Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט van del hul

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי במקום מאוד נחמד לסטריאו ביתי (מן הסתם:)) עם שרות מעולה ומחיר סביר בת"א, המקום נקרא AUDIO-CLUB, יש גם אתר שלהם ששם מפורטים כל הדגמים והמחירים.

השאלה לאיזה מטרה אתה צריך את קלירוואטר?

פורסם

איזה דגמים אצלך?יש להם כלכך הרבה...

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

תראו, יש כאלה שיקפצו עכשיו ויגידו שאין הבדל, אני טוען שיש הבדל שמיע בעיקר בתדרים הגבוהים, כידוע כסף מעביר טוב יותר את התדרים הגבוהים, ולדוגמה כאשר יש טויטרים העשויים ממשי שמפורטים מאוד אבל עדיין חסר את החדות המינימלית, אז כן כדאי לשדך לטויטרים האללו חוטים איכותיים העשויים מכסף כגון CLEARWATER, אני הרגשתי הבדל ענק בטויטרים SPACE1 של הרץ שכן עשויים ממשי והיה חסר לי את הגבוהים.

פורסם

אני חושב שגם אם יש הבדל , ההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי אם ננתב את התקציב הזה לרמקולים ברמה גבוהה יותר. אם יש כבר רמקולים ברמה מעולה אז אפשר להתחיל להתעסק בדברים אחרים כמו מגברים מעולים , רדיו דיסק מעולה איטום וסביבה אקוסטית מעולה ואז אם נשאר תקציב אין ספק שגם חיווט מעולה יהיה במקום . אבל לטעמי התמורה להשקעה בחיווט מעולה במקום חיווט טוב היא נמוכה יותר מהרבה תחומים אחרים שאפשר להשקיע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
טל,אתה גם ככה דל תקציב לא חבל על הכסף שלך הריי גם ככה לא תישמע הבדל.

אתה צודק , דל תקציב חייל שכמוני :) ... אבל סתם רציתי לדעת .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...