Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתוספת של פחחות סביב כמה המחיר צריך לנוע

ואם יש הבדל משמעותי אם אני רוצה להשאיר את הצבע המקורי של האוטו או להחליף לצבע אחר ?

מישהו מכיר אנשים שיש להם ידיים טובות שיתן יל פה המלצות בבקשה

פורסם

אם אתה מחליף צבע, צריך לפרק את כל האוטו כולל מנוע וכו'. אם תצבע רק מבחוץ, לא תצליח למכור את האוטו לאנשים כמוני שרואים שהאוטו מבפנים צבע אחר.

או תצבע את כל האוטו בצבע אחר או תבצע באותו צבע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש בעיה לצבוע את הרכב רק מבחוצ למי אכפת אם בתוך המכסה מנוע הצבע הוא אחר

או מתחת לשטיחון של הבגאז'

בגלל שיחשבו שזה כתוצאה מתאונה? זה העניין .?

פורסם

כל אחד וגישה שלו. לי אישית יש בעייה כאשר צבעו את הרכב בחאפריות.

לצבוע או לא ואיך - זאת החלטה אישית שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתוספת של פחחות סביב כמה המחיר צריך לנוע

ואם יש הבדל משמעותי אם אני רוצה להשאיר את הצבע המקורי של האוטו או להחליף לצבע אחר ?

מישהו מכיר אנשים שיש להם ידיים טובות שיתן יל פה המלצות בבקשה

יש בעיה כן יש! 20 שקל חייבים לשלם על שינוי צבע הרכב במשרד הרישוי. תאמין לי שהיתי לוקח את הרכב לצבעי מקצועי [איפה אתה גר כך שאוכל לכוון אותך למישהו] והוא יעשה את העבודה כמו שצריך. אם כבר מוציאים כסף על הרכב כדאי שזה יהיה מקצועי והכי טוב שיש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...