Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם נתחיל בזה שיש לי פורד פוקוס 2008 חדשה

עכשיו אני לא רוצה לשים שום דיבורית ולעשות שום חור ברכב עכשיו אני יודע שיש אפשרות דרך המערכת לסדר טלפון

ויש לי מערכת של סוני דרך אגב

והשאלה שלי היא האם זה פועל בבלו טוש או שיש חיבור מאחורי המערכת מאחור בשביל לשים כרטיס SIM איך זה עובד

כי במערכת יש טלפון והאם אני צריך לחבר איזה רמקול בשביל שזה יעבוד או מה צריך

כי אני לא רוצה לעשות שום חור ברכב....

תודה מראש ליאל

פורסם

במערכת SONY המקורית יש אפשרות לחבר רכיב המתאם לטלפון דרך BLUETOOTH לא מגיע מקורי עם הרכב בארץ.

ניתן לחבר דיבורית BLUETOOTH ברכב ולשמוע דרך הרמקולים ברכב בין אם מדובר בדיבורית של קוברה שמתחברת באמצעות מחברי ISO מאחורי המכשיר ושומעים דרך הרמקולים או להתקין כל פיתרון דיבורית אחר שלא קשור לרדיו המקורי ללא חורים,כל מתקין מקצועי ידע לעשות את זה מבלי לעשות נזקים.

פורסם

אם בבלו-טוש עסקינן ,

יש דיבורית ללא התקנה "פולשנית" של מוטורולה , דובר עליה כאן בעבר (לא מזמן) .

מה לגבי אוזנית bluetooth ?

לי יש אחת קבוע ברכב וזה מצויין .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...