Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בימר 325 ידנית .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, תבדוק עוד רכבים!

25K מעל המחירון? הבחור רציני? הייתי הולך משם ולא מסתכל אחורה לא משנה אם האוטו מלוקק תרתי משמע.

אם 55K ש"ח זה 25K מעל המחירון אתה יכול למצוא 2 ב.מ.וו במחיר הזה.

הוא יכול לבדוק, למצוא יהיה קשה מאוד.

כמכונית נהיגה הרכב הזה הוא תענוג צרוף ובוודאי שווה את הכסף לעומת כל אלטרנטיבה שתנסה לקנות באותו סכום (שזה המדד לשווי עסקה, לא מחירון ולא כמה עוד מכוניות אחרות אפשר לקנות באותו הכסף).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שהתמורה ביחס למחיר (55K ואפילו יותר) היא גבוהה מאוד ובמיוחד ברכב הספציפי הזה , לא מדובר ברנו קליאו (עם כל הכבוד:roll:) הרכב על רוב מיכלוליו אמין ועמיד ולא בנוי לשבוק חיים ב250K ק"מ אלא הרבה מעבר (שים לב כמה E30 יש למכירה).

פורסם

שתי הסנט שלי:

הייתה לי A4 (נכון אודי זה לא ב.מ.וו. אבל זה קרוב