Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טלוויזית LCD Haier

וכרטיס מסך FX550 חיברתי בין שתיהם עם כבל S-video

פינים משתי הצדדים צד אחד לכרטיס וצד שני לטלוויזיה

אני שמתי בטלוויזיה מצב S-video ולא רואים סיגנל

שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך גם לא עבד מה אתם מציעים?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אתה מחבר מחשב לLCD בSVIDEO?

חזרה לימי הביניים ?

חבר את הLCD או בעזרת כבל HDMI (עם מתאם לDVI לכרטיס מסך) ואם אין DVI בכרטיס מסך , אז חבר בכבל VGA.

אם אתה מתפשר על חיבור אחר - שיהיה קומפוננט (3 צבעים מהמחשב)

כנראה תצתרך להגדיר את המסך בתור תצוגה משנית בהגדרות תצוגה (תעשה כפתור ימני על המסך השני ותבדוק שהוא מופעל)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שאלה;

איך נקרא הכבל שמחבר ווידאו-טלוויזיה?(LCD) ואם אפשר תמונה שלו ובערך כמה הוא עולה זה יעזור. תודה.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

בשלב ראשון, חבר ישירות ל-LCD ללא המפצל ע"מ לשלול שהבעיה בו.

כמו כן, אני לא לגמרי בטוח שעוצמת האות מהכרטיס חזקה מספיק ע"מ לספק שני מסכים דרך אותה יציאת VGA אז אולי ללא המפצל תראה טוב ב-LCD אך ייתכן שלא בו האשם.

אם חיברת את ה-LCD ישירות וללא מפצל ועדיין ישנם ריצודים, נסה לשחק עם קצב רענון המסך (בדרך כלל ברירת המחדל היא על 60HZ, נסה לעלות כל פעם דרגה אחת ותראה אם יש שינוי/שיפור/הרעה).

חזור לדווח.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

טלוויזיות LCD עובדות כמעט כולן ב60 הרץ , אין מה לחפש בדברים אחרים.

בקשר לחיבור המחשב , אלא אם אתם חיים בימי הביניים מבחינת כרטיסי מסך וטלוויזיות LCD , חברו את הטלוויזיה דיגיטלית! לא אנלוגית!

לא חיבור VGA שהוא אנלוגי , אלא חיבור DVI עם מתאם מDVI לHDMI.

זה החיבור הכי איכותי ולא יהיו בו ריצודים , בעיות ברזולוציה וכו כי המחשב והטלוויזיה "דנים" ביניהם לפני החיבור ומתאמים הכל אוטומטית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי מחובר עם VGA, רואים מצויין אפילו יותר ממה שרואים את יס.

ויש לי כרטיס מסך MX-400 ענתיקה

לידע כללי, לא כל LCD תומך במחשב, וגם אם הוא כן תומך, צריך שהתמיכה תהיה ביציאה שלו למחשב ולא ביציאות אחרות.

התמיכה הזאת נקראת NR, חפש בחוברת של המסך שלך באיזו יציאה יש NR

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נצל"ש

שאלה לי אליכם.

נניח ואני מוריד סרט HD, ואני רוצה לראות אותו בLCD, האם מספיק שאני פשוט אחבר כבל צד אחד DVI (כרטיס מסך) וצד שני HDMI והוא ישדר או שצריך משהו מיוחד אחר?

תודה,

רן.

• תוכן חדש...