Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 96, 181K ק"מ, 3 דל'.

הייתי היום בירושלים, בדקתי במכון טסט ליין (גבעת שאול אם אני לא טועה)

לפי הבוחן יש מכה קלה בשלדה מקדימה, בעלת משמעות מסחרית בלבד. הייתה פגיעה בוו גרירה הקדמי, המוכר יידע אותי לגבי זה לפני הבדיקה.

בנוסף, הבנתי מהבוחן שהמנוע צריך לעבור שיפוץ, והוא אמר שאם היה במקומי היה ממשיך לנסוע על המנוע כמה שיחזיק ואז מחליף מנוע. הצעת מחיר במוסך לשיפוץ הייתה 5K~, והצעת מחיר למנוע מיבוא כולל הרכבה - 7~.

וגם שהערכים הגבוהים בבדיקת זיהום זה בגלל שאין ממיר, המוכר נותן לי אותו בכל אופן, ביחד עם הנקניק (שו?)

סגרנו בסוף מחיר - 24800, כנראה יום שישי אני נוסע שוב כדי להעביר בעלות ולתת את הכסף.

רק לפני זה, רציתי לבדוק אם יש משהו שלא שמתי לב, וכמו כן האם המחיר לדעתכם משקף את מצב הרכב?

CCF03122008_00000.jpg

Top.jpg

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אותי מדאיגה העובדה שמספר המנוע לא תואם בהכרח, למספר הרשום ברשיונות הרכב.כמו כן הרכב נראה דיי מוזנח עפ"י הבדיקה.

גם העלויות של ממיר קטליטי חדש (שבלעדיו הרכב לא יעבור את בדיקת זיהום האויר) מדאיגות אותי.:?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

כן אני אבדוק מחר באמת את המספר מנוע. בכל אופן מספר שלדה לפי מה שראיתי כן תואם.

נניח ואני מתכוון להחליף מנוע - זה משנה משהו אם המספר מנוע הנוכחי לא תואם?

לגבי ממיר - כתבתי שאני מקבל אותו ואת ה"נקניק" (חלק מהאגזוז:lol:) מהמוכר.

פורסם

שים לב שהממיר אכן תקין (זה שהוא לא נראה פגום מבחוץ לא אומר כלום). ייתכנו שני מצבים:

1. בעל הרכב עשה "שיפורים" ברכב וכחלק מהם הוריד את הממיר לקבלת כוח רב יותר מהמנוע. ואז הממיר יכול להיות אפילו חדש.

2. בשלב מסויים הממיר "התפרק" (החומר הכימי בתוכו סיים את חייו), ובמקום לקנות ממיר חדש, בעל האוטו פשוט נפטר ממנו ושם אותו בצד.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לההתקין את הממיר לפני הקניה, ולהביא את האוטו לבדיקת זיהום חוזרת.

(ממיר חדש כולל עבודה עלול להגיע גם ל2K שקל).

בברכה!

יונתן.

פורסם

1. מערכת ההזרקה לא תקינה, ערך הלמבדה לא תקין. צריך לבדוק עם ציוד מתאים, תוצאת בדיקת זיהום האוויר הלא תקינה היתה מתקבלת גם אם ברכב היה מורכב ממיר.

2. החלפת מנוע מצריכה החלפת מכלולים נוספים כמו צינורות מים, רצועות, תושבות וכו' כך שהעלות הרבה יותר גבוה מ-7K ש"ח.

3. קלא'ץ מחליק- המשמעות החלפת קלא'ץ יכולה להגיע ל-3-4K ש"ח

4. גיר -רעש מהגיר ,יכול להיות זניח ויכול שיש צורך בשיפוץ הגיר.

איפה הרכב טופל עד עכשיו, יש היסטורית טיפולים ?

כמה זמן הרכב בבעלות המוכר?

לפני הרכישה, חובה לקבל הצעת מחיר בכתב ממוסך המתמחה ב-PEUGEOT ואז לקבל את ההחלטה אם לקנות או לא.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

מחר אני אלך גם למוסך פיג'ו לקבל הצעת מחיר מדויקת.

עוד שאלה: מה מחיר השוק של רכב שמור מאותה שנה ודגם, עם קילומטרז' נורמלי?

אני רוצה פשוט לחשב את ההפרש כדי לראות אם בכלל משתלם לקנות אותו או לחכות למשהו יותר שמור.

פורסם

אני לא הייתי קונה את הרכב במחיר הזה. יותר מדי בעיות (גם מנוע, גם ממיר שיכול להיות עסק יקר כדי לעבור טסט בלי קומבינה וגם קצה שלדה - יש לזה ערך מסחרי - אז למה שלא יוריד במחיר?). הקומפרסיה גבולית (יש שיאמרו תקינה יש שיאמרו שלא)

סתם שתדע, במחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקנות וולקן שלא פחות כיפית.

פורסם

חבר'ה, אתם ממש מגזימים פה עם המחירים.

ממיר חדש (לא מקורי, עבר שני טסטים) עולה 800 ש"ח כולל עבודה.

קלאץ' בדגם שלי (דור 2, קלאץ' הפוך - יקר יותר מברכב הנ"ל) עולה 1700 ש"ח כולל הכול.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לך עם המוכר יד ביד למוסך מורשה פיזו

קבל הצעת מחיר והערכה לגבי מצב הרכב והתיקונים (יש הרבה כסת"ח כידוע לך במכוני בדיקה)

ומשם תתחילו לדבר על המחיר

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
הרכב שנת 96, 181K ק"מ, 3 דל'.

