Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור לא קרה לי, אלא לחבר לעבודה. לפני כשנה הוא עמד לצאת מחנייה בעזריאלי אך לפני שהספיק - נתקע בו טנדר שנסע רברס ובו נהגת מבוהלת. הנזק לא היה גדול במיוחד אך כמובן שהוחלפו פרטים. הוא גם הגדיל לעשות וביקש ממנה לחתום לו כי היא אשמה בתאונה. הבחורה המבוהלת שנכנסה כנראה להיסטריה בסגנון "אבא שלי יהרוג אותי", חתמה על דף שבצידו האחד הוא כתב "אני מצהירה כי נסעתי רברס ונתקעתי ב..." וכולי, ובצידו השני מרשם לעוגה. (זה מה שהיה באותו הרגע).

רק מה - הזמן חלף והנהגת החליטה לתבוע את הבחור. לטענתה - הוא זה שנסע רברס ופגע בה, והיא אפילו לא זזה מהמקום.

היום היה המשפט. בגלל אופי התביעה (אני לא מתמצא בזה במיוחד) זה נעשה בבית משפט השלום ומונתה לחברי לעבודה עו"ד ולה מתמחה. לפני המשפט פנה חברי למתמחה והעביר לו צילום של הדף עם החתימה של הבחורה. למשפט הוא תכנן להביא את הדף המקורי אך שכח אותו במשרד.

הגיעה שעת המשפט, חברי שאל את המתמחה בנוכחות העו"ד היכן הצילום של הדף, אבל המתמחה אמר "אה, זרקתי את זה, זה לא רלוונטי, ממילא זה היה כתוב על דף שיש עליו גם מתכון לעוגה". העו"ד התעניינה על מה הם מדברים וחברי הסביר לה שמדובר בדף שעליו חתמה הבחורה במעמד התאונה ושבו היא מצהירה שהיא אשמה. מיד פנתה העו"ד אל המתמחה ושאלה אותו "לא רלוונטי? מה יכול להיות יותר רלוונטי מחתימה של הנהגת שבה היא מודה באשמתה? מצדי שזה יהיה כתוב על נייר טואלט!"

מיד הורם טלפון וחבר אחר לעבודה קפץ לבית המשפט להביא את הדף. לאחר שחברי העיד וגם חברתו שהייתה איתו ברכב בעת התקרית, פנתה העו"ד אל התובעת ושאלה אותה "טענת שהוא האשם בתאונה, אבל לי יש מסמך שאומר אחרת." התובעת נבהלה ואמרה שהיא לא יודעת על מה מדובר בכלל, אבל אז שאלה אותה העו"ד "האם זאת החתימה שלך?" והראתה לה את המסמך.

הבחורה המבוהלת אמרה "כן" באופן אינסטינקטיבי וכאן נגמר המשפט. חברי קיבל פיצויים כמו שצריך וכן הנהגת שילמה את הוצאות המשפט. בנוסף למיטב ידיעתי חברת הביטוח שלה לא הסכימה לשלם לה בעקבות כל הבלגן.

מוסר השכל? לא לחתום על כלום. (כאילו שלא ידעתם :wink: ). ובמיוחד - לא להיות תאבי בצע. לפעמים זה יעבוד לרעתכם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

ותמיד תנסו להחתים את הצד השני :twisted: (תחזיקו תמיד נייר וכלי כתיבה )

והערה קטנה - אפשר לקבל את המתכון לעוגה?

פורסם

לאור בקשתכם מעל גבי הפורום, וכן לאור הה"פים החוזרים ונשנים מצד עשרות מכם (תודה לכולם על התמיכה הנפלאה!!) ובמיוחד בגלל העובדה שאני יודע כי כולכם שפים מדופלמים ומיד בקבלת המתכון תלבשו את סינר וכובע השף שלכם ותגשו לעבודה - אני מפנה אתכם לגברת רות סירקיס בספרה "עוגות לכל עת ומשפט", עמוד 59 מצד ימין.

סתאאאאאאאם, הנה המתכון, כפי שהוא רשום על הדף: (נכתב בלשון נקבה בגוף ראשון לשם הנוחות בלבד)

"שימנתי תבנית מעוגלת בעזרת חמאה, והדלקתי התנור מראש על 200 מעלות. לאחר מכן זזתי אחורה עד ששמעתי "בום". הבנתי כי פגעתי במישהו, ואכן מאחורי הייתה 500 גרם אבקת קקאו שאותה הכנסתי אל הבלנדר ביחד עם שתי ביצים, קורט סוכר ושתי קופסאות קמח לבן. אני מודה כי בחתימתי על מסמך זה אני מצהירה כי האירוע התרחש באשמתי הבלעדית, ולכן כדי למנוע תפיחה מוגזמת של הבלילה בעת שהיא בתנור, כדאי לבדוק כל מספר דקות כי הכל בסדר, ולהוריד טמפ' בעת הצורך. על החתום _____"

תהנו ובתאבון!!

