Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מצלמת פילם ישנה מהשכנים, ניסיתי למצוא עליה מידע באינטרנט אך ללא הועיל.

אשמח אם מישהו מכיר, שמע, יכול לשפוך אור על המצלמה, על היצרן, האיכות, כמו כן, איפה ניתן לרכוש לה סרט צילום?

המצלמה היא של חברת HANIMEX דגם VIF110 עם עדשה של HANIMAR.

DSC_5446.jpg

DSC_5447.jpg

פורסם

20.5 מ"מ? מפתיע.

לא חסר מידע באינטרנט - לא בעברית, כמובן.

איזה שהוא שיתוף פעולה אוסטרלי/יפני, אל תצפה

לגדולות ונצורות.

פילמים קונים ב... מממ... חנויות צילום? :roll:

אתה חייב לוודא שיש גם סוללה תקינה לדבר הזה,

לפני שאתה מצלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וואלה, מצלמה שנראית כמו מצלמת 35 מ"מ, עם פילם 110. משעשע.

אני בטוח שתוכל למצוא באי-ביי סרטים כאלה,

כמו שמוצאים שם כל דבר. עד לפני 3-4 שנים

עוד ראיתי את הפילם הזה פה ושם בחנויות צילום -

בכל מקרה מדובר בשאריות מלאי ישן מהמאה הקודמת.

נסה לקפוץ אולי לאיזו חנות ותיקה בתחום, יש סיכוי שתמצא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לצלם ב110 מ"מ זה בערך כמו מצלמה דיגיטלית עם רזולוציית VGA (בערך רבע מגהפיקסל...).

בנוסף הפילם הזה תמיד היה יקר מאד משום שהוא היה מיועד למטומטמים שלא יודעים להשחיל סרט בהתחלה ולהעביר אותו אחורה לפני שמוציאים אותו מהמצלמה ולכן מגיע בתוך קסטה אטומה לאור עם 2 גלילים קטנים ששוברים אותה בזמן הפיתוח.

הדבר המצחיק הוא מצלמה גדולה עם פילם 110. כל הרעיון שלו היה לאפשר ייצור של מצלמות זעירות עבור מי שלא איכפת לו תמונות באיכות הכי ירודה שאפשר, העיקר שהמצלמה תיכנס בקלות לכיס ושלא יצטרכו להשחיל את הסרט.

• תוכן חדש...