Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ RO 80

rho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש !

ולא לשכוח ש NSU הם הטבעת החמישית של אאודי.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש !

ולא לשכוח ש NSU הם הטבעת החמישית של אאודי.

AUDI הם האיחוד בין auto union לבין NSU.

יש לפחות 4 כאלה מסתובבות, השחורה של מנחם נקנתה ב ebay וכמובן עם מנוע אורגינלי, ו sun roof.

יוצרו כ 37000 מכוניות בין השנים 67 ל 77.

בגרמניה יש סדנאות המתמחות ברכב ובמנוע, ומשתמשים בתובנות מהמזדות החדשות בשיפוץ המנוע.

NSU-Ro80&P4.jpg

P5060071Ro80.JPG

פורסם
באזור שוהם בית אריה יש פחח ורפד במחירים מצחיקים מאוד

שיפץ כ15 רכבי אספנות

לפרטים אייל 0503-133433

היי אייל

איפה הרפד/פחח הזה נימצא בדיוק ??

להזכירך אני מעופרים במקור.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מדוע אתה תוהה ? בגרמניה יש מועדון יחודי לחברים בעלי רו - 80 עם מנועי וואנקל ויש גם חלפים לדורש, הגרמנים שיפרו את המטלורגיה של הרכיבים הפנימיים והמנועים מהסדרות הללו עמידים יותר. חובה עליך להאמין למה שאומר ד"ר חן פרחי.
השאלה היתה מופנית לבעל הרכב המיניאטורי.:lol:
פורסם

תמונות מפרסומת ל- RO 80

AU020068.jpg

HI980004.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
הכוונה למחירים זולים?הוא מתקן ריצפה גם?

גם ריצפה הלחמות וזפת, גם שילדה, פחחות כללית וצביעה בתנור. מחירים שאני יודע: 2000 ש"ח לריצפה קומפלט כולל זפת למעלה למטה למרצדס. פחחות כללית לאולדסמוביל 81 מתפוררת מחלודה כולל קורות, ריצפה, גג וצבע, 10000 ש"ח.

כדי לקבל הצעת מחיר מדוייקת צריך להגיע עם הרכב, מין הסתם.

לפחחות קלה ולצביעה יש לי צבעי מצויין שמחיריו ממש זולים ועבודתו מצויינת. מיקומו בכניסה לטייבה מאחורי מכון הרישוי "הכוכבים".

ארז רונן

פורסם
AUDI הם האיחוד בין auto union לבין NSU.

יש לפחות 4 כאלה מסתובבות, השחורה של מנחם נקנתה ב ebay וכמובן עם מנוע אורגינלי, ו sun roof.

יוצרו כ 37000 מכוניות בין השנים 67 ל 77.

בגרמניה יש סדנאות המתמחות ברכב ובמנוע, ומשתמשים בתובנות מהמזדות החדשות בשיפוץ המנוע.

לא מדוייק,

ארבעת הטבעות מסמלים איחוד של ארבעה יצרנים: Audi, Horch, D.K.W,Wanderer אשר התאחדו (ע"מ לשרוד את המשבר הכלכלי הקשה אשר שרר בגרמניה בסוף שנות ה-20' ותחילת ה- 30') לחברה מאוחדת בשנת 32' בשם Auto Union.

כל אחת מהארבע פנתה לפלח שוק שונה, כאשר הורך פנתה למגזר בו התמודדו מייבך ושות', אודי, וונדרר, ו-ד.ק.וו בתחתית.

באמור ל- N.S.U, בשנת 65' רכשה פולקסווגן את 'אוטו-אוניון' מידי מרצדס ובשנת 69' היה זה תורה של n.s.u להצטרף לVW. שתי החברות אוחדו לחברה אחת 'Audi NSU Auto Union' ושם זה ישמש את כל מכוניות אודי עד לשנת 85'.

