Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי ג'נט

Casper
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'אנט בתמונה הוא אכן Lenso Light s-2, שבגרסאת ה-17" כמו בתמונה שוקל רק 7 ק"ג.

לפיט-סטופ יש אותו ב-15" וב-17".

Tenzo-R, המשווקת של Lenso בארה"ב, מייצרת את אותו הג'אנט אך תחת שם אחר- DC-5. מגיע בצביעות של כמה גוונים כמו שרק האמריקאים (ואני) אוהבים. אאל"ט כל מה שאתם רואים על המיאטות הם Tenzo-R עם קאפה של לנסו (שיושבת אחד על אחד. אותו יצרן כאמור לעיל).

או במילים אחרות:

http://www.tenzoracingsports.com/roadwheels/dc5v1/index.html

ה-DC-5 לא מיוצר במידה הקטנה מ-17", כמו שצויין באתר. לנסו, לעומת זאת, דווקא כן מייצרת אותו ב-15" בוודאות. 16" צריך לבדוק.

קספר, זה בדיוק אותו ג'אנט כמו שבוליט עם האדומה מפורום רנו נועל. ואם כבר 17" - אתה חייב הנמכה או שהקליאו תראה כמו ג'יפ.

לירן, למה לזלזל בלנסו? זו חברה בעלת שם עולמי.

למה להחליף את ה-OZ F1? כי הוא שוקל 9 קילו!

עם כל הכבוד ל-OZ, ג'אנט שייוצר בשנת 2000 לא מתקרב בכלל לג'אנטים שמיוצרים כיום. לראייה - ג'אנט 15" של חברה מוכרת שוקל היום 5 ק"ג.

פיט-סטופ מייבאים לנסו (וטנזו) כך שאת כל השאלות אתה יכול להפנות אליהם. תבקש את דודי.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

F1 אמור לשקול 5 קילו פלוס מינוס 5 אחוז (תלוי בגודל הג'נט לכן יש טווח סטיה של כ-5 אחוז לפי OZ)

האולטרא לגרה של OZ זה המחליף של F1, ג'נט יפה מאוד שחבל שאין באופסט של הרכב שלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לירן, למה לזלזל בלנסו? זו חברה בעלת שם עולמי.

למה להחליף את ה-OZ F1? כי הוא שוקל 9 קילו!

עם כל הכבוד ל-OZ, ג'אנט שייוצר בשנת 2000 לא מתקרב בכלל לג'אנטים שמיוצרים כיום. לראייה - ג'אנט 15" של חברה מוכרת שוקל היום 5 ק"ג.

פיט-סטופ מייבאים לנסו (וטנזו) כך שאת כל השאלות אתה יכול להפנות אליהם. תבקש את דודי.

זיו, חלילה, אני לא מזלזל בלנסו.

רק אמרתי ש-o.z מסדרת racing זה חישוקים איכותיים מאוד וחבל לוותר על אחד כזה.

במיוחד שהוא מגיע עם צורה יפה ומידה מתאימה.

אין הרבה קשר בין השנה, אז מה שהוא יוצר משנת 2000,

גם החישוק שלי יוצר בשנת 2000 והוא עדיין הטוב ביותר לרכב שלי עד היום.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
גיא מה עובר עלייך,

יש לך O.Z F1 ואתה מסתכל על הלנסו הזה ?

הייתי נשאר עם ה-O.Z בכל יום.

אגב, אם הייתי בעל קליאו ספורט הייתי מחפש בכל מחיר ספידליין טוריני

למה? כי OZ חדשים עולים הרבה יותר כסף מרביעית לנסו.

אם אני אמצא OZ F1 בקוטר 16" במחיר טוב (משומש) אני הולך על זה בלי לחשוב פעמיים, אבל אין.

הלנסו האלו אמורים להראות לא רע על הקליאו.

וזיו, מצטער...אני לא מצטרף לאסכולת המנמיכים, האוטו משמש אותי ביום יום ואין סיבה להפוך אותו לעוד פחות נוח, מה גם שלכנות את הקליאו הסטנדרטית "ג'יפ" זה קטן מוגזם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תומר, אני בדקתי את הנושא כשהזדמן לי לקנות OZ F1 במידה 16". בהמלצת המוסכניק שלי לא קניתי. הוא טוען שזה יגרום לעומס מיותר על הציריה העדינה גם ככה, ואני סומך עליו.

בדיעבד, אני מודה, זאת היתה טעות.