רוני, שהיה משקיע יותר אבל צריך גם לעבוד לפעמים (את מי אני מרמה פה?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רועי, אתה יודע שזה סימן רשום, כן? (שים לב ל-TM למטה) כל פעם ששמים את התמונה הזאת אני מרוויח 10 שקלים, רק שתדע :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

:D

ככה, זה, נהגים/ות סתומים לא חסרים...

מה שכן, תזכרו טוב טוב, שחברת הביטוח אוסרת עליכם להודות בכל

דבר שקשור לתאונה אותה ביצעתם, והיא יכולה במקרה כזה להתנער מהאחריות שלה כלפיכם, כמו שהיא עשתה כאן.

זה סעיף שמופיע באותיות הקטנות של הפוליסה, ולא תמיד אנשים ערים לו...

פורסם
מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

למה לא לחתום?

אם אני אשם אני חותם כמו גדול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

למה לא לחתום?

וגם משלם בעצמך את הנזק שלך ושל הנהג שפגעת בו.

גם אם נראה לך שאתה אשם, חברות הביטוח בהרבה מקרים מחלקות את הנזק בניהן מה שקשה מאוד לעשות אם צד מסויים מודה באשמה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה עוד כלום. ביום שבת אני ראיתי אישה נחמדה שהחליטה לקחת רברס מאד חזק והכניסה חצי רכב אחורי שלה (פיג'ו 405) לתוך בית פרטי. היא עברה את המדרכה וגם עברה כמו גדולה גדר בטון בגובה של 30-40 ס"מ.

כשאני ראיתי הסצנה הייתה שהיא עומדת ליד האוטו עם הפלאפון ביד וכנראה מסבירה לבעלה איך לעזאזל היא הצליחה לעשות את זה, היא הוסיפה "כן, כנראה הקיר הפנימי עצר אותי". למזלה הלא טוב הבית היה עשוי מקירות גבס ככה שהיא נכנסה עמוק לבית.

אני מתאר לעצמי את אב המשחפה יושב לו עם בירה ופיצוחים, רואה כדורגל בערב שבת. פתאם כשהוא מחליט לצעוק על נמני נכנסת לו 405 לתוך הסלון.

אני, אישית, עדיין לא מצליח למצוא הסבר. אולי אולי אולי התנעה עם רברס משולב והרבה הרבה גז, אה כן - וחוסר יכולת מוחלטת ללחוץ על הדוושה השמאלית.

אחד הקטעים היותר מצחיקים שראיתי..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

למה לא לחתום?

תן את הפרטים שלך, אבל אל תודה בכלום.

פורסם
מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

למה לא לחתום?

וגם משלם בעצמך את הנזק שלך ושל הנהג שפגעת בו.

גם אם נראה לך שאתה אשם, חברות הביטוח בהרבה מקרים מחלקות את הנזק בניהן מה שקשה מאוד לעשות אם צד מסויים מודה באשמה...

זו הבעייה שלהן, לא שלי.

אני קניתי ביטוח גם לשטויות שאני עלול לעשות ולא זכור לי שחתמתי על התחייבות זו או אחרת לא להודות באשמה, אבל אני מוכן לעיין באותיות הקטנות ולבדוק את העניין.

ועכשיו אחרי שבדקתי, אין אצלי סעיף כזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא קשור להגינות.

ברגע שאתה מאשר שאתה האשם, זה רק עניין של זמן עד שיבוא האחד שיקרע אותך בתביעה פיקטיבית.

למשל תביעה בסכום מטורף (בגלל "נכות" שנגרמה לו) - חברות ביטוח לא יבטחו אותך (או שיבטחו בסכומים מטורפים).

למשל הוספה של עבירות - במקום תאונה קטנה מאחור, הוא ינפח את זה לאי-עצירה בתמרור וכו' (על מנת להגדיל רווחים מהביטוח), מה שיגרום לך לשלילה הרבה יותר ארוכה ממה שמגיע לך.

ויש עוד...

בקיצור, אל תודה בכלום, לא חסרים עו"ד חלקלקים שיוציאו לך את המיץ על דברים כאלה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מוסר השכל כפול -

אף פעם אל תחתמו על כלום.

למה לא לחתום?

תבדוק באותיות הקטנות, אוסרים עליך להודות בכל אשמה בתאונה.

כל חברת ביטוח מוסיפה את זה, וכל חברת ביטוח תתנער מאחריותה כלפיך

אם תחתום על הודאה באשמה.

בקיצור, אל תחתום אם אתה לא רוצה להיות פתאום חסר ביטוח.

אבל איך אומרים, זו מדינה חופשית, אתה זכאי לעשות כרצונך...

• תוכן חדש...