Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכן אני אחזק את מר בחור:

אני ממליץ על קומפיוטסט במערב ראשון איזור תעשיה החדש.

ואוסיף שגם הקומפיוטסט השני (איזור התעשייה הישן) מעולה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיפור זהה שעברתי אצלהם גם הגעתי עם הרכב הקודם שלי (106 XSI)

אמרו לי שצריך להחליף תפוחים אמרתי סבבה... החלפתי את כל הFRONT על הדרך (משולשים, תפוחים, ברקסים וכו')

עשיתי כיוון פרונט והכל

הגעתי לשם אמרו לי להחליף שוב תפוחים ומשולשים...

על המקום הזמנתי מהאינטרנט רישיון חדש והלכתי למכון אחר... שמשום מה שם עברתי על המכה הראשונה

פורסם

יש הרבה שרשורים עליהם.

גם אותי הכשילו על כיוון בלם יד לא טוב.מעניין שהוא היה תופס טוב ועובד מצויין נם טענו גם שהברקסים לא תופסים טוב.

הבאתי את הרכב למוסך הם פרקו את הגלגלים ולא הבינו מה הם רוצים שם במכון טסטים-קראו לי החדר המתנה ושאלו אותי מה הסיפור.לפתע המוסכניק אמר רגע רגע איפה הלכת לעשות טסט? אמרתי לו במבדק פ"ת והוא התחיל לצחוק.הוא אמר שלחבר שלו גם עשו את המוות והכשילו אותו על זוטות ביותר לבסוף הוא הוציא כפל רישיון וביצע במקום אחר ועבר במכה הראשונה.

המקרה קרה לי עם המאזדה הקודמת שהייתה לנו במשפחה רכב במצב טיפ טופ חדש מטופל עם 20,000 ק"מ ובלי בושה רצו בשבילו עוד אישור בלמים להעביר אותו.

הבאתי את האישור בלמים וקיללתי אותם כל הדרך שיילך להם לתרופות.לא פעם ראיתי דווקא רכבים הרוסים ומעשנים הייתי רואה עם מדבקה גדולה של מבדק פ"ת.התענגתי לקרוא שהם קיבלו את מה שמגיע להם שתפסו אותם המשטרה.

אהה וכן הם הדביקו לי מדבקה על הפגוש של המכון בטסט השנתי מה שאסור להם בתכלית האיסור.ולמרות שאמרתי להם לא להדביק לי בפרוש בכניסה למסלול.גועל נפש בהתגלמותו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

פעם הכשילו אותי על מגב אחורי שהוא לא בחוק בכלל

מזל היה בחור עם אוטו דומה הלוותי ממנו עברתי טסט והחזרתי לו

גנבים כל משרד הרישוי הזה.

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

גם לי זה קרה עם המספר,אלא שהייתי צריך להחליף 2 לוחיות רישוי מקדימה ומאחורה 100 שח.

בנוסף-הטסטר אומר לי אתה חייב להחליף מגב אחורי,יש לי גולף, אמרתי לו ואיך תסביר את זה שבטויוטה מיצובישי, מזדה וכו הבנתם את הנקודה,אין בכלל מגב????אז הוא שתק והעביר אותי על המגב,אבל הייתי צריך לקנות 2 לוחיות ב 100 שח,ועוד נורה קטנה למספר שמאחורה בלוחית ב 10 שח!!!!!!!!פשוט גנבה לאור היום!

פורסם
זה בסדר, חצי מהמכון הזה יושבים במעצר מאתמול.

זה לא מאתמול זה מלפני חודש או חודשיים הם נעצרו בפשיטה הגדולה של "האתגר"

לאחר שעזרו לסוחרים להעביר מכוניות לאחר תאונות קשות טסט. וזה לא רק הם זה היה בסביבות 60 אנשי מקצוע כולל פקידים בכירים במשרד הרישוי

פורסם

ההכשלות בטסטים בלתי נסבלות והכי מרגיז זה שפשוט רואים עד כמה שהטסטר

מחפש איזה קצה קטן שהוא לא מושלם במאת האחוזים ומחליט שזה מפגע נורא שלא

עובר טסט!!

לא נורמאליים!!

פורסם

קודם כל זה נחמד שדווקא זאת בוחנת...בהחלט הפתעה מרעננת

דבר שני זה די ברור שלפני שאתה מגיע לטסט נראה לי שכדאי שתצבע את הלוחיות או תוודא שהן תקינות אלא אם כן הן באמת במצב גרוע- ואז אין ברירה אתה תצטרך להחליף...

חבל שאתה מתעצבן סתם מהשטות הזאת לדעתי הדבר בכי חשוב באמת שלא נכשלת בדברים הבטיחותיים והאוטו שלך תקין

מסתבר שבמכון הזה ספציפית היו מקרים הרבה יותר גרועים של שוחד ושהעבירו לכאורה רכבים לא תקינים- זה הכי חמור לדעתי.

דרך אגב-

מי יודע מה צריך לעשות כדי לקבל תעודת בוחן רישוי?

פורסם

דרך אגב-

מי יודע מה צריך לעשות כדי לקבל תעודת בוחן רישוי?

קורס בוחני רישוי ועשן.

קורס בוחני רכב למכשור.

לאחר שסיימת בהצלחה, תעבור בחינה תאורטית ומעשית ע"י משרד התחבורה.

את התעודה תקבל רק אם יש בידך חוזה העסקה ממכון רישוי כלשהו. במידה ואינך עובד במקצוע מעל שנה, תצטרך לעבור את הבחינות מחדש.