ולפי האתר הבא:

http://www.superhonda.com/tech/wheel_weights.html

OZ Racing F1 Cast 15x7 19.8

הג'אנט שוקל 19.8 פאונד, שזה בקילוגרמים: 8.9812.

מצטער. טעיתי. הוא לא שוקל 9, אלא 8.98.

הג'אנטים החדשים של OZ, לעומת זאת, שוקלים 5 KG והם קלים משמעותית. סופרלגרה 15": 11 פאונד = 4.9 ק"ג!

לירן, הם בהחלט איכותיים והצורה שלהם מדהימה, אך כמו שראית הם שוקלים יותר מדי.

אני מסכים איתך ב-100% לגבי הספידליין טוריני. הג'אנט היפה ביותר שאי-פעם ייוצר לקליאו ספורט. וכשאני אומר ייוצר לקליאו ספורט, אני מתכוון שהוא ייוצר רק לקליאו ספורט. גרסאת הקאפ קיבלה אותו החל משנת 2002 (PH2) עד 2004.

לא ניתן לקנותו דרך לנסו ישירות, רק דרך רנו ועוד מס' חנויות שמתעסקות בשיפורים לרנו וצרפתיות אחרות.

להביאם לארץ זה סיפור שיעלה סביב ה-4-5 אלפיות. מה גם שלא תקבל אישור להכניסם לארץ במידה והם יד-שניה. המחירים שלו בשוק היד שניה הוא 200-250 פאונד לרביעייה במצב סביר. בשביל רביעייה במצב חדש (אך יד שניה) תאלץ להפרד מ-350~ פאונד!

כלומר: רביעיה במצב משומש - 2000~ ש"ח, לפני משלוח ומכס.

רביעייה במצב חדש - 3000~ פאונד לפני משלוח ומכס.

קספר,

אין לך על מה להצטער. אני מבין לגמרי את מי שבוחר שלא להנמיך, ראה הודעתי בפורום רנו.

ככה נראית קליאו סטנדרט שנועלת ג'אנט 17" ללא הנמכה:

DSCF2456.jpg

לדעתי, רק חסר לה מדרכות צד...

פורסם

1. זה 17", אני מדבר על 16"

2. נראה לי שבקליאו שבתמונה לא שמרו על היקף כללי זהה למקור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זיו, אני בהחלט מבין את הנחשקות של הטוריני.

עדיין לא יצא לי לראות קליאו ספורט שנועלת כאלו בארץ.

גיא, בכל מקרה אבל נראה לי שבמקומך הייתי נשאר עם 15'.

החישוקים שלך יפייפים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

פורסם
במקרה היום ראיתי מיאטה דור אחרון צבע טיטניום עם הג'נט הזה שחור עם חיצוני צבע ניקל

הנהג היה מבוגר ועשה פתיחות עם עצמו ברמזור, עושה רושם שהאוטו עגלה ביחס לרעש טרקטור שיוצא מהאגזוז\ים

ב'... :-)

זה הרכב השני שלו:

p1340355gg3.jpg

:shock:

http://img366.imageshack.us/my.php?image=p1340689amq4.jpg

DSCF3937copy.jpg

פורסם
לאן ילכו ה-OZ שאתה נועל היום?

:-)

לא בעיה גדולה, הרבה מתעניינים בהם עוד לפני שחשבתי על למכור אותם.

פורסם
הג'אנט בתמונה הוא אכן Lenso Light s-2, שבגרסאת ה-17" כמו בתמונה שוקל רק 7 ק"ג.

לפיט-סטופ יש אותו ב-15" וב-17".

Tenzo-R, המשווקת של Lenso בארה"ב, מייצרת את אותו הג'אנט אך תחת שם אחר- DC-5. מגיע בצביעות של כמה גוונים כמו שרק האמריקאים (ואני) אוהבים. אאל"ט כל מה שאתם רואים על המיאטות הם Tenzo-R עם קאפה של לנסו (שיושבת אחד על אחד. אותו יצרן כאמור לעיל).

או במילים אחרות:

http://www.tenzoracingsports.com/roadwheels/dc5v1/index.html

ה-DC-5 לא מיוצר במידה הקטנה מ-17", כמו שצויין באתר. לנסו, לעומת זאת, דווקא כן מייצרת אותו ב-15" בוודאות. 16" צריך לבדוק.

הטיגרה שבתמונה נועלת DC5 במידה 17. :roll:

וכן גם אני חשדתי באותו "מבוגר עם מיאטה"..

:wink:

• תוכן חדש...