Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך יעוץ לרכב ניסן אלמרה תקלות וכדומה תעזרו לי תודה

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

ניסאן אלמרה היא מכונית "סולידית" מאוד אמינה, המוסכניקים מכנים אותה סוס עבודה , נוחות ברמה בנונית , מושבים לא נוחים ,מתלים מעט קשיחים "יפנית טיפוסית" , טיפולים כל 15K או כל 30K לפי הדגם. הנדסת אינוש לא מושלמת.

בטיפולים בד"כ מחליפים את דיסקיות בלמים שהם מתבלים יחסית מהר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

על איזה שנים מדובר? יש שני סוגים של אלמרה (עד 2002 ואחרי 2002 אם אני לא טועה).

בנוגע לשירות של קרסו- המכוניות שלי מטופלות במרכזי של קרסו בחיפה כבר שנה וחצי (שתי רנו מגאן- היו שם הרבה), ואין לי שום תלונות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תיקון קטן:

אלמרה דור קודם:96-2000.

אלמרה פרפקט: מ- 2001.

לפותח השירשור, אם רק עיניין התקלות מעסיק אותך, אתה יכול להיות שקט, האלמרה אמינה מאוד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

ליעד!

לא כדאי שתפתח שרשור על כל דגם של רכב שעולה בדעתך לרכוש. רוב התשובות לשאלות שאתה שואל כבר נמצאות בפורום ותוכל למצוא אותן באמצעות החיפוש. כמו כך כדאי שתשב עם עצמך ותחליט באמת מה אתה מחפש משום שאופל אומגה וניסאן אלמרה לא כל כך דומות...

בהצלחה בחיפוש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...