Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

פושטקים חמדו את סמל ה- 2.0 בגולף שלי וכנראה גנבו אותו. השגתי חדש אך הבעיה היא איך בדיוק מדביקים אותו בצורה המדוייקת ביותר.

אם למישהו יש רעיון,מרחקים מדוייקים (מהפנס,שמשה אחורית וכיו"ב) או תרשים המתאר כיצד מדביקים בדיוק אשמח לקבלם

לילה טוב

רן

• ספונסר פורום
פורסם

עד כמה שידוע לי אין איזה סרגל מיוחד למשימה הזאת

אצלנו במוסך פועלים כך

או נצמדים לסימנים של הסמל הישן שנגנב

ובמקרה של צביעה של המכסה פשוט מודדים ומשוים לגולף אחרת.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

על הפח נשארו סימנים בברק שמאפשרים להחזיר את הסמלים בדיוק למקום.

תנקה את המקום היטב, קח נייר דבק (מסקינג טיפ) ותמתח אותו במקום המתאים (כך שישמש "שורה"), סמן עם עפרון סימוני עזר ותדביק את הסמל כך שישיק לנייר הדבק.

עם קצת רגש וסבלנות תקבל תוצאה מושלמת.

פורסם

ערב טוב

תודה למשיבים,עכשיו אני רק צריך למצוא רכב זהה וללכת לפיו...מקווה שבעלי הרכב לא יצוץ ויחשוב שאני מנסה לגנוב ממנו את הסמל שלו... :lol:

לילה טוב

רן

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן לבצע את האיפוס

אצלי במוסך על דלת אחורית כזאת משומשת עם סמלים

אף אחד לא יזמין לך משטרה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ערב טוב

תודה למשיבים,עכשיו אני רק צריך למצוא רכב זהה וללכת לפיו...מקווה שבעלי הרכב לא יצוץ ויחשוב שאני מנסה לגנוב ממנו את הסמל שלו... :lol:

לילה טוב

רן

מעניין מאיפה השגת את הסמלים 'החדשים' :-)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...