Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,חוץ מזה שיש לנו במשפחה איביזה 07 יש בנוסף את הסבתא(איביזה שנתון 94).

הרכב משמש את אימי לרוב לעבודה ולכן הרכב עובר לא מעט קילומטרג',לאחר 14 שנים על הכביש ו340 אלף קילומטר כנראה גם מנוע שהחזיק הרבה זמן צריך לומר שלום,הרכב בעל מנוע 1.4 מוזרק,דגם הרכב הוא CLX.

השאלה למומחים ממני,כמה אמור לעלות מנוע כזה? חדש\יד שניה\יבוא?

מה יש לקחת עוד בחשבון בעת החלפה של מנוע?

תודה מראש על העזרה,בן.

Got To love It

פורסם

לא משתלם לתקן .. מניסיון עדיף למכור אפילו ב2000 ש"ח

בהנחה ש"המחירון" 10K ואף אחד לא היה קונה אותו ביותר מ8K.

מחיר מנוע מיבוא (2000 שקל מינימום + עבודה 1000 ש"ח ) ועוד לא חסר ..

רק סוחר יקנה את המכונית ויוריד אותך לריצפה עם המחיר אבל אין מה לעשות .

פורסם

ידוע לי שהמחירון הוא 10,המנוע עוד נותן עבודה.

אך הוא כבר חצי על כסא גלגלים,מראה סימנים של גסיסה.

כן אני גם חושב שזאת האופציה הכי טובה אך כרגע היא לא באה בחשבון של למכור ולקנות רכב אחר.

Got To love It

פורסם

מה בדיוק התקלה של מנוע? אולי פשוט הוא איבד קומפרסייה וצריך להחליף רינגים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תקנה מנוע מיבוא(לא מפרוק בארץ) יעלה לך בסביבות 2000-3000 מקבלים בדר"כ אחריות ל3 חודשים אל תתעסק עם התיקון של המנוע הנוכחי תוציא אותו שים בגינה לחלפים ספייר, קנה רק מיבוא-זאת דעתי מנסיון רב.

פורסם

דודו קודם כל תודה.

המנוע כבר לא בר תיקון,פשוט עשה את שלו,עבר כבר כל תיקון אפשרי.

מהיכן ניתן לקנות\להזמין את המנוע הנ"ל?

האם ישנה אופציה לשים מנוע 1.4 עם הספק יותר חזק? (כמו שלי למשל בעל 100 סוסי פוני).

סתם שאלה לידע כללי וכמה אמור לעלות מנוע כזה ומה עוד פרוצדורה?

או שפשוט לסתום את הפה ולהזמין את אותו המנוע שיש כרגע?

Got To love It

פורסם

רפי קודם כל תודה.

מוסך רון ממוקדם בת"א,אני מאזור הצפון(נהריה) ולכן ההגעה אליו לא תתאפשר ולא מהאופי שלי להתקשר לרון ולתחקר אותו על העניין שידוע לי מראש אני לא יעשה את העבודה אצלו.

אשמח להמלצות באזור הצפון הקרוב(מקסימום חיפה),תודה.

בן.

Got To love It

פורסם

בן אני מבין שאתה מנהריה אני מעכו,את המנוע שלי קניתי מיבואן שנמצא בצומת קרית אתא שכחתי את שמו,אני מאוד מרוצה מהמנוע שהוא מכר לי בא לי לפעמים להתקשר אליו ולהודות לו,המנוע כבר שנה על רכבי מתפקד כמו מנוע חדש אני יכול רק להמליץ עליו ואני גם מאמין שיש עוד יבואני מנועים טובים באזורינו,לפני שאתה קונה מנוע ולא משנה מאיזה יבואן תעשה בדיקה ראשונית תציץ עליו פתח את מכסה השמן תבדוק שאין יותר מידיי פיח בדוק את מעברי מיים בדוק שאין קרוזיה(כתמים לבנים/ירוקים)בדוק שאין סדקים על הבלוק או על הראש, כמובן שזאת בדיקה על רגל אחת,עד שהמנוע לא מורכב אי אפשר לדעת,אחריי שבדקת שאין קרוזייה ואין הרבה פיח הרכבת את המנוע קח אותו מייד לבדיקת קומפרסייה במידה והכל טוב אז תתחדש במידה ולא יש אחריות תחזיר לו את המנוע.אל תשכח גם לבדוק את תושבות המנוע אולי תצטרך להחליף אותם על הדרך

לגביי סוג מנוע אחר קיים גם מנוע 1.6 1.3 2.0 gti אולי תצטרך לעשות שינויים במחשב וגם אישור במשרד הרישוי עדיף להשתיל מנוע מאותו דגם נכנס בול בלי כאב ראש1.4 100 כ"ס אתה אומר.. לא רע..אל תשכח לקחת מהיבואן שטר מכר וקבלות,

את שטר המכר אתה אתה אמור להציג במכון טסטים וגם אישור של מוסך מורשה שהחליף לך מנוע לצורך רישום מס מנוע החדש ברשיון הרכב.

אני יכול להמליץ לך על מוסך "אחווה" שנמצא בעכו מקצוען אמין ולא יקרן.

אני רושם לך שוב את מה שתצטרך לתהליך:

בדיקת מנוע ראשונית.קרוזיה,פיח,סדקים.

בדיקת תושבות מנוע אולי צריך גם להחליף

רצועת טיימינג להחליף רצוי גם מותחני טיימינג,אולי גם משאבת מיים

פלאגים,שמן מנוע,פילטר דלק,פילטר אויר ,פילטר שמן.

שטר מכר.

קבלות על קניית מנוע מיבוא עם אחריות(בדר"כ נותנים 3 חודשים)

בדיקת מנוע לאחר הרכבתו.

אישור מוסך מורשה.

משרד רישוי מכון טסטים שם יכניסו לך את מס מנוע חדש לרישיון.

במידה ותרצה לפנות ליבואן המדובר או למוסך אל תהסס לפנות אליי.

• תוכן חדש...