Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון למאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מאזדה 6, 2.0 שנת 2004

השאלה שלי היא...האם אני יכול להרכיב פנסי קסנון ברכב מבלי שזה ישבש את המחשב של הרכב?

ועוד שאלה..כמה בערך זה אמור לעלות? (אני מבאר שבע)

פורסם

אין שום קשר למחשב של הרכב

אני יודע שעולה באינטרנט 1000-1700 +- תלוי איזה עוצמה אתה מחפס

רצוי ויפה 12,000K סגול

10,000K כחול

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם
קסנון לא חוקי.

אם תרכיב האוטו שלך יורד מהכביש ולא יעבור טסט:idea:

נכון, אבל במאזדה 6 יש לך את האופציה להתקין קסנון חוקי בחברה, אם אני לא טועה הם נותנים את השירות הזה,

רק תצפה למספר גבוה פי כמה מקסנון אפטרמרקט שנמכרים ביד 2.

פורסם

קסנון חוקי הוא קסנון עם מתזים על הפנסים הקדמיים,רפקלטורים מיוחדים וכ'ו,קשה לי מאוד להאמין שהם מתקינים את זה בחברה... במיוחד שזה כל הקטע של הדגם היקר יותר של הרכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
קסנון חוקי הוא קסנון עם מתזים על הפנסים הקדמיים,רפקלטורים מיוחדים וכ'ו,קשה לי מאוד להאמין שהם מתקינים את זה בחברה... במיוחד שזה כל הקטע של הדגם היקר יותר של הרכב.

בפנסים של מאזדה הרפלקטורים קיימים כבר, המתזים זה בסה"כ עניין של טמבון,

וזה ממה לא הקטע של הדגם היקר יותר,

גולת הכותרת בדגם המפואר זה כמובן המנוע החזק הרבה יותר, וכמובן שאתה מקבל גם תוספות כיפיות כמו ריפודי עור, סנרוף, קסנון, ג'אנט 17, ופאנל שונה מעט משאר הדגמים (בצבע שחור פסנתר).

• תוכן חדש...