרנית הגדולה בעולם).

דבר שלישי, כמעט כל יצרנית מכוניות בעולם מייצרת בעצמה את המנועים שלה.

דבר רביעי, ואחרון, כמעט כל המנועים שאתה רואה היום, לא אמריקאים (ולא מיוצרים באמריקה). כולם כמעט!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטער, אני חייב.

היום, לפני בערך 3 שעות, בדרכי לחבר, שמתי לב שהחום מנוע די גבוה, לא קריטי אך גבוה.

כראוי עצרתי את הרכב, כדי לבדוק ולהוסיף מים מבלי לכבות את המנוע כדי שלא תהיה סכנה של פיצוץ הבלוק, לקחתי 2 כפפות שהיו בפגז' כדי לפתוח את הרדיאטור, התחלתי בפתיחה איטית, שמתי לב שיצאו קצת אדים, לא משהו רציני.

אוקיי המשכתי לסובב טיפה, הגעתי לפתיחה מלאה ולא קרה כלום, הרמתי את המכסה טיפה כלפי מעלה כדי לפתוח את הרדיאטור, ובאותו הרגע שהרמתי את המכסה הפקק עף לי בפרץ מים אדיר ולוהט, המים הלוהטים כיסו את כולי ונפלתי לרצפה, קיבלתי כוויה ביד (לא רצינית) וכל המונע, המצבר הפילטר הראש מנוע, הגיר, הכל הכל התלכלך במים מלוכלכים מחלודה.

מתי הייתה הפעם האחרונה שבדקת אם יש לך מים ברדיאטור? לא יכולים לצאת 4 ליטר מים תוך שניה וחצי, למרות שזה מה שאתה מספר.

לאחר מכן הוספתי כחצי בקבוק מים, כיבתי את האוטו, הנחתי לו לנוח טיפה ולהתקרר, חזרתי, הנעתי, הוספתי מים (כ-2 בקבוקים גדולים של פטל !! ), והמשכתי בנסיעה.

עכשיו שתבינו, מעולם זה לא קרה לי, אני תמיד עשיתי כך בכל רכב שהיה לי \שנסעתי עליו, ומעולם, מעולם זה לא קרה לי.

אולי כי באחרים דווקא בדקת מים, או שפשוט הם היו תקינים...

הגעתי למסקנה חד משמעית:

מיצובישי חרא של אוטו, ולא המיצובישי שלי, כל המיצובישי.

אני מתחנן לאלוהים שלעולם לא יקראו לך להיות מושבע בבית משפט, בגלל יכולת ההגעה שלך למסקנות.

לפי מה שאני יודע ולפי מה שהבנתי מאבא של חבר תמיד מקור מוסמך עוזר לאחר השיחה הקטנה שהייתה לנו אתמול, מיצובישי זוהי חברה יפנית, המנוע יפני, והמנוע אינו מתאים למרכב, בגודל ובכוח.

משום כך האוטו עבר רק כ-250 אלף קילומטר ונמצא ממש לפני שפיכה, בולע כמויות אדירות של דלק, מתכבה בD, מוציא עשן שחור ( טוב זה מתי שבא לו ), ופשוט לא סוחב !

1) זה מיצובישי לנסר או גלאנט. הוא לא אמור לסחוב.

2) 250000 קילומטר זה לא מעט.

מנועים של 90% מהמכוניות שאתם רואים כיום באות מ2 סוגים, GM ו- General Motors, של טויוטה, ושני הסוגים, אמריקאים. בולשיט...

מיצובישי ודייהטסו לפי מה שהבנתי אלו מנועים יפנים, מנועים חלשים, ומטחנות של דלק.

ובכלל, לפי מה שהבנתי, כל המנועים כמעט היום אמריקאים, כולם כמעט!

אז לסיכום,

אני את הלקח שלי ממיצובישי למדתי, נראה כיצד נעזור לאבא להתפטר מהרכב, ו...

נחזור לסיויק :]

לא יותר קל לעשות טיפול ולבדוק בהזדמנות את הרדיאטור?

יום טוב וחג עצמאות 60 שמח. :)

אגב, אני אעשה סיכום לשרשור הזה עוד לפני שכולם כותבים בו:

1) כל היפנים עגלות אבל אמינות.

2) כל הצרפתיות נוחות אבל לא אמינות בשיט.

3) לאיטלקיות יש נשמה אבל אמינות בתחת.

4) אמריקאיות אוכלות המון דלק.

5) בריטיות הן לא אמינות ונוהגים בהן אנשים זקנים.

6) השוודיות הן כוסיות ובטיחותיות (גם המכוניות שלהם) :wink:

לסיכום: יצאת חומוס!

פורסם

הבעיה בנהג/בבעלים

פעם אחרונה שבדקתי נוזל קירור איכותי לא הגיע בבקבוק פטל

עשן שחור =בעיה בהזנת דלק

בקיצור רכב מוזנח טיפוסי

תחזור להונדה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הונדה אמרקיאי.

ytzhak ,

אתה מעלה ויכוח קטן שפרץ לנו במהלך השיחה.

כשהוא אמר שהמנועים אמריקאים אלו המנועים הכי מוצלחים והציג לי דוגמאות, אני חלקתי על דעתו ואמרתי גרמני!

אמרתי מרצדס, ב.מ.וו, וולקסווגן, אוודי.

בזמן שהוא אמר, הונדה, טויוטה, מזדה וכו'.

המנועים של הגרמנים הם ללא ספק המוצלחים ביותר, זו דעתי אליו.

אך מנוע של גולף הוא GM, כן כן תתפלאו לשמוע לא כל הגרמניות הם 100 אחוז גרמני.

מה שאומר שגם החברה הגדולה הזו קונה מנועים מGM.

ולא, לא, לא,

GM ו- General Motors אלו לא אותה החברה, זה מה שגם אני חשבתי.

בנוגע לפיג'ו.

קנית, ישר למוסך.

זה צרפתי, אוטו שאני אפילו לא אתן חוות דעת עליו.

וחוץ מזה, כל המרכבים, כל המרכבים,

הונדה, פורד, מזדה, טויוטה (יצרנית ולא סתם במקום הראשון תמיד.), סובארו, קיה, יונדאי, וכו' וכו' וכו', אלו מנועי GM או General Motors !

מיצובישי, דייהטסו, וגרמניות למיניהן, מנועים בנפרד.

ד"א, אני כמעט ולא בודק מים, האוטו אינו בבעלותי, אבא שלי דאג ודואג לבדוק מים ושמן, ואני צריך לסמוך עלייך.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

יש מצב שפיספסת 1 באפריל עבר חלף לו מזמן, אבל אם אתה אמיתי ואשכרה התכוונת למה שכתבת אז :

שנים לא קראתי רצף של כ"כ הרבה אי דיוקים בורות וסתם בילבולי שכל, לפני שאתה ממהר לכתוב כאלו דברים ולסגור את עולם הרכב למונופול אחד גדול של GM (אה.. שכחתי היא מתחרה בג'נרל מוטורס:shock:) חפש קצת נתונים באינטרנט (לא אצל האבא של דוד שמבין גדול כי הייתה לו פעם קורטינה שלא נתקעה בעליות של סיני).

חג שמח

ותבדוק את הסיוויק שלא ילך לה המנוע ותחפש לה איזה GM מפירוק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

די להתווכח, כמעט כל חברה מייצרת לבד את המנועים שלה (או לפחות החברות שמייצרות כמויות גדולות של מכוניות). אל תקשיב יותר למי שסיפר לך את השטויות האלה. אגב, GM ו GENERAL MOTORS זה אותו הדבר בדיוק (ראה המשפט הקודם). יכול להיות שיש GM אחרת כלשהי, אבל היא בטח ובטח לא מייצרת מנועים בכזה קנה מידה (רוב המנועים בעולם? באמת...).

בקיצור, כל מה שאמרו לך נכון.

נ.ב.- יוסי, בישראל אין מושבעים (ואולי טוב שכך).

"ai motoare capul doare"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...