פורסם
גם ריצפה הלחמות וזפת, גם שילדה, פחחות כללית וצביעה בתנור. מחירים שאני יודע: 2000 ש"ח לריצפה קומפלט כולל זפת למעלה למטה למרצדס. פחחות כללית לאולדסמוביל 81 מתפוררת מחלודה כולל קורות, ריצפה, גג וצבע, 10000 ש"ח.

כדי לקבל הצעת מחיר מדוייקת צריך להגיע עם הרכב, מין הסתם.

לפחחות קלה ולצביעה יש לי צבעי מצויין שמחיריו ממש זולים ועבודתו מצויינת. מיקומו בכניסה לטייבה מאחורי מכון הרישוי "הכוכבים".

תודה על התשובה ,התכוונתי לחיפושית...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

למרות ש N.S.U הפסיקו את ייצור דגמי הפרינץ בסוף 72',ייצור ה RO 80 נימשך עוד ארבע שנים לאחר מכן.

המעניין הוא שגם ברה-אירגון שערכו פולקסווגן ואודי בדגמיהם(הפסקת ייצורם של האודי 75\90,פולקסווגן 411\412,פרינץ,פולקסווגן K70 ועוד)הוחלט על המשך ייצורה של ה RO80 למרות שכלכלית לא היה בכך הרבה הגיון.

מה שבטוח,שעם תיכנון מקיף וקפדני יותר היתה יכולה ה RO80 להיזכר כאחת המכוניות הטובות ביותר שיוצרו אי פעם,ובוודאי מהטובות לזמנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היתה מכונית כזו, והיא בעצם האימא של כל הפולסקוואגנים עם המנועים הקדמיים וקירור המים... נישארו כאלה בארץ? הם היו כל כך גרועות?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לא מדוייק,

ארבעת הטבעות מסמלים איחוד של ארבעה יצרנים: Audi, Horch, D.K.W,Wanderer אשר התאחדו (ע"מ לשרוד את המשבר הכלכלי הקשה אשר שרר בגרמניה בסוף שנות ה-20' ותחילת ה- 30') לחברה מאוחדת בשנת 32' בשם Auto Union.

כל אחת מהארבע פנתה לפלח שוק שונה, כאשר הורך פנתה למגזר בו התמודדו מייבך ושות', אודי, וונדרר, ו-ד.ק.וו בתחתית.

באמור ל- N.S.U, בשנת 65' רכשה פולקסווגן את 'אוטו-אוניון' מידי מרצדס ובשנת 69' היה זה תורה של n.s.u להצטרף לVW. שתי החברות אוחדו לחברה אחת 'Audi NSU Auto Union' ושם זה ישמש את כל מכוניות אודי עד לשנת 85'.

שים לב מר בקר שאני כתבתי רק את מה שאתה כתבת בחלק האחרון של תגובתך, ולא את סיפורי הטבעת החמישית.

VW רכשה את auto union בשנת 63.

פורסם
היתה מכונית כזו, והיא בעצם האימא של כל הפולסקוואגנים עם המנועים הקדמיים וקירור המים... נישארו כאלה בארץ? הם היו כל כך גרועות?

דב

גם ה K70 נולדה כ NSU, היתה אמורה להיות מוצגת ביוני 69, פולקסווגן קנתה אותם חודש קודם וגנזה את ההצגה. רק ב 1970 הרכב הוצג כ vw, והיה ל VW הראשון בעל מנוע והנעה קידמיים (וקירור מים).

המנוע שלה הוא מנוע של פרינץ 1000 המורכב מבלוק אחד, בנפח 1600 סמ"ק ועם שרוול קירור מים.

יש בודדות בארץ, אולי אחת במצב נסיעה.

פורסם

בתחילת שנות השבעים לחבר שלי היתה RO80 עם מנוע סוברו. היתה אז ללא כל ספק מכונית עתידנית.

בין יתר המכוניות שהיו לי היתה לי גם K70 ןנשארו לי עוד שתי זכונויות של פנסים קדמיים (מרובעים) אז אם מישהו צריך שישלח לי ה"פ

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...