Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתלבט בין כמה רכבים אוטומטים לנהג חדש.

המועמדות הן: פיג'ו 206 XT 1.6 , מאזדה 323 1.6, פולקסוואגן פולו 1.4 , מיצובישי לנסר החדשה 1.6 מאזדה 3 1.6, אימפרזה 1.6 או פיאט פונטו גראנדה.

רציתי לדעת מי עדיפה מבחינת זריזות, נוחות נהיגה ויכולות ספורטיביות עד כמה שאפשר מרכב אוטומטי.

תודה מראש :)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

גירסא בסיסית של פיאט פנדה עולה 83K לאוטו חדש. האם זאת יכולה להיות אופצייה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבין המכוניות שהזכרת, אם אתה צריך משפחתית, מאזדה 3 בחירה מצויינת, אם סופר מיני אז גרנדה פונטו יכולה להיות אופצייה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מבין המכוניות שהזכרת, אם אתה צריך משפחתית, מאזדה 3 בחירה מצויינת, אם סופר מיני אז גרנדה פונטו יכולה להיות אופצייה טובה.

תראה את הדגמים שרשמתי שם, מה הדגם הכי זריז, נוח וספורטיבי ככל האפשר (עד כמה שאפשר ברכב אוטומטי)?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אני מניח אם קיימת גירסא של 206 1.6 עם מנוע 16 שסתומים (110כ"ס), היא אמורה להיות זריזה מבין מכוניות שציינת.

מכוניות אחרות שציינת די עייפות. בנוסף יש גירסא של סיויק עם מנוע 125 כ"ס (שהוחלפה ב-2001 בגירסא עם מנוע 110כ"ס).

פורסם
אני מניח אם קיימת גירסא של 206 1.6 עם מנוע 16 שסתומים (110כ"ס), היא אמורה להיות זריזה מבין מכוניות שציינת.

מכוניות אחרות שציינת די עייפות. בנוסף יש גירסא של סיויק עם מנוע 125 כ"ס (שהוחלפה ב-2001 בגירסא עם מנוע 110כ"ס).

הבעיה שמאזדה 2.0 תצרוך דלק רב והפג'ו עונה על הדרישות רק ישנה בעיית אמינות קלה, האם ידוע לכם על רכב שמשלב פחות או יותר את כל הדרישות?, גם זריז (ספורטיבי עד כמה שאפשר), נוח ואמין?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
סיאט איביזה?

לצערי אני צריך לקחת אוטומט, ואיביזות אוטומט הן נדירות מאוד מה גם שיהיה קשה למכור אותן (קשה בכללי למכור סיאטים).

הייתי רוצה לקבל יותר מידע על ה206 1.6 110 כוחות סוס XT או PK אונליין, אם למישהו יש מידע, אמינות, מידת הזריזות או נסיון עבר עם הרכב.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...