Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נגיד שמבחינת מנוע הוא לא מושלם בכלל....אבל מבחינת שלדה הוא סביר מאוד לדעתי. (ראיתי כבר XSI בסכנין...היא באמת הייתה שחוטת שלדה..)

השאלה כמה ייעלה לי להביא אותו למצב של מנוע תקין (העדפה לחדש) + ממיר + קלאץ',

הייתי היום במוסך מורשה פיג'ו אצלנו (גזית) ולהערכתו לפי הדו"ח העלות של כל מה שאמרתי זה בערך 5K, בשיפוץ מנוע.

התקשרתי גם למורשה אחר לגבי עלות של אותו דבר רק עם מנוע חדש: .6K +

ממה שהבנתי מחיר שוק של הדגם הזה הוא 30K בערך....אז זה יוצא סה"כ עניין של 30-31K בסופו של דבר.

הקטע שאף אחד מאלה שנתן לי הצעת מחיר לא באמת בדק את האוטו (גם לא בירושלים - טיפשות שלי)

אז מחר נראה מה העלות האמיתית. :shock:

מצד אחד אני חם על האוטו הזה...בכלל על הוט האצ'....מצד שני אני מסתכל על הדו"ח וחוטף חום!

נמאס לי כבר לחפש XSI! אולי אני אעבור לחפש קורולה :?::oops::-D

אם אתה כבר חושב (מכיוון שאני לא ראיתי, אני לא אעריך) שמצאת אקסמפלר טוב ואתה כבר מעוניין לשפץ/להחליף מנוע,

אז תנסה להוריד עוד קצת במחיר, ואז הייתי מציע לך כבר לחשוב על השתלה של מנוע 16V.

גם תהיה מבסוט יותר וגם רכבך יהיה חזק יותר.

וכך בסכום דומה למה שתיכננת להוציא תוכל לקבל הרבה יותר.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
כמה עולה מנוע 16V? או בוא נגיד - מה ההפרש בגדול בינו לבין 8V?

אין עלויות נוספות כמו חיזוק שלדה שבאים ביחד עם 32 (או 45...עוד יותר טוב :lol:) סוסים נוספים?

ואם כן מה העלות?

תצטרך לשאול כאן אנשים שמבינים יותר ממני בתחום.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

טוב הייתי היום (שוב) בירושלים - לפי מוסך מורשה פיג'ו (פלגר) הסכום המשוער שצריך לשים שם הוא 7-8K

אמרתי יאללה נלך על זה - הלכנו לדואר, חיגינו בתור ואז התברר שאי אפשר לעשות היום העברת בעלות.

קיצר נראה מה קורה שבוע הבא - בינתיים אני לא סגור על הרכב הזה, אני ממשיך לחפש..(גם ככה לא מציאה)

תודה לכולם!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני אומר במקרים כאלה שזה גורל... כנראה שאתה לא צריך לקחת את האוטו הזה!

חוץ מזה שמה שהמוסך אמר לך תוסיף עוד כמה אלפים כי תמיד בדרך יש עוד תיקונים, ובהחלפת מנוע נתקלים בעוד דברים כך שאת ההצעת מחיר של המוסך קח בערבון מוגבל.

תמשיך לחפש ואולי תפזול גם לוולקן שזה אוטו מאוד דומה.

בהצלחה

פורסם

הרכב תואם את הק"מ , קראתי את הדו"ח אין משהו שפוסל את הרכב, מוזר לי שהמכון לא טרח לנקות את משטח מס' המנוע ושולח אותך לנקות ולשוב (לא מקובל) , הרבה ניסוחים של "סמנים ל-...", לדעתי ,המחיר של הרכב : מחירון מינוס 7K .

מזל טוב !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אני אומר במקרים כאלה שזה גורל... כנראה שאתה לא צריך לקחת את האוטו הזה!

חוץ מזה שמה שהמוסך אמר לך תוסיף עוד כמה אלפים כי תמיד בדרך יש עוד תיקונים, ובהחלפת מנוע נתקלים בעוד דברים כך שאת ההצעת מחיר של המוסך קח בערבון מוגבל.

תמשיך לחפש ואולי תפזול גם לוולקן שזה אוטו מאוד דומה.

בהצלחה

בקשר לגורל אני מסכים איתך לגמרי....ממה שאני רואה זה יותר מדי הוצאות, מתקרב כבר למחיר שוק של S16.

וולקן גם נחמד, אבל בינתיים אין משהו עם קילומטרז' נורמלי.

ודרך אגב, לגבי המכון בדיקה - בכלל בכלל לא אהבתי, הכל היה חפיף, "יש לאוטו זה וזה וזה וזה וזה וזה וזה - פלוס זה וזה (מישהו אמר גששים?) ויאללה תחתום פה ושלום על ישראל"

אפילו לא היה להם דו"ח ממוחשב, ולא בדיקת דיינו, כמו בקומפיוטסט אצלנו.

בקיצור אם זה המכון המומלץ בירושלים - אני לא רוצה לדעת מה הולך במכונים האחרים.

פורסם

בזלאי - מחירון מינוס 7 אתה תמצא בקושי פיאט אונו 1100 עם טסט.

זה שם אותך פחות או יותר על איזור ה10-13 אלף ש"ח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כבר מנוע 16V - עדיף שיהיה זהה לזה שב-GTI6. הוא נכנס אחד לאחד ב-XSI (וגם בוולקן) - ועם עוד כמה חמוצים (מי המציא את המינוח הזה?! ולמה אני משתמש בו?) תעמוד על הספק יפה. מאוד יפה.

ושוב - יש כאן בפורום למכירה וולקן 95. לך תעיף מבט, מה אכפת לך.

פורסם

מנוע כזה נשמע טוב - השאלה אם צריך לחזק שלדה או בולמים/בלמים/היגוי כשמוסיפים כ"כ הרבה כוח (יחסית) להספק המקורי שהרכב עמד בו, ואם כן מה העלות של כל זה?

ובנוסף - האם המשקל של המנועים שונה ואז משפיע על הבולמים ו/או על יכולות ההיגוי?

אבל בכל אופן - פרה פרה...אני באמת אלך לראות את הוולקן. הפעם אני אקח את האוטו לפחח שיגיד לי אם יש שאסי לפני שאני זורק 400 שקל עוד פעם.

• תוכן חדש...