Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סעיה מאז שהתקנתי את המערכת .

הדיפון אצלי מחובר בשני ברגים אחד איפה שהידית של הדלת ואחד בתוך משענת היד בדלת.

בנוסף קליפסים מסביב כל הדלת .

המידבאס מעקם את הדיפון ופותח את הקליפסים שקרובים אליו .

ניסיתי להדביק עם דבק חם כבר פעם שניה שזה משתחרר וגם ניסיתי עם סילקון של שופרפרת פעם אחת ועדיין השתחרר.

האם יש המלצות לדבק אחר ?

פורסם

אהלן מתן...

1.ממליץ לך על דבק שנקרא סופר 7 הוא מגיע גם בשפורפרת {כמו משחת שיניים} וגם כמו סיליקון רגיל...

קח בחשבון שברגע שהוא מתייבש אין דרך חזרה......

2. יש גם את כל סוגי פוקסי למינהם .מערבב 2 סוגי דבקים ונוצר לך דבק אחד חזק....

פורסם

דבק על

או השם המדהים שלו באנגלית שכל פעם שאני משתמש בו מעלה לי חיוך שטני על הפרצוף

liquid nails

תודה שזה גדול!

חבל לך על הזמן, אתה תפרק את הדיפון ביחד עם הדלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות שזה כמעט אותו החומר רק יצרן אחר - ליקוויד ניילס זה השם השיווקי הכי מוכר לדבקים האלה.

בכל מקרה מקווה שיתפוס לך

תבדוק בכל מקרה עם הקליפסים אולי לא במצב טוב, קפיצה קטנה לסוזוקי ואתה יוצא עם קליפסים חדשים - יש להם אחלה שירות, מנסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את ה7 אני לא מכיר

החומר שאני מדבר עליו בין ה20 דקות ל30 להתייבשות ובין שעתיים עד 4 שעות להתייבשות מלאה.

ככה שאתה צריך להחזיק את הדיפון בלחץ איזה 20 דקות ואחרי זה להניח לדלת לנפשה למשך הלילה. (כמובן כשהיא סגורה)

Pioneer TS-X150

פורסם

תנסה לפחות את ה20 דקות הראשונות עד ה30 דקות להחזיק את הדלת בלחץ עם הידיים שלך.

זה גם יעשה לך אפקט מדהים אם אתה תשחרר את הלחיצה (ותלחץ ממש חזק) לאט לאט ואתה תגלה פתאום שהידיים שלך מתרחקות מעצמן בלי שליטה :-P

זה ניסוי מגניב שמישהו מחזיק למישהו אחר את הידיים שלו צמוד לגוף - זה שהידיים שלו מוחזקות כל הזמן מנסה בכל הכוח לפרוס את הידיים שלו ואז אחרי בערך קצת יותר מדקה - זה שמחזיק לו את הידיים מרפה באיטיות (זה שהידיים שלו מוחזקות באותו הרגע לא מאמץ את הידיים בכלל) ואז זה שהידיים שלו לאט לאט הוחזקו מתחילות לעלות מעצמן.

משחק ילדים מגניב!

ואז תסגור את הדלת על סמרטוטים לשארית הלילה.

תנסה. אם זה לא יעזור - יהיה צורך לשקול בניות מחדש של ההגבהות מאחורי הדיפון. או בניה של מכסה מפיבר כהשלמת גובה לדיפון ואז הוא אמור להסגר בקלות.

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי שזה יעשה את העבודה...

פעם אחת עבדתי עם החומר הזה ולא שטפתי את הידים אחרי חשבתי שזה כמו סילקון...

אחרי חצי שעה הוא התייבש לי בידיים ולא ירד לי איזה שבוע.....

כמו ידיים של פרדי קרוגר....

• תוכן חדש...