הייתי היום בירושלים, בדקתי במכון טסט ליין (גבעת שאול אם אני לא טועה)

לפי הבוחן יש מכה קלה בשלדה מקדימה, בעלת משמעות מסחרית בלבד. הייתה פגיעה בוו גרירה הקדמי, המוכר יידע אותי לגבי זה לפני הבדיקה.

בנוסף, הבנתי מהבוחן שהמנוע צריך לעבור שיפוץ, והוא אמר שאם היה במקומי היה ממשיך לנסוע על המנוע כמה שיחזיק ואז מחליף מנוע. הצעת מחיר במוסך לשיפוץ הייתה 5K~, והצעת מחיר למנוע מיבוא כולל הרכבה - 7~.

וגם שהערכים הגבוהים בבדיקת זיהום זה בגלל שאין ממיר, המוכר נותן לי אותו בכל אופן, ביחד עם הנקניק (שו?)

סגרנו בסוף מחיר - 24800, כנראה יום שישי אני נוסע שוב כדי להעביר בעלות ולתת את הכסף.

רק לפני זה, רציתי לבדוק אם יש משהו שלא שמתי לב, וכמו כן האם המחיר לדעתכם משקף את מצב הרכב?

בתור אחד שהיתה לו אחת כזאת אז קודם כל אני ממליץ על הרכב, הרכב מאוד מפנק מבחינת נוחות, הוא נראה טוב ונוסע טוב (למרות שהוא לא מטוס) ויש לו אחיזה מדהימה.

אני לא יודע מה המחיר מחירון שלה אז בגלל זה אני לא יודע אם כדאי לשלם את המחיר הזה עליה. איזה יד היא דרך אגב?

אני מכרתי את שלי לפני משהו כמו 3 שנים לפראייר שלקח את האוטו ב2000 פחות בלי בדיקה למרות שהיה לרכב קצה שילדה והמנוע היה גמור. אז פראיירים לא מתים רק מתחלפים. המחיר מחירון אז היה 25.5K לשנת 95.

בכל מקרה, חוץ מהמנוע כל השאר נראה כמו די שטויות, אבל שטויות שעולות כסף.

אני אומר שתנסה להוריד לו עוד ואל תיהיה סגור על הרכב הספציפי הזה, אמנם קשה מאוד להשיג רכב כזה לא שחוט אבל עושה רושם שהרכב שבדקת הוא אחד מהשחוטים.

פורסם
סתם שתדע, במחיר הרבה יותר נמוך אפשר לקנות וולקן שלא פחות כיפית.

סתם שתדע יש כמה הבדלים לא קטנים בין 306XSI לוולקן

פורסם

הרכב מצריך לטפל בליקויים, אבל בהחלט הדו"J ניראה סביר יחסית לגיל הרכב ולקילומטרז'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום

מחיר מחירון לפי לוי יצחק חודש פברואר לדגם הזה הוא 21.5K ועל הקילומטראז אתה יכול להוריד עוד 2%

בהצלחה

פורסם
בתור אחד שהיתה לו אחת כזאת אז קודם כל אני ממליץ על הרכב, הרכב מאוד מפנק מבחינת נוחות, הוא נראה טוב ונוסע טוב (למרות שהוא לא מטוס) ויש לו אחיזה מדהימה.

אני לא יודע מה המחיר מחירון שלה אז בגלל זה אני לא יודע אם כדאי לשלם את המחיר הזה עליה. איזה יד היא דרך אגב?

אני מכרתי את שלי לפני משהו כמו 3 שנים לפראייר שלקח את האוטו ב2000 פחות בלי בדיקה למרות שהיה לרכב קצה שילדה והמנוע היה גמור. אז פראיירים לא מתים רק מתחלפים. המחיר מחירון אז היה 25.5K לשנת 95.

בכל מקרה, חוץ מהמנוע כל השאר נראה כמו די שטויות, אבל שטויות שעולות כסף.

אני אומר שתנסה להוריד לו עוד ואל תיהיה סגור על הרכב הספציפי הזה, אמנם קשה מאוד להשיג רכב כזה לא שחוט אבל עושה רושם שהרכב שבדקת הוא אחד מהשחוטים.

בוא נגיד שמבחינת מנוע הוא לא מושלם בכלל....אבל מבחינת שלדה הוא סביר מאוד לדעתי. (ראיתי כבר XSI בסכנין...היא באמת הייתה שחוטת שלדה..)

השאלה כמה ייעלה לי להביא אותו למצב של מנוע תקין (העדפה לחדש) + ממיר + קלאץ',

הייתי היום במוסך מורשה פיג'ו אצלנו (גזית) ולהערכתו לפי הדו"ח העלות של כל מה שאמרתי זה בערך 5K, בשיפוץ מנוע.

התקשרתי גם למורשה אחר לגבי עלות של אותו דבר רק עם מנוע חדש: .6K +

ממה שהבנתי מחיר שוק של הדגם הזה הוא 30K בערך....אז זה יוצא סה"כ עניין של 30-31K בסופו של דבר.

הקטע שאף אחד מאלה שנתן לי הצעת מחיר לא באמת בדק את האוטו (גם לא בירושלים - טיפשות שלי)

אז מחר נראה מה העלות האמיתית. :shock:

מצד אחד אני חם על האוטו הזה...בכלל על הוט האצ'....מצד שני אני מסתכל על הדו"ח וחוטף חום!

נמאס לי כבר לחפש XSI! אולי אני אעבור לחפש קורולה :?::oops::-D

• תוכן חדש...