Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וערב טוב

בסובארו ליונה שלי הלך הגיר האוטומטי עכשיו אני נוסע רק על הילוך 1 ו3 ואין הילוך 2 וזה עושה עומס על המנוע ,לקחתי את הרכב למכון גירים והוא הציע שיפוץ לגיר תמורת 2500 שקל או להביא גיר מפירוק בשווי של 1000 שקל +הרכבה 500 שקל,במוסך לסובארו אמרו שעדיף להפוך את הגיר לרגיל יותר חזק ויותר חיסכוני תמורת 1200 שקל לגיר כולל הרכבה ,השאלה שלי היא האם לעשות שיפוץ או להחליף לגיר אחר או הפיכת הרכב לגיר רגיל,האם הפיכת הרכב לגיר רגיל היא האופציה הכי טובה או החלפת הגיר שלה בגיר אוטומטי אחר מפירוק?אשמח לקבל דעה שלכם

פורסם

ברור שלהפוך לגיר רגיל.

להחליף או לשפץ גיר אוטומט זה סיכון לא קטן .

גיר רגיל יותר זול יותר אמין והרבה יותר כיף לנהיגה

יצאתי עמבה

פורסם

אני הייתי שם גיר מפירוק - בתנאי שהמוסך מוכן לתת אחריות ל-3 חודשים.

הגיר האוטומטי בליאונה מאוד אמין.

בשביל עוד 300 שקל תישאר עם הנוחות שבשבילה קנית את האוטומט.

פורסם

אין מצב שיעשו לך את ההסבה לגיר ידני ב 1200 ש"ח.

רק קלאץ לסובארו ליאונה עם עבודה עולה 800 שקל. (קלאץ שמים חדש,לא מפירוק).

גיר מפירוק עוד 1000 ש"ח.

עבודה עוד מינימום 600 ש"ח.

הגענו ל 2400 ש"ח. הפרש של 100 ש"ח לעומת שיפוץ הגיר הקיים.

לדעתי שווה להחליף לידני,גם בשביל הכיף וגם בגלל ש DL אוטומטית שותה המון דלק.

פורסם

לפי דעתי,תעשה את החישוב שלך.

מה אתה אוהב יותר?ידני או אוטומט,אם זה היה הרכב שלי הייתי הופך אותו לידני וגומר סיפור(יותר זול יותר אמין ויותר מהנה בנהיגה)

זאת דעתי בכל אופן,יש הרבה נהגים שאין להם כח ועצבים להעביר הילוכים והם מעדיפים אוטומט וזהו.

תעשה את החישוב שלך.

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...