Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול לחצתי על הגז והעברתי ממצב N לD כשהסל"ד הצביע על 4K. הרכב "פירפר" בלשון הרחוב ויצא חזק מהמקום, אני חושב.

השאלה: איזה נזק יכול להיגרם לרכב מדבר כזה ?

נ.ב

אני לא עושה את זה אבל אתמול משום מה הייתי חייב לנסות :idea:

פורסם

בתור נהג חדש בעבר כבר ניסיתי ואגלה לך-אתה מקבל פירפור צמיגים עצבני והאצה מהירה.

חבל על הנזק שאתה גורם לרכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לא נורא כל בחור חייב לנסות את כוח "הפתיחה" ברכב אוטומט-לפחות פעם אחת (עם לא יותר-תלוי כמה כסף יש לך אחר כך להוציא על הנזק), אחרת בשביל מה אנחנו חיים? :lol:

פורסם
לא נורא כל בחור חייב לנסות את כוח "הפתיחה" ברכב אוטומט-לפחות פעם אחת (עם לא יותר-תלוי כמה כסף יש לך אחר כך להוציא על הנזק), אחרת בשביל מה אנחנו חיים? :lol:

צודק. אילו הייתה לי משאלה אחת לפני המוות הייתי בוחר בלנסות לפרפר ברכב אוטומטי. אחרי זה אפשר לעבור לעולם הבא בשקט :)

פורסם

יום אחד באתי לעצור והעברתי לP עוד לפני עצירה מוחלטת היה בום חזק הייתי בטח שהגיר התפוצץ..

מה קורה אם בזמן נסיעה אני מעביר לרוורס?

פורסם

גם לי יצא להעביר לפארק לפני עצירה, בנסיעה איטית, בקורולה הישנה שהיתה לנו. לא נשברה שום שן ולא היה בום, אבל היתה עצירה לא נעימה במיוחד. אגב, יש רכבים, כמו רנו מגאן לדוגמא, שאם אתה נותן גז ההילוך פשוט לא משתלב- התיבה מחכה שהסל"ד ירד לסביבות ה-2000 לפני השילוב. אצלי במאזדה לא ניסיתי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בגירים הצרפתיים AL4 יש באמת את הקטע הזה אי אפשר לשלב הילוך בעת לחיצה על גז, בנוסף לזה גם אם אתה מעביר לרברס כשהרכב ממש במהירות אפסית לא ישתלב ההילוך עד אשר הרכב יעצור עצירה מוחלטת.

פורסם
צודק. אילו הייתה לי משאלה אחת לפני המוות הייתי בוחר בלנסות לפרפר ברכב אוטומטי. אחרי זה אפשר לעבור לעולם הבא בשקט :)

מסכים איתך 100% :-P:-P:-P

ובמיוחד עם גירים כמו של וולוו...

פורסם

מה שהכי סובל מהעברת ההילוך מN ל D בסל"ד גבוה זהו הממיר מומנט.

לא מומלץ כלל בגיר אוטומט שעלול לשבוק חיים מיד.

פורסם

אין שום בעיה להעביר תוך כדי נסיעה ל S/L אבל שלא תהיה במהירות גבוהה ואז תעביר ל1.

אם אתה על 100 קמש אתה יכול להוריד ל 2(S) ולעבוד בסל"ד גבוה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...