Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברו מספר חודשים בודדים מאז שזכיתי באליפות טורקיה, התיאבון למרוצים לא ברח לשום מקום ורק תפח ותפח עם הזמן. בסוף השבוע האחרון בזמן שאחי ג'רמי הלך לראות את גדולי נהגי הראלי אצל שכנינו בירדן

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=33638&highlight=

אני נסעתי לאימון לקראת מרוץ בסוף שבוע הקרוב.

האימון היה על מסלול במרכז צרפת LOHEAC. בוגרי קורסי המרוצים וקורסי הדריפטים של חברת מסלולים מכירים את המסלול היטב, בשבילי זאת הייתה הפעם הראשונה לבחון את הרכב שעליו אתחרה באליפות צרפת. 18 מרוצים על פני 6 סופי שבוע וחמישה מסלולים שונים כאשר שנים מסופי השבוע מתקיימים במסלול הפורמולה 1 – MAGNY COURS.

האימון התחלק לשלושה מקצים בבוקר של כ-15 דקות כל אחד, בצהרים 30 דקות אימון ומייד לאחר מכן מרוץ סיבולת של שעה ועשר דקות עם הלקוחות של קורס המרוצים שמתוכם יצא לי לנהוג כ-30 דקות.

בבוקר עליתי למקצה הראשון עם ביטחון עצמי מופרז כנראה וכבר בפנייה הראשונה המעטתי ברכב העצבני וסיימתי בספין לא מחמיא במיוחד, מזל שזה היה בנקודה הכי רחוקה על המסלול כך שאף אחד לא ראה.

במקצה השני התחלתי להתחבר לרכב. שמו של הרכב הוא FUNYO. מדובר בשלדת צינורות שמושתל עליו מנוע 2 ליטר של פיג'ו (אל תתפסו אותי במילה עם הנתונים, אני מבטיח שלאחר המרוץ אני אביא לכם את כל הנתונים המדויקים) כ-190 כ"ס על כ-500 ק"ג כולל נהג. הרכב מאוד לא סלחני, כל עזיבה פתאומית של הגז בסיבוב מסתיים בספין ובלימה בסוף ישורת במהירות של כ-200 קמ"ש דורשת ריכוז בנקודת הבלימה ואופי בלימה מדויק ביותר.

במקצה השלישי הכול התחבר. הבלימות, כמות הגז ביציאה מהפניות והשליטה על ההנעה (והנאה...) האחורית. וכך גם הזמנים השתפרו. כל פעם הצבתי לעצמי זמן יעד בהקפה וכל פעם דאגתי לשפר את אותו זמן יעד ולראות באילו פניות אפשר להוריד עוד עשירית שנייה.

מחר בבוקר אני יוצא לסופשבוע הראשון של אליפות ה FUNYO. המרוץ הראשון מתקיים במסלול VAL DE VIENNE אשר נמצא במרכז צרפת, אורך המסלול הוא 3.7 ק"מ.

http://www.circuit-valdevienne.fr/

לו"ז הסופשבוע: ביום חמישי לאחר טיסה מעייפת ונסיעה של כ-3 שעות מפריז יש אימון ראשון של חצי שעה, שישי בבוקר יש עוד חצי שעה אימון לפני מדידות זמנים של 15 דקות והמרוץ הראשון מתוך שלושה בערב. ביום שבת עוד שתי מרוצים כאשר סדר הזינוק נקבע ע"פ מקום סיום המרוץ לפני.

אני מקווה שאני אוכל לעדכן אתכם במהלך סוף השבוע על האירועים, בכל מקרה תקבלו דיווח כאשר נחזור לארץ ביום שני מוקדם בבוקר.

שבת שלום

גידי קרונין

מסלול האימונים ב LOHEAC.JPG

FUNYO.JPG

ראם סמואל נותן כמה טיפים.JPG

פורסם
נשמע דבש 8)

שיהיה בהצלחה.

אגב, יש ספונסרים ?

ניר

אם יש פה ספונסר עם שכל שקורא את זה - היה רצוי שיתלבש במהירות על גידי.

אני בתחושה (מהקצת שראיתי ממנו על עפר) שהוא עוד ידבר חזק גם אצלנו בראלי.

בהצלחה,

אלון

פורסם

בהחלט! המון הצלחה!!:beerchug:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש תוצאות מהמרוץ הראשון:

גידי מקום שני ועומר מקום שלישי . עירא ריסק את הרכב, שלומו בסדר ואני מצטט אותו: "מכה חזקה לראש וקטנה לאגו"

שבת שלום ומבורכת

• תוכן חדש...