Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כחלק מהשדרוג של האודיו אצלי ברכב (אני משדרג בשלבים )

קניתי מגבר 4 ערוצים וסט קומפוננט

יש סתם רמקולים (pioneer) מאד ישנים שאני לא יודע מה ההספק שלהם בדלתות האחוריות - מחוברים לHU לא ניתקתי אותם בנתיים

הסט קומפוננט מחובר למגבר (תופס 2 ערוצים ונותרו 2 פנויים לסאב שיבוא עלינו לטובה)

מישהו יכול לכוון אותי קצת איך לכוון את המגבר בנתיים עד שאשדרג גם את ה HU הנוכחי ואת הסאב .

תרשים של המגבר מצורף .

איזה תחום תדרים לאפשר לקומפוננט לנגן high או full ?

איך לכוון את hi pass ואת low pass ואת bass eq ?

amp.jpg

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

תריץ חיפוש לפי "כיול מערכת" או "כוון מערכת" או "כיוון מערכת" ואתה תמצא את כל התשובות שאתה צריך.

לגבי הקומפוננט שבחרת - אני מקווה שאתה מודע לאופי הצורם של הטוויטרים ואתה יכול למצוא במחירים של אינפיניטי סטים אולי קצת יותר מוצלחים, כי סדרת הקאפא ומעלה שלהם בעלי תג מחיר שלא ממש נותן תמורה מלאה לכסף.

תחשוב יותר לכוון של חברה כמו הרץ - אבל זאת רק המלצה ואתה חייב לשמוע לפני שאתה קונה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם הסדרות הנמוכות של הרץ לא זוהרות כ"כ, אז מה ההמלצה הזו?

למעשה, על כל סט של סדרה נמוכה ניתן לומר אותם דברים.

כמו שפעם אבנר אמר, אין טוויטר צורם, יש רק מי שלא יודע לכוון אותם.

אנחנו לא נלך ונמליץ מהיום ואילך רק על טוויטר של הייבריד או אלייט לכל משתמש מתחיל, נכון?

לפותח הדיון,

את הקרוס לקומפוננט תשים על FULL

את ה LP אתה מכוון על 80HZ, וכך גם את ה HP.

BASS EQ לא ממש רלוונטי לטעמי, תזיז ותראה אם יש לו משמעות בכלל תוך כדי הניגון.

תתחדש.

פורסם

לא לא לא - גל, לא.

יש טוויטר זול של הרץ ויש טוויטר זול של אינפיניטי שהוא פשוט מכה מתחת לחגורה.

אני אומר את זה מנסיון - אתה הרי יודע. היה לי את הסט רפרנס מהמהדורה אחרונה של אינפיניטי ואתה גם יודע שאני יודע לכוון מערכות.

אבי ב. אמר לי פעם "בחיים שלי לא חשבתי שאפשר להוציא תוצאה אנושית מהטוויטר הזה, הרכב שלך הוא היחיד ששמעתי בו תוצאה כזאת ועדיין, אני לא מסוגל לשמוע את הטוויטר הזה". וזה בן אדם שמאוד אוהב טוויטר צורם וגם יש לו שמיעה טובה מאוד.

אז נכון, לגבי כל סט זול של חברה אפשר לאמר את הדברים האלה, אבל למה לשלם יקר כל כך על אחד הטוויטרים הכי גרועים בתעשייה?

שים לב שלא המלצתי לו MBQ בכלל -הסדרות הפשוטות שלהם זוועה מתחת לכל ביקורת.

יכלתי גם להמליץ לו פוקל, אבל בסדרות הנמוכות אני חושב שהרץ וETON נותנים את התמורות הכי טובות.

יכלתי גם להמליץ לו ריינבואו מסדרות פשוטות - הטוויטר שלהם? - לפח!

אני לא סתם בא וזורק הרץ לאוויר.

גם פוקל וETON דרך אגב יהיו בחירה מעניינת.

אבל טוויטרים של אינפיניטי וJBL - מצטער, זה וטוויטרים של MBQ ופיוניר אצלי יושבים באותה המגירה. והיא נעולה - הרמטית!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מתווכח איתך על העובדה (אם נכונה או לא) שהם צורמים.

אלא על כך שפותח הדיון לא התלונן עליהם, אז למה בכלל לפתוח כזו תיבה מלכתחילה?

מילא היה מתלונן שהם צורמים לו.

פה הוא רק ביקש סיוע בנושא X, ואתה כבר "דחפת" לו "עובדה" Y שאין לה קשר בכלל לנושא המדובר.

פורסם

ועוד איך שיש לזה קשר.

הוא הולך לקנות קומפוננט שלא יחזיר לו תמורה שווה לכסף שהוא הולך לשלם עליו.

הכוונה שלי היא להזהיר אותו מראש שהוא עומד לרכוש סט עם טוויטר בלתי נסבל בעליל תמורת סכום שהוא היה יכול לרכוש בו סט קצת יותר מוצלח.

אני רוצה שהוא יהיה מודע למה שהוא החליט לרכוש בייחוד עם הוא לא שמע עדיין סט כזה מנגן.

כנראה שלא הבנת אותי.

Pioneer TS-X150

פורסם

סליחה שאני נכנס לשרשור הזה אך לא רציתי לפתוח שרשור חדש במיוחד בשביל זה,

יש מישהוא מאיזור אשקלון, אשדוד, רחובות שיודע לכוון את המערכת והמגבר?

ויכול לעזור לי? הכוונה באופן מקצועי כיוון של חובב עשיתי בעצמי.

אשמח מאוד לעזרה

הרכיבים HU:770MP PIONEER

AMP:HIFONICS 6406

SUB PIONEER 307 :roll:

COMPONENT: JBL GTO 6507

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גל תודה על העזרה

לגבי אם לרכוש את סט הקומפוננט או לא אז זה סגור, רכשתי כבר.

לגבי לעשות חיפושים ולקרוא ב FAQ

אז קראתי המון ולמדתי המון (את ההתקנה עשיתי לבד וזה בלי שראיתי מעולם איך עושים את זה

אחלה FAQ אפשר ללמוד הרבה אבל עדיין יש חורים )

אשתדל להעלות תמונות בקרוב .

לגבי תמורה למחיר תשפטו אתם

עלה לי המגבר + הסט קומפוננט + סט חיווט 4G

280$

מישהו שחזר מארה"ב הביא את זה איתו בלי עלויות מכס וכו'

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

שמע - תתחדש על הרמקולים, סה"כ זה סט עם שני רכיבים טובים שזה המידבאס והקרוס, ייתכן ואתה תרצה להחליף את הטוויטר או לפחות להגביר אותו אקטיבית שלא יצרח לך. טיפ לעתיד.

בכל מקרה המחיר אכן יפה בהתחשב בנסיבות.

אה! אהבתי את החתימה שלך.8)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...