Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נשברת שום שן כשמעבירים לפארק לפני עצירה מוחלטת, קרה לי כמה פעמים.

שמעתי כמו קפיצות, כאילו שמשהו מתחכך בעוצמה בגיר, ואז בום חזק.

נלחצתי, חשבתי נתפוצץ הגיר, לקחתי את האוטו לבדיקת גיר ומסתבר ששן נגעה בשן בעוצמה חזקה כל כך שנשמע בום.

מה שיקרה אם נעביר ל-R מ- D תוך כדי נסיעה (בוא נגיד 30), ישמע בום, האוטו יקפוץ, יכבה וישוט.

וזה על סמך בדיקה. (חבר שלי עובד במפעל ברזל, זרקו לו לא לפני הרבה זמן פיאסטה, הדגם היותר חדש, ולפני שמועכים מפרקים ועושים ממנה קובייה בגודל 4 ס"מ, היינו חייבים לקרוע אותה. :] )

העברה מD ל-s או?! L,

זה ממש קריטי אם זה s או l,

l הרי הוא 1, ובמהירות לא מתאימה הסל"ד עלול לעלות יותר מדי מה שיגרום לבלאי מואץ של המנוע \ גיר, ואף לגרום לשפיכה.

אבל s, באוטומט הוא הילוך סביר, כמעט ובכל מהירות בעיר תוכל להעביר לS בלי שהמנוע ינשק את ה8 ואפלו לא את ה6, אני עושה זאת לעיתים תכופות, זה לא גורם נזק כמעט ובכלל, פשוט שותה קצת יותר דלק זה הכל.

שבת שלום.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

ממבחר התשובות טרם הבינותי

מה קורה טכנית בגיר

אם אפשר לצרף איור או סרטון

אם אפשר חוות דעת מומחה לגירים

עם התשובות כאן שקראתי אין לי מסקנה אחידה ודברים ברורים

תודה למשיבים

פורסם

ברוב המכוניות זה ככה, גם בלאנטיס, בקורולה (מנסיון).

אגב, בדייהטסו שלנו אבא שלי העביר פעם אחת לרוורס תוך כדי נסיעה, המנוע פשוט כבה ולא נגרם נזק.

"ai motoare capul doare"

פורסם

משום מה הנושא עדיין שנוי במחלוקת, ולכן:

כל אחד יבדוק בספר הרכב שלו מה המלצות היצרן., ויפעל לפיהן.

אם לא כתוב שכדאי להעביר מ-P ל-D ולפרפר, אז כנראה שלא כדאי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...