פורסם

שקניתי את הרכב לאחר שבוע הלכתי לעשות טסט, הכל היה תקין הם חיפשו להגיד לי כל מיני דברים כמו לצבוע את המספר למרות שהיה חדש לגמרי ולהחליף מגבים בגלל שהם יבשים. התווכחתי איתם והם וויתרו.

מה שהכי עיצבן אותי שברגע שהלכתי לקבל את המסמכים שמו לי מאחורי הרכב מדבקה של המכון - באיזה חוצפה אתם נוגעים ברכב שלי ומדביקים עליו פירסומות ואני עוד משלם להם. זה הרתיח אותי לגמרי רציתי להרוג משהו!

S2000

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אבל היה שם מישהו עם ולוו S80 די חדשה, ואמרו לו שהוא חייב להחליף את שני לוחיות הרישוי שלו בגלל שהיום יש צבע שחור מיוחד על לוחיות הרישוי שהוא מתאים למצלמות התנועה.(הלוחיות שלו היו ממש במצב חדש)

פלג

אני חייב לעדכן אתכם שמאז אותו מקרה שבגללו פתחתי את הת'רד חזרתי למכון הרישוי שבו תמיד הייתי עושה את הטסטים ויוצא מרוצה מאוד - קמפויטסט בראשל"צ באזור התעשייה הישן, ובפעם האחרונה שהייתי שם אני אמנם יצאתי מרוצה, אבל בחיי שלידי הייתה אישה שהכריחו אותה להחליף לוחית רישוי רק בגלל ש-שימו לב לזה-הצהוב בלוחית רישוי לא היה מספיק צהוב... :oops::lol:

נשבע לכם בכל היקר לי שחיפשתי שוב ושוב ושוב מה לעזאזל לא בסדר בלוחית רישוי שלה ולא הצלחתי להבין. :roll:

קראתי את התגובה פה למעלה על צבע שחור מיוחד והגעתי למסקנה אחת:

כמעט כל המכוני רישוי הם !@#!@. זה טבעו של העולם...

השנה נראה לי שאני אנסה את קמפיוטסט באזור התעשייה החדש בראשל"צ, אולי שם יש צדיק בסדום.

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

רק שתהיו בעניינים שמרבית לוחיות הרישוי נכשלות בגלל הצהוב ולא בגלל הספרות השחורות, על החלק הצהוב יש מעין ציפוי שדוהה/מתקלף עם הזמן.

אני מאוד נגד קומפיוטסט מזרח - הם מחמירים סתם, ומתנהגים בזלזול וגסות ללקוחות (כן, אם באתי לעשות טסט אז אני לקוח).

יש לי סיפורים מכאן ועד אילת עליהם, מעדיף לא לפתוח.

בקיצור - לכל מכון יש מי שמעדיף ומי ששונא, אני פשוט החלטתי ללכת לזה שהכי קרוב לבית כי כולם אותו דרעק :evil:

פורסם

ועוד משהו - כמעט אף אחד לא משתמש בפח של אוטו פרטי. ראוי להסיר את הדרישה המגוחכת הזאת...

פח האשפה? אחד הדברים הכי שימושיים אצלי באוטו!

אם אתה אוכל ארטיק/ שווארמה בלאפה/ פחית קולה, אתה סתם זורק את העטיפות הרטובות והשומניות על ריפודי העור או שלהבדיל אתה פשוט "מטיס" אותם דרך החלון?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל בחיי שלידי הייתה אישה שהכריחו אותה להחליף לוחית רישוי רק בגלל ש-שימו לב לזה-הצהוב בלוחית רישוי לא היה מספיק צהוב... :oops::lol:

נשבע לכם בכל היקר לי שחיפשתי שוב ושוב ושוב מה לעזאזל לא בסדר בלוחית רישוי שלה ולא הצלחתי להבין. :roll:

רק שתהיו בעניינים שמרבית לוחיות הרישוי נכשלות בגלל הצהוב ולא בגלל הספרות השחורות, על החלק הצהוב יש מעין ציפוי שדוהה/מתקלף עם הזמן.

תקנה 1 -

(ב) לוחיות הזיהוי יהיו ע"פ המפורט במיפרט 327 של מת"י, שעותק ממנו מופקד באגף הרכב ושרותי תחזוקה של משרד התחבורה, וכל אדם ראשי לעיין בו.

(ג) צבע לוחיות הזיהוי יהיה צהוב מחזיר אור כמפורט במיפרט.

אני מאוד נגד קומפיוטסט מזרח - הם מחמירים סתם, ומתנהגים בזלזול וגסות ללקוחות (כן, אם באתי לעשות טסט אז אני לקוח).

יש לי סיפורים מכאן ועד אילת עליהם, מעדיף לא לפתוח.

מחמירים סתם? האם אנחנו המצאנו את התקנות?

הידעת שתעודת הבוחן שלי הינה מסוג האצלת סמכות? בכל עת ועל כל פאשלה משרד התחבורה יכול להתלות את תעודתי ואת רשיון המפעל של המכון.

אם אני אפתח את חרצובות לשוני ואעלה זאת בכתובים, עוביו של "מלחמה ושלום" יהיה כאין וכאפס לעומתו.

התנהגותכם כלקוחות גורמת לגהנום להראות כגן עדן.

בקיצור - לכל מכון יש מי שמעדיף ומי ששונא, אני פשוט החלטתי ללכת לזה שהכי קרוב לבית כי כולם אותו דרעק :evil:

הוא שתמיד אמרתי(תערוך חיפוש), תמיד תמצא כ-20% לקוחות שאינם מרוצים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...