Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי מהפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רצתי על שמות היוזרים שרשומים בפורום, ואני שם לב שיש מספר לא מבוטל של יוזרים (כנראה) פיקטיביים. אין אפשרות לעשות מחיקה המונית של יוזרים שלא היו בשימוש במשך תקופה X, ולתת לאנשים יותר אופציות לשמות משתמש...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בשביל מה? זה סתם כאב ראש,

ותמיד קיים סיכוי שתמחק יוזר אמיתי

שצופה בקביעות בפורום, מבלי לרשום אף הודעה.

עם קצת מאמץ אפשר תמיד למצוא ניק מוצלח, יש בעיות קשות יותר בחיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האם אתה רומז לנו שאתה לא מרוצה יותר עם השם הנוכחי? אתה רוצה להקרא יוחי ט?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אפשר לעשות מה שעושים בפורומים אחרים.

שולחים לכולם הודעה במייל שהם נרשמו בו ועם אחרי תקופה של X זמן הם לא מאשרים הם נמחקים....

רז

פורסם

מנחם

אם תשים לב, יש יוזרים שנרשמו לפני מספר שנים ופתאום אחרי מס' שנים הם קפצו לשאול משהו בפורום.

זה אומר שכנראה הם צופים בנו, מתענינים, קוראים, לומדים ושותקים.

אני נרשמתי כאן בשנת 2004. לאחר תקופה מסויימת נאלמתי (זאת לא שגיאה) וחזרתי לכתוב כאן אאל"ט לפני כשנה+.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה מדבר פה על משהו בומבסטי,

צריך להקים משהו חדש בשביל זה,

קוראים לו -> עמדה 1,

התור מתחיל בפורום כללי ונגמר באוף טופיק,

כל המחפש לו מעכר מסויים{PM}

8)8)8)8)8)

----

פורסם

עלתה פעם הצעה שאולי ינהיגו בארץ מכירת מספרי רישוי לרכב כפי שנהוג במקומות מסויימים בחו"ל. במקביל הוצע שמספר הרישוי יהא שייך לבעליו ולא לרכב, כך שהרכב ימכר והמספר ישאר אצל בעליו. (זכור לי שיש תקדים הסטורי מעוגן בחקיקה לגבי רכב של ראש אחת הרשויות המקומיות הגדולות).

אני בטוח שהרבה מליונרים היו משלמים כאן בארץ סכומי עתק כדי לקבל מספר יפה.

אם ביד 2 מתפרסמים מספרי סלולר בעשרות אלפי שקלים, אז על אחת כמה וכמה במספרי רכב.

אבל הבעיה בהחלפת שמות יוזרים יכולה להיות מורכבת יותר:

נניח שאני מכיר כאן מישהו בשם "ג'וקר". לא מדבר איתו תקופה ארוכה ואז נזכר לפנות אליו בענין כלשהו. אם היוזר נמסר לאחר, למעשה פניתי לאדם הלא נכון ואולי גם העברתי ידיעה שלא רציתי שתגיע לאחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם ביד 2 מתפרסמים מספרי סלולר בעשרות אלפי שקלים, אז על אחת כמה וכמה במספרי רכב.

מה?! :shock:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אני נרשמתי כאן בשנת 2004. לאחר תקופה מסויימת נאלמתי.

לא יאומן...

:lol: :lol: :lol:

אני בטוח שכאשר אמיר שליט ציין שזו אינה שגיאה הוא באמת התכוון לכך שהוא התכוון לומר "נאלמתי דום" ולא "נעלמתי" :-)

ובכל זאת, ה "לא יאומן..." היה משעשע מאוד

פורסם
אני נרשמתי כאן בשנת 2004. לאחר תקופה מסויימת נאלמתי (זאת לא שגיאה) וחזרתי לכתוב כאן אאל"ט לפני כשנה+.

.

אז יכלת להירשם מחדש. אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח לך את היוזר ממילא.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
:lol: :lol: :lol:

אני בטוח שכאשר אמיר שליט ציין שזו אינה שגיאה הוא באמת התכוון לכך שהוא התכוון לומר "נאלמתי דום" ולא "נעלמתי" :-)

ובכל זאת, ה "לא יאומן..." היה משעשע מאוד

התכוונתי שלא יאומן שאמיר נאלם דום...

פורסם
אז יכלת להירשם מחדש. אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח לך את היוזר ממילא.

ניק כשלי אני מניח שלא היה תפוס, מאידך ניק כשלך אולי כן היה נתפס.

זה שלא כתבתי כאן, לא אומר שלא קראתי, חיפשתי והתעניניתי.

ועדיין הבעיה העיקרית מה היה קורא אם הניק "המחודש" היה מקבל פניות מאנשים שחושבים שהם שולחים הודעה לניק הוותיק ?

קחו לדוגמא משתמש avi84 - נרשם 03/2004, החל מחודש 12/2004 ועד 12/2007 (3 שנים) לא כתב שום דבר בפורום. האם זאת סיבה למחוק אותו ?

.

• תוכן חדש...