Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו שמענו שהחוק המתיר מירוצי מכוניות בארצנו הקטנטונת אושר בקריאה ראשונה, ואח"כ נשכח כלעומת שבא.

השאלה שלי היא למה מירוצי סוסים תוך ניצול בע"ח תמים (לא ממש אכפת לי, אבל לשם הדיון) הלקאתו , פמפומו ב"ויטמינים" למינהם, תוך סיכון בריאותו ובריאות הרוכבים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534959,00.html

ומירוצי מכוניות לא?! מי נפגע הרכב? או שמא זה ענין זיהום האויר? סלילת המסלולים ,והרעש יחד עם הנזק הסביבתי ?

אני לא אומר שהענין נטול סיכון המשתמשים , אך אולי הגיע הזמן לתת לכל ה"משתוללים" בכביש (ואני ביניהם) מקום להראות מה הם יודעים ולשחרר את האגרסיות על המסלול במקום בכביש הציבורי (לא ממש ביניהם..)

עד מתי מדינתנו תישאר נכה מוטורית?? מה עם קצת תיירות פנים מוטורית? למה לא לעודד ספורט שכזה שחוקי בכל המדינות הנאורות בעולם וגם הפחות "נאורות" מאיתנו שעדין תקועים בשנות ה50 בתחום הזה??

אולי בריטים היו צריכים להנחיל לנו גם את המורשת הזו, גם כך רוב החוקים בארץ ושיטת המשטר מתבסס על החוק הבריטי המנדטורי..:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה (של XBOX) עם ההשוואה הזו

אם רוכב נפגע במירוץ סוסים אז מי משלם את הטיפול?

אם אין שם בעיה של ביטוח אז גם עם מכוניות לא אמורה להיות בעיה

לא צריך חוק לספורט מוטורי רק לתקן תקנות של הביטוח או לחילופין לעשות תקנות משלימות במיוחד לספורט

הדרך הכי טובה לקבור רעיון היא להקים וועדה שתדון בו

ואני בכלל נגד מרוץ סוסים

זה נראה לי כמו התעללות או אם תרצו שימוש לא לצורך

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מכיוון שלטענת המשטרה ומשרד התחבורה (מחק את המיותר) מירוצי המכוניות מתנהלים בניגוד לחוקי התעבורה (וכך ממשיך להיקבר חוק הספורט המוטורי).

ועדיין אין חוקי תעבורה החלים על סוסים (כל עוד אינם מתחרים על כבישים).

וגם מירוצי כלבים ושאר מרעין בישין.

התעללות או לא כבר לא קשורים למשרדים שהזכרתי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

גם לי עלתה השאלה אתמול כשצפיתי במרוצים, ויש לי שתי תשובות שנראות לי

1. כסף ורצון, אולי מרוצי המכוניות לא הולכים מכיוון שאין מספיק כסף ורצון לעשות את זה חוקי, יש כמובן את האנשים שפועלים בנושא ואסור לזלזל במאמצים שלהם אבל כנראה זה לא מספיק,

כדי לאשר את החוק של מרוצי הסוסים אנשים הפכו עולמות הזרימו כסף כנראה למקומות הנכונים (ואני לא מתכוון בקטע לא חוקי) ובסוף הם הצליחו.

פשוט צריכים לנסות תראו איך מספר לא גדול של רוכבי אופנועים בעזרת מנהיג איכותי הצליחו להעביר חוק היסטורי לטובתם.

2. התרבות המוטורית שלנו כידוע די עלובה ועתיקה, אולי אם נתחיל בסוסים עוד כמה שנים זה יזלוג גם למכוניות

ועוד משהו אין לנו חוק מוטורי כי זה לא עולה על סדר היום הציבורי אם היינו מצליחים לגרום לממשלה לדבר על זה כמו האופנוענים אז אולי משהו היה זז.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
למה פיס כן וקזינו לא?

ההשוואה שלך לא במקום, פיס אלו הימורים חוקיים ובפיקוח ממשלתי, קאזינו זה כבר סיפור אחר, להמר אתה יכול כאשר זה ממוסד, באותה מידה אתה יכול למסד זנות והיא תהיה חוקית, ואלמלא הבושה בלהעלות נושא כזה לסדר היום הציבורי, מזמן היא הייתה ממוסדת.

תמסד את הספורט המוטורי, תגביל אותו למסלולי מירוצים, תן תמריצים לחברות הביטוח, תביא ספונסרים , ותראה איך העסק רץ.הרי היה כבר מסלול באשקלון, התחרו בו , אמנם לא חוקית אבל הרשויות העלימו עין, כלומר, יד אחת אוסרת והיד השניה מתדלקת את המכוניות, צביעות?

הכוונה שלי בהעלאת נושא מירוצי הסוסים הוא הקטע ההומני, זה לא נגד החוק להתעלל בבעלי חיים, הרי לכם עבירה על החוק, ועוד ממוסדת!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

טיעון של "למה להם מותר (לרכב על סוסים) ולנו אסור (להתחרות במירוצי רכב)", הוא לא ענייני ולא תורם לקידום הנושא.

