Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש רעיון מקורי לניקוי שמן זית ( אחד ליטר כתית משובח) שנשפך בתא הנוסעים של מזדה 6 חדשה ונספג בשטיחי המכונית ובריפודים?

רעיונות כמו לחתוך ירקות ולעשות סלט יתקבלו בחיוך עצוב ותו לא.

תודה

ארז רונן

פורסם
שלום,

האם יש רעיון מקורי לניקוי שמן זית ( אחד ליטר כתית משובח) שנשפך בתא הנוסעים של מזדה 6 חדשה ונספג בשטיחי המכונית ובריפודים?

רעיונות כמו לחתוך ירקות ולעשות סלט יתקבלו בחיוך עצוב ותו לא.

תודה

הצלחת להרוס לי את היום,אז בוקר טוב גם לך!

עברה לי המחשבה של לשבת על זה,דביק :|

נכנסתי להתקלח,ושיהיה לך המון בהצלחה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

במזדה 6 אתה יכול להותיא את המושב החוצה אז פשוט תוציא אותו תנקה אותו טוב טוב עם הרבה מים ואז תשתמש גם כן בספרי ריפודים

פורסם

אתה צריך לבצע מספר שטיפות של סבון ומים חמים ולשאוב את הליכלוך באמצעות שואב אבק שמסוגל לשאוב מים (יש כאלה).

סביר להניח שלאחר מספר שטיפות תרגיש שיפור במצב. אפשר לנסות בפינה נסתרת גם שימוש באבקת כביסה עם מים חמים (ושוב, לשאוב עם שואב אבק שואב מים).

לא להגזים בשימוש בסבון אחרת לא תגיע לתוצאות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה עם אבקת ניקוי יבש? היא אמורה להוציא כתמים מבדים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

לפני כמה זמן נשפך לי שמן על המושב האחורי, את רובו הצלחתי להספיג ע"י הפעלת לחץ למשך זמן עם נייר סופג על המושב. אך עדיין כתם נשאר וחששתי מאוד מנושא הריח. פניתי לרחיצת רכב שלהם יש מוכנה שמוציאה שמפו ושואבת אות והם עברו על המושבים. התוצאה היתה טובה מאוד.

דבר נוסף, בזמנו רפי לין המליץ לי על מישהו שמתעסק בדיוק בנושא הזה של ניקוי ריפודים. לצערי, המחיר אז היה נראה לי לא מוצדק לבעיה הספציפית אצלי, אך אמליץ לך להתייעץ איתו ולקבל הצעת מחיר. אין לי פרטים של האיש, אך אולי אלו יעלו ע"י רפי אח"כ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=178965&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%9F+%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לפני השטיפה הייתי ממליצה לך לספוג כמה שיותר עם נייר סופג, ולפזר טאלק שיספוג וייבש את השאריות של השמן הנותר, ורק לאחר מכן לעבור לשטיפה וניקוי כמו שקודמי הציעו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בזמנו בחיל האויר עבדנו עם תרסיס פריאון (כן.זה שמזיק לאוזון..)

התרסיס נדיף מ א ו ד ונועד להמיס שמנים שהתקשו\התייבשו.

נסה להשיג ממסיס שמנים דומה.

שים לב:הממיס אינו שומני כלל בדומה לספריי לWD או ספרי מגעים.

נסה בפינה נסתרת תחילה.

בהצלחה.

דודו

טייס צלחות מעופפות בדימוס.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

העצה הטובה והרצינית ביותר שאני יכול לתת לך (ושגם תחסוך הכי הרבה עוגמות נפש של כתמי שמן על השמלה של החותנת בדרך לליל סדר) היא לחפש בפירוקיות מושב חדש. בשטיחים קל לספוק את השמן, פזר עליהם טלק ולאחר שהוא יספוג את השמן שאב אותו עם שואב אבק, חזור על הפעולה מספר פעמים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
העצה הטובה והרצינית ביותר שאני יכול לתת לך (ושגם תחסוך הכי הרבה עוגמות נפש של כתמי שמן על השמלה של החותנת בדרך לליל סדר) היא לחפש בפירוקיות מושב חדש. בשטיחים קל לספוק את השמן, פזר עליהם טלק ולאחר שהוא יספוג את השמן שאב אותו עם שואב אבק, חזור על הפעולה מספר פעמים.
למען האמת תכננתי לטפל בבעיה לאחר ליל הסדר מאחר שאני מקווה שהשימלה של החותנת תספוג חלק ניכר מהשמן. לניגוב השאריות אשתמש בכלבה האהובה שלה.

תודה על כל התשובות, ארכז את כולם, אפעל לפיהן ואדווח על התוצאות לחסרי המזל שיתקלו בעתיד בבעיה דומה.

חג שמח.

ארז רונן

• תוכן חדש...