Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

הרכב סוזוקי ליאנה 2002 לאחר שהרכב התחמם לקחתי אותו למוסך ואחריי ניקוי רדיאטור יסודי [שאני ניקיתי :-D]

חשבנו שסידרנו את הבעיה אחריי 20 דק נסיעה +- האוטו התחמם שוב והמוסך אמר טרמוסטט לא נפתח\תפוס.

שאלה שלי כמה עולה טרמוסטט כזה? האם הוא חשמלי\מכאני .

תודה.

פורסם

התחממות של מנוע בנסיעה יכולה להצביע על 2 חשודים עיקריים:

אם בעלייה- רוב הסיכויים שזה טרמוסטט שנתפס על מצב פתוח.

אם במישור- בדוק חשד למשאבת מיים תקולה.

אם אכן זו משאבת מיים כדאי כבר להחליף את כל הטיימינג על הדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה.אם הטרמוסטט תקועה על מצב פתוח,

המנוע לא יתחמם אלה להפך, לא יגיעה לטמפרטורת עבודה

אופטימלית מה שיתבטא בצריכה גבוהה של דלק.

טרמוסטט תקוע על מצב סגור, היתחממות וכו.

טרמוסטט מקורי עולה בסביבות ה- 150-200 ש"ח.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם
התחממות של מנוע בנסיעה יכולה להצביע על 2 חשודים עיקריים:

אם בעלייה- רוב הסיכויים שזה טרמוסטט שנתפס על מצב פתוח.

אם במישור- בדוק חשד למשאבת מיים תקולה.

אם אכן זו משאבת מיים כדאי כבר להחליף את כל הטיימינג על הדרך.

התכוונת שהוא נתפס על מצב סגור. אם הטרמוסטט היה נתפס על מצב פתוח, הרכב היה מקבל היפותרמיה.

וברצינות, אם הטרמוסטט היה תפוס-פתוח הרכב היה נשאר קר יחסית והיה מתקשה להגיע לטמפ' עבודה.

ואם הבעיה היא במשאבת המים, זה יכול לבוא לידי ביטוי גם בעליה וגם במישור.

פורסם

האם אתה היד הראשונה (קנית את הרכב מהחברה) ?.

אם כן,זה בלאי ממש לא סביר לרכב.

אם אתה לא היד הראשונה לא ניתן לדעת אם זה הקילומטר'ז האמיתי של הרכב ולא ניתן לדעת מה הבלאי האמיתי שלו.

בלי קשר אחרי 5 שנים מומלץ להחליף טיימינג כיוון שהרצועה מתייבשת ואם היא תיקרע אתה עלול למצוא את עצמך בצרה גדולה -לפחות שיפוץ חלקי למנוע גם אם המנוע אכן עבר קילומטר'ז נמוך.

אכן היה בלבול במושגים מצטער אני פשוטט מאוד עייף- ייתכן שהטרמוסטט שלך נמצא במצב סגור אבל לדעתי ההשפעה שלו תהיה יותר משמעותית בעלייה ועדיין משאבת המיים חשודה יותר.

זה לא פוסל את אפשרות הטרמוסטט ויש לבדוק את שתי האפשרויות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי ככה.

רצועה הוחלפה לפניי חודשיים .

עכשיו הטרמוסטט הוא חשמלי או מכאני ? ואיך הוא נתפס לכלוך \ אבנית ? אם הוא חשמלי מגעים אני לא יודע בגלל זה שאלתי .

פורסם

בדכ לא-מקוריים עולים בסביבות ה-30 שקלים ומקוריים עולים גג 200 שקלים (אני מדבר על תרמוסטט מכני סטנדרטי ולא חשמלי או משהו בסגנון).

• תוכן חדש...