Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת לוח שעונים ב106 XR 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כרגע בלוח השעטנים שלי יש נורת לחץ שמן ונורת חום מנוע (במקום שעוני חיווי)

ובמקום שעון טורים יש לי שעון זמן (!)

מביקורים שונים במוסך מורשה, ראיתי שהתחברו למחשב המנוע והוא הראה את כל הנתונים שלא מופיעים בלוח השעונים.

שאלתי היא האם אני יכול להרכיב לוח של דגם גבוה יותר שיש לו את המכוונים הנ"ל (לפחות הבסיסיים) ללא שינויים מהותיים, ואם כן אז של איזה דגם מומלץ.

תודה מראש

מתחדשת*

פורסם

שמעתי ממשיהוא עם AX שיש לו את אותו לוח שעונים, שיש באוטו דיפו שעון טורים, שמתחבר לפלאג.

ואת השעון הוא שפצר יפה בקורה (סטייל מד לחץ טורבו)

וחום מנוע, יש שעון שמתחבר לחיישן שמדליק את הנורה, וגם אותו הוא שפצר לקורה, יוצא ממש יפה קרבי וכנראה דיי זול

פורסם

תודה על התגובה אבל אני רוצה לשמור על המקוריות של המראה (אין בעיה לקנות שעונים בקרוב ל 700 ש"ח ולהתחיל להתעסק עם בניות ואח"כ חורים כשרוצים למכור.)

השאלה אם יש אפשרות פשוט להחליף לוח ללא כל אביזר חיצוני.

מתחדשת*

פורסם

אני לא יודע בקשר ללוח שלם...

מה שכן..החלפת לוח שעונים או כל התעסקות איתו - מלחיצה קונים הרבה יותר משני שעונים על הדש

בכל מקרה... בהצלחה..

זה מיקרה שמתסכל רבים..אז תתנחם..:)

פורסם

צריך לראות אם יש הכנה לכבל שיגיע מהקויל אל הספידומטר.

צריך לראות אם הקונקטורים מתאימים.

סיפור מעצבן - רציתי לעשות אותו דבר בקסארה שלי - אבל כנראה שנישאר עם השעון המקורי וזהו.

פורסם

הצמה ללוח מגיעה מהמחשב (איזה כויל?)

קשה לי להאמין שיכינו צמות שונות עבור דגמים שונים של גימורים, מה גם שהכבל למחשב חיצוני נמצא מתחת לתיבת הפיוזים (איזור הדש בורד) ככה שעוד יותר קשה לי להאמין שהצמה המקורית לא מכילה חיבורים ללוח משודרג מהקיים אצלי.

מישהו עם נסיון במקרה הספציפי?

מתחדשת*

פורסם

"לא רדיו אבל לא קולט"

תשמע אמרו לך פה שיותר קל להוסיף שני שעונים על הדש בורד מאשר להתחיל להתעסק עם לוחות שעונים ולהחליף...

זאת גם העצה שלי.. הוספתי שני שעונים איכותיים אחד לחום אחד לטעינה ... היתרונות מאוד ברורים במקרה כזה אתה לא מתעסק עם הצמה וכו' נראה יפה (אתה יכול לבחור כל עיצוב שבא לך) וקלות התקנה מאוד סבירה (כל אחד עם מעט ידע בחשמל רכב יכול להתקין) שנית כל לא מחוייב לקדוח ולהרוס אפשר להתקין בלי להרוס. מקסימום מי שיקנה ירצה להוריד לא תהיי לו בעיה או על אותו משקל אם תראה שלאנשים מפריע בזמן נסיונות הקניה תוריד אתה בעצמך...

לסיכום אל תסתבך תפשט את החיים לעצמך ותתקין משהו בנוסף... אצלי לדוגמא שני השעונים על הקורה גם נראה יפה וגם שימושי לי מאוד כך עליתי על בעיית חשמל ברכב...:-D

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...