Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Platinum Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי מגבר Platinum Audio V12 USC9980 1000W ואליו חיברתי 2 רמקולים אחוריים של פיוניר 6X9 450W כ"א ו-2 רמקולים קידמיים של חברת Red Sound.למגבר הראשון חיברתי מגבר נוסף של Platinum Audio 800W שאליו מתחבר רק הסאב. האם אני יוכל להוציא הרבה מהשילוב הזה? הכוונה האם אוכל שכולם ישמעו אותי מרחוק מבלי לשרוף את האחד הרכיבים המוזכרים למעלה?

פורסם

ישמעו אותך מרחוק? מה אתה טרזן ופה זה ג'ונגל? אתה מרכיב מערכת בשביל סובבים אותך או בשביל עצמך?!

הרגת אותי עם המשפט הזה עכשיו.

עם אתה רוצה שישמעו אותך מרחוק - תתקין את הרמקול של דיסקוטק על הגג של הרכב(כמו שעושים האלה שמסתובבים עם כרזות לפני שבת).

פורסם

עם אתה בחור של SPL אתה צריך לדעת שאת רוב העוצמה אתה מרגיש\שומע מהסאב אז אתה בכלל לא ציינת איזה סאב יש לך אבל אני יכול להגיד לך שאתה חייב סאב חזק ונציל כדי שישמעו אותך כמו שאתה אומר.

המגבר של הסאב לא כזה חזק כמו שאתה מתאר פה אבל הוא יכול לעשות משהו (תלוי בסאב)

קיצור תגיד לנו איזה סאב אתה מחבר וכך נוכל לעזור לך.אני בטוח שגם עם יש לך סאב טוב ונציל אתה רוצה לשמוע בעוצמה כזו שלא הייה נעים לשבת ברכב אז תחשוב על זה. אבל כל אחד והשריטה שלו

עם אתה מגיע למפגש שבוע הבא אתה תשמע את הרכב של אלי הוא שומע SPL(עוצמה של סאונד)

משהו חולה באמת זה לא בריא לעור התוף.:wink:

• תוכן חדש...