אין טעם להשוות בין ענפים שונים - בדיוק כמו שיש מי שטוען שמירוצי סוסים (משהו שקיים משחר ההיסטוריה) זה התעללות בבעלי חיים,

כך יהיה מישהו שיטען שמירוצי מכוניות זה התעללות בכדור הארץ (ועל הדרך גם פגיעה בבעלי חיים).

פורסם

הבעיה היא שיש בארץ (ובפורום הזה בפרט) אנשים שלא מבינים איך מתנהלים העניינים במדינה.

שם למעלה יושבים אנשים שלמדו שנים, עבדו קשה ועמלו עמל רב כדי להגיע לאן שהם נמצאים, וכדי לקבל החלטות, צריך לקחת המון חישובים ולעבור המון תהליכים.

וכאן ממשיכים לבכות למה אין ספורט מוטורי, בדיוק כמו ילד שבוכה לאמא שלו שתקנה לו מכונית.

בואו נראה אתכם מחליפים אותם שם למעלה ועושים את העבודה כמו שצריך תחת לחץ של אינספור גורמי אנטי, שעלולים להוריד לכם את האגו במידה ותקחו החלטה כלשהי, ואולי גם את התפקיד, ואת ההצלחה, ואת הפרנסה, והרשימה עוד ארוכה.

Xbox12341

פורסם
ההשוואה שלך לא במקום, פיס אלו הימורים חוקיים ובפיקוח ממשלתי, קאזינו זה כבר סיפור אחר, להמר אתה יכול כאשר זה ממוסד, באותה מידה אתה יכול למסד זנות והיא תהיה חוקית, ואלמלא הבושה בלהעלות נושא כזה לסדר היום הציבורי, מזמן היא הייתה ממוסדת.

אז זהו. שלא. ואני אשמח אם לא תשווה הימור על כסף לזנות.

למקרה ואתה לא יודע - הועלתה על סדר היום הצעה למיסודה, ונדחתה. יותר מזה לא ארחיב את הדיבור.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

האנשים שהזיזו את מירוצי הסוסים יודעים היטב שאין דבר כזה מירוצים ללא הימורים במירוץ , ואח"כ משהו כמו המועצה לספורט וטוטו . ולכן האינטרסים הכספיים היו ברי בחינה , והיו שווים השקעות עתק ל"שימון"/יחסי ציבור/שדולה וכך הם הגיעו למה שהיגיעו . גם העובדה שהם מרוכזים יותר באזור גיאוגרפי אחד , ולכן כול האזור התגייס לטובת ההיפודרום עזרה להם מאוד .

אם היית יכול לעשות הימורים על מירוצי מכוניות , אני מניח שגורמים הקשורים לענף (ההימורים כוונתי) היו עוזרים להזזת הנושא , ולקידומו המעשי . כרגע כשהאינטרסים הכלכליים לא ברורים , ולא ברור מי יכול ומי רוצה להשקיע את סכומי העתק האלו , ואין לזה גב של פוליטיקאים איזוריים , קשה מאוד לחוק להתרומם

בברכה יהודה

פורסם

עד מתי מדינתנו תישאר נכה מוטורית?? מה עם קצת תיירות פנים מוטורית? למה לא לעודד ספורט שכזה שחוקי בכל המדינות הנאורות בעולם וגם הפחות "נאורות" מאיתנו שעדין תקועים בשנות ה50 בתחום הזה??

קושייה לפסח עדיין אפשר לשאול? איזה בדיוק מדינות "נאורות" פחות יש חוקים המתירים פעילות מוטורית חוקית [לא מתכוון לכבישים פתוחים ללא מגבלת מהירות].

לא בא מתוך זילזול אלא מתוך הצורך לדעת. כי אף פעם לא מפרטים איזה מדינות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה הכוונה ב"נאורות"?

אני יודע שכיום יש אישור בירדן שדרך אגב בימים האחרונים נערך שם מירוץ ה- WRC הראשון (או השני).

הארץ, כדי שמשהו יזוז צריך לקום ולעשות זאת בעצמך. צריכים לקום כמה אנשים שיש להם אמצעים (הכוונה להמון כסף) כדי שהם יוחלו לעזור לחוק לעבור-ולא, הכוונה היא למשהו חוקי- ובשביל זה צריכים לקום כמה מטורפים/משוגעים מוטורית שיעשו מכל הסיפור רעש רק כדי שאותם בעלי אמצעים יקומו ויעשו משהו.

אין מה לעשות, אולי נתקע ללא מסלול אמיתי עוד הרבה זמן.

פורסם

שם למעלה יושבים אנשים שלמדו שנים, עבדו קשה ועמלו עמל רב כדי להגיע לאן שהם נמצאים, וכדי לקבל החלטות, צריך לקחת המון חישובים ולעבור המון תהליכים.

:lol: אוי זה טוב!

למדו שנים זה טוב. השאלה מה הם למדו...

שם למעלה יושבים אנשים שלא מעניין אותם שום דבר חוץ מהמטרות האישיות שלהם והם עושים מה שהם רוצים.

החישוב היחיד שהם עושים לפני שהם מחליטים הוא: האם זה טוב לי (להם) ברגע זה, או לא, כלומר האם זה משרת את המטרה שלי.

למה שספורט מוטורי לא יהיה חוקי? איזה "חישוב" הם עשו "שם למעלה"?

• תוכן חדש...