Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

התחלתי לעבוד די חזק בהתקנות ברכב ואני מחפש מברגה נטענת זולה אבל טובה

אין לי מושג בתחום הזה ואני די חושש ליפול על משהו חלש ולא אמין

טווח המחיר הוא עד 250 - 300 גג

בתודה!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צהריים טובים

תשנן לעצמך : "זול=יקר"

עדיף להשקיע חד פעמית במשהו מקצועי (מקיטה,בוש ושות') מאשר להחליף מברגה כל מי-יודע-כמה-אבל-בטוח-קצת זמן

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי כדאי להגדיל תקציב,אם תבדוק תיראה שרק מטען של מאקיטה עולה 300 שקל:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתנ ממש לא בכיוון מבחינת תקציב למברגה איכותית,המחירים מתחילים מ 850 ש"ח ומעלה.

בהתקנות רכב אתה צריך מברגה קטנה וקומפקטית,יש לבוש מברגה מעולה עם תאורה מובנית בזמן ההברגה שעולה כ 1000 ש"ח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בבוש הסדרות הביתיות באים בצבע ירוק והכלים המקצועיים בצבע כחול.

תעשה סקר שוק כי המחירים משתנים ויש הבדלי מחיר גדולים, בנוסף שים לב לשמך זמן הטעינה של בטרייה כי לא נעים לחכות שעתיים לטעינת הבטרייה, והכי חשוב שים לב שאתה מקבל תעודת אחריות (לא קבלה) מקורית של היבואן(לדיקו בבוש).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה רואה את הקטנה הזו בתמונה? (אני מקווה שלא התבלבלתי בדגם :oops: ).

עובדת כמו תאילנדי , חזקה בטירוף. עולה בסביבות 2000 שקל.

תעלה תקציב , אחרת לא תמצא כלי ששוה קניה.

ללא שם.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בנוסף לא לשכח שלא מדובר פה על אותה עבודה והבדל בסוללות או בכח.

קלאץ' יותר איכותי ויותר רגיש , כיוון מומנט אמיתי , 2 סוללות בדגמים רציניים (במיוחד אם אתה עובד כל היום - יכול להציל אותך ממש).

זה לא רק ענין של נוחות , זה גם ענין של לא לטחון הברגות ולעבוד בנוחות ובאמינות.

התקציב הזה ממש לא רציני למברגה נורמאלית לעבודה , אפילו לא כ"כ למברגה ביתית בשלוף.

המלצה שלי - 9V של מקיטה - יש לנו אותה והיא שימשה אותנו בצורה מעולה בכל עבודות הבית - סוס עבודה אמיתי (שקיבל המלצות מהמון בעלי מקצוע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

erezfed - מאמין שהתבלבלת . זה כלי ירוק=כלי ביתי.

liviur - במקיטה יש 9.6V . הייתה לי כזו במשך כשנה של עבודה מאומצת - כלי נהדר : מבנה חזק ודי קל , ומטען מהיר.

היום יש לי בוש (מקצועי - כחול) 12V שנאלצתי לקנות מסיבה מסויימת. גם טובה , אבל המקיטה למרות היותה 9.6V טובה יותר לדעתי: יותר נוחה וקלה לאחיזה, והמטען מהיר יותר.

פורסם

קנה מברגה של יונדאי ב-100 או 200 ומשהו שקל. שתתקלקל, זרוק וקנה אחרת.

אני לא מעיז להשוות איכות של כלים פשוטים לאלה של בוש ושות', אבל לפעמים הכלים הפשוטים יכולים להפתיע.

בבעלותי משור ג'יגסו של wolf ששורדת כבר כמה שנים (150 שקל משהו כזה), לעומת משור של בוש שאחרי חודש התקלקל לה המנגנון ה"מתוחכם" לתפיסת הסכין (מעין טבעת פלסטיק שלא ניתן להשיג בשום מקום אלא במחיר מופרז) ומאז מושבתת.

הכלים הפשוטים בד"כ ירגישו קצת יותר שבריריים ולא מאסיביים כמו המותגים האיכותיים, אבל בהחלט אפשר לעבוד איתם.

כמו כן יש לי שתי מברגות של בוש שעובדות מצויין כבר כמה שנים והייתי ממליץ לך עליהן אלמלא התקציב שלך היה כמו שהוא.

פורסם

אכן ה9.6 , ואכן הזמן טעינה לסוללה הוא 30 דקות!

(ואל תידאגו - מהר היא לא נגמרת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סליחה, אבל מניסיון, בוש ירוק לא שווה כלום, עדיך ליקנות SKIL

מברגות טובות זה , בוש כחול, מקיטה ויונדאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מנחש שהשימוש לא יהיה יום-יומי, אלא פעם-פעמיים בשנה.

אם זה המצב, אין שום סיבה לשלם על מכשיר יקר מחברה טובה.

קנה את הדבר הכי זול שתמצא, התייחס אליו בעדינות, ויהיה בסדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מקיטה מקיטה מקיטה.

חברה אחת הטובות בעולם ויש להם מברגות מצויינות!

כמעט כל בעל מקצוע משתמש במקיטה, בפטישונים שלהם ובמברגות שלהם.

לא לוקח לה הרבה זמן להיטען ומספיקה לדי הרבה זמן.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לזו התכוונתי!!!! בדיוק לזו שגאלאנט העלה.

סליחה על הטעות , אך זה היה מזמן. עבדתי איתה , חבל"ז , כ"כ הרבה כוח בכלי כזה קטן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...