Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לקחת רכב מליסינג ... דגם אינספייר אשר מחירו בשוק הפרטי 111,000 בהסכם ליסינג כזה :

717*36 (מחיר חודשי כפול מספר חודשים )+ מקדמה בסה"כ 22,383 + מחיר קניה בסוף ההסכם בסה"כ 50,362 ... סה"כ אני משלם על הרכב כ 99,000 במקום 111,000

שווה או לא ?

פורסם

אני ממליץ לך ללכת כבר על החדשה ולא מליסינג,

וגם תזהר מליסינג הם מוכרים מכוניות עם בליאי, וגם הקטע עם הפורד פוקוס שפרסמו פה בפורום

זה מזעזע.

פורסם

אתה אומר לא מליסינג אך אין לך שיקולים של ממש, אם יש אני ישמח לשמוע אבל החלטה בלי פירוט לא שווה הרבה .

כמו כן אי אפשר להחליט לגבי ליסינג על בסיס של מקרה בודד או חברה זו או אחרת

פורסם

אם למישהו מחברי הפורום יש רכב מסוג זה אני ישמח לראות תמונות כי אי אפשר להשיג בשום מקום תמונות של ה- inspire (תמונות פנים כמובן )

פורסם

ברוב העסקאות ליסינג מימוני התשלומים והיתרה צמודים למדד.

כלומר אם המדד היום הוא 3-4% לשנה, בשלוש שנים 99000 ש"ח יהיו בדיוק 111000 ש"ח.

לדעתי זה לא שווה את זה.

פורסם
האם שווה לקחת רכב מליסינג ... דגם אינספייר אשר מחירו בשוק הפרטי 111,000 בהסכם ליסינג כזה :

717*36 (מחיר חודשי כפול מספר חודשים )+ מקדמה בסה"כ 22,383 + מחיר קניה בסוף ההסכם בסה"כ 50,362 ... סה"כ אני משלם על הרכב כ 99,000 במקום 111,000

שווה או לא ?

למתעניין

השאלה לא ברורה - האם מדובר בקנית רכב חדש בעסת ליסינג או האם מדובר בקנית רכב משומש מחברת ליסניג?

בכל מקרה , אם זו קניחת רכב חדש מה"ניילונים", המחיר הכללי לא סביר, שכן בכל הצעות הליסינג, המימוני והתפעולי, לרכבים בסדר גודל כזה יש תוספת של כ 10 אלפי שח לעלות, אם מחשבים מקדמה + תשלומים חודשיים + תשלום סופי. היתרון היחיד - אין כאב ראש במכירה ו/או חשש מאובדן ערך, אבל יש לבדוק את כל סעיפי העסקה......

פורסם
האם אפשר הסבר מפורט יותר על המדד ?

כדי שאוכל להסביר לך על העסקה ולבחון יחד כדאיות - נא יותר פרטים על העסקה, כמו שכתבתי קודם:

חדש/משומש

יד ראשונה או שניה

מה קורה בתום ה 3 שנים

פורסם

גש לאחת מסוכנויות יונדאי בארץ וקבל הצעת מחיר לדגם הנ"ל.

יש ליונדאי חבילות מימון הבנויות בדיוק באותה שיטה ומותאמות ללקוחות פרטיים ,כך שהרכב ירשם על שמך ברשיון הרכב ויהיה יד פרטית לכל דבר.אתה ממש לא צריך את הטובות של חברות הליסינג.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...