Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

גיליתי פגם בצבע ברכב חדש ואני רוצה לממש את אחריות היבואן.

לפני שאני פונה אליו, אני רוצה שגורם מקצועי יבדוק את הרכב ויקבע מה הסיבה לפגם ומה צריך לתקן - אני חושש שהיבואן "ימרח" אותי.

האם כדאי לפנות לשמאי רכב או למכון בדיקה לצורך האיבחון ?

פורסם

איך תוכיח שהפגם בצבע הוא מהחברה ולא נוצא כאשר הרכב אצלך.

אם הוצאת את הרכב מהחברה, ואתה בא אליהם אחרי כמה ימים עם פגיעת צבע/ פח, הם לא יסדרו את זה מהסיבה שמבחינתם קיבלת רכב נקי לחלוטין, את הבדיקות הצבע והפח אתה עושה בזמן קבלת הרכב, ואז אם יש משהו הם מתקנים מייד.

בכל אופן, אם אתה בוחר לתקן את הפגיעה שיש לך, דאג לעשות זאתא אצל פחח מקצועי ועם צבע מקורי.

פורסם
איך תוכיח שהפגם בצבע הוא מהחברה ולא נוצא כאשר הרכב אצלך.

אם הוצאת את הרכב מהחברה, ואתה בא אליהם אחרי כמה ימים עם פגיעת צבע/ פח, הם לא יסדרו את זה מהסיבה שמבחינתם קיבלת רכב נקי לחלוטין, את הבדיקות הצבע והפח אתה עושה בזמן קבלת הרכב, ואז אם יש משהו הם מתקנים מייד.

בכל אופן, אם אתה בוחר לתקן את הפגיעה שיש לך, דאג לעשות זאתא אצל פחח מקצועי ועם צבע מקורי.

ולכן בדיוק אני רוצה לפנות למומחה לפני שאני פונה ליבואן.

פורסם

אם תצליח להוכיח שהנזק היה לפני שקיבלת את הרכב יש מצב שזה יטופל על חשבון החברה.

למרות שגם לא בטוח כי כאשר אתה לוקח את הרכב אתה חותם להם שהכל בסדר....

פורסם

אז מה אם הוא חותם?

הוא איש מקצוע שידע להבחין בבעיות?

ואם יש שאסי, לפי מה שאתה אומר זאת הבעיה שלך כי חתמת

מה גם שלמשל VW נותנים כמה שנים טובות אחריות על הצבע, מה האחריות הזאת שווה אם אתה חותם שהכל "תקין"?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי אין קשר אם הוא חתם או לא,

אם הוא בא עם שריטה בצבע אולי לא יסכימו לקבל את הטענה לפגם אך אם הוא יופיע עם פגמי צבע (בועות, שכבה לא אחידה) אז אין שום סיבה לא לתקן את הרכב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לפי מה שאני יודע לא חייבים לידע אותך לגבי

נזק שנגרם לרכב בזמן הגעתו לארץ או בסוכנות,

כאשר הנזק לא עולה על 3% ממחיר הרכב.

לא בטוח שאני מדייק אבל לפי מיטב ידיעתי קיים משהו בנושא.

חתימה !

פורסם
... כאשר אתה לוקח את הרכב אתה חותם להם שהכל בסדר....

לפני הרבה שנים, כאשר קיבלתי סופר לנסר חדשה, ביקשו ממני לחתום מהר אחרי הסברים על תופס קבלת הרכב.

התקשתי לבדוק קודם.

אחרי שבדקתי אמרו לי שאני יכול לקחת את הרכב בלי לחתום וכך עשיתי.

פורסם
שלום חברים

גיליתי פגם בצבע ברכב חדש ואני רוצה לממש את אחריות היבואן.

לפני שאני פונה אליו, אני רוצה שגורם מקצועי יבדוק את הרכב ויקבע מה הסיבה לפגם ומה צריך לתקן - אני חושש שהיבואן "ימרח" אותי.

האם כדאי לפנות לשמאי רכב או למכון בדיקה לצורך האיבחון ?

אין לרתום את העגלה לפני הסוס.

קודם גש למוסך מורשה לקבל חוות דעת לפני שאתה מפעיל גורמים מקצועיים חיצוניים, יתכן שלא תדרש לכך כלל.

פורסם

זהו שאני רוצה חוות דעת בלתי תלוייה לפני שאני פונה ליבואן או לנציגיו ורציתי לדעת מי יכול לתת חוות דעת כזו.

פורסם

לענ"ד יהיה נכון אם קודם תיגש למוסך היבואן ותציג בפניו את הבעיה.

הבעיה הרי קיימת וזה לא שאם הם יראו אותה הם יכולים לשנות משהו מהעובדות.

יתכן והיבואן יודע משהו על הרכב הזה ספציפית, או על הסידרה הזאת, ובכלל לא תהינה הכחשות או בעיות.

ללכת לשמאי, אתה יכול גם אחרי שהיבואן ראה את הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא מתכוון לפרט כאן אבל לא מדובר על שריטה אלא על משהו שנראה שבא מבפנים החוצה (בפינה נסתרת).

תכלס, אני רוצה חוות דעת על התופעה - מה מקורה, האם יש נזקים נוספים שאני לא רואה , האם היא במסגרת ה-3% שהיבואן לא היה צריך לעדכן אותי והאם תהייה ירידת ערך אחרי התיקון - וכמה.

הבנתי מהתגובות שהכתובת המתאימה היא שמאי רכב והשאלה היא אם מישהו יכול להמליץ על שמאי אמין באיזור ירושלים וכמה יכולה לעלות עבודת הערכה כזו.

תודה למגיבים

• תוכן חדש...