Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממינכן לציריך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי את הנסיעה הזאת לפני כמה חודשים.

כמו שציינת, יש 2 דרכים ראשיות עיקריות. השאלה היא לכבוד מה הנסיעה.

יש את כביש E54 ואת כביש E60. כאשר בפועל שתי הדרכים עוברות מדרום לאגם.

פשוט האחת (E54) יוצאת ממערב מינכן ונוסעת לכיוון מערב עד עיר קטנה בשם מינגן (אם אני זוכר נכון) ואז דרומה לציריך,

השניה (E60) יוצאת מדרום למינכן ונוסעת בהתחלה דרומה - ואז בקו יחסית ישר מערבה עד לציריך.

אם אתה בנסיעת הנאה ויש לך כמה שעות אקסטרא, הייתי מציע לצאת ממינכן לכיוון מערב, ולנסוע על האוטובאן מספר 8 לכיוון שטוטגראט,

שם לעבור לנסוע בכבישים הקטנים במקבילים לכביש מספר 81, עד לSCHAFFHAUSEN ומשם להמשיך לציריך.

הדרך הזאתי שמדרום לשטוטגרט נקראת דרך היין ויש שם כפרים ועיירות קטנות מדהימות ביופיין.

בSCHAFFHAUSEN יש את מפלי הריין. מפלים מדהימים ולמיטב ידיעתי הם גם הכי גדולים שיש באירופה.

אם מדובר על נסיעת עסקים או לחץ בזמן, תתמקד באחד האוטובאנים הגדולים עד הגבול עם ציריך.

בכל מקרה, מומלץ להעזר בGPS ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה יכול לתכנן מסלול נסיעה דרך גוגל - http://maps.google.com (זה מה שאני עשיתי בטיול האחרון).

כמו שאמרתי, מומלץ מאוד לבקר בשפהאוזן ולהכנס לאתר הRHINE FALLS. הכניסה חינם.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rhine_Falls

פורסם

הריינפאל נמצאים בנויהאוזן , 10 ק"מ משפהאוזן. ממתי לא לוקחים כניסה ? (דרך הטירה עם הצבאים והמיליון מדרגות למרפסת התצפית, לא מהצד התחתון איפה שעולים על הסירה) עכשיו לא אוכל להתעכב ,אבל כן לקחו .

פורסם

הייתי שם בספטמבר, בGPS הכנסתי את שפהאוזן ואז פשוט עקבתי אחרי השילוט.

הגעתי מלמעלה (לא למטה עם הסירה), בסביבות השעה 5, ולא שילמתי שקל.

יותר מזה - בגלל שזו לא הייתה העונה, היה ריק (אולי עוד 2-3 זוגות) והיה מדהים!

PICT0237 (Medium).JPG

פורסם

ממליץ גם כן על מפלי הריין, הייתי שם בספטמבר 2005.

מצורפת תמונת פנורמה שצילמתי של המפלים ותמונות של קליאו V6 נחמדה שחנתה בקרבת מקום :p. האיכות של הפנורמה ירודה בכדי שיהיה ניתן להעלות לפורום

עריכה: מסתבר שגם יש מגבלת פיקסלים. העלתי את הפנורמה לimageshack. לינק

עידו.

9.jpg

10.jpg

rfallscrdt.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

מדרום או מצפון?

עזובת'ך שטויות, מהאמצע!

יש מעבורת שחוצה את האגם, חוויה נחמדה מאוד! (מנסיון לפני כחצי שנה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עשיתי את הנסיעה הזאת לפני כמה חודשים.

כמו שציינת, יש 2 דרכים ראשיות עיקריות. השאלה היא לכבוד מה הנסיעה.

יש את כביש E54 ואת כביש E60. כאשר בפועל שתי הדרכים עוברות מדרום לאגם.

פשוט האחת (E54) יוצאת ממערב מינכן ונוסעת לכיוון מערב עד עיר קטנה בשם מינגן (אם אני זוכר נכון) ואז דרומה לציריך,

השניה (E60) יוצאת מדרום למינכן ונוסעת בהתחלה דרומה - ואז בקו יחסית ישר מערבה עד לציריך.

אם אתה בנסיעת הנאה ויש לך כמה שעות אקסטרא, הייתי מציע לצאת ממינכן לכיוון מערב, ולנסוע על האוטובאן מספר 8 לכיוון שטוטגראט,

שם לעבור לנסוע בכבישים הקטנים במקבילים לכביש מספר 81, עד לSCHAFFHAUSEN ומשם להמשיך לציריך.

הדרך הזאתי שמדרום לשטוטגרט נקראת דרך היין ויש שם כפרים ועיירות קטנות מדהימות ביופיין.

בSCHAFFHAUSEN יש את מפלי הריין. מפלים מדהימים ולמיטב ידיעתי הם גם הכי גדולים שיש באירופה.

אם מדובר על נסיעת עסקים או לחץ בזמן, תתמקד באחד האוטובאנים הגדולים עד הגבול עם ציריך.

בכל מקרה, מומלץ להעזר בGPS ;)

GPS זה לא לזקנים.אני משתגע כשהיא אומרת לי כל חצי שעה

wenn sie hilfe brauchen bitte sagen sie "hilfe"

בחזרה עשיתי כל הדרך על ה-81 לשטוטגארט ו-8 למינכן. יותר ק"מ ,הרבה פחות זמן מ 311,313. (מהירות ממוצעת על המחשב 147 במקום 51 )

תודה.

תודה.

פורסם

אתה יכול להעביר אותה לדבר אנגלית :)

אין לי מושג מה רשמת שם בגרמנית, אבל אני מתאר לעצמי שמדובר על משהו בסגנון של

"Follow the main road" :D

אז אחרי כמה שעות של נסיעה באוטובהאנים גרמנים ואוטוסטרדות איטלקיות לאורך מאות קילומטרים - גיליתי אפשר מדהימה שנקראת MUTE =)

פורסם

זה לא follow the main road , זה if you need help say help ולא הצלחתי לסתום את זה עם כל הכפתורים על שני צידי ההגה ובלוח. להבא אגיד בפירוש לסגור לי קבוע במסירה.מפה וזיכרון.

• תוכן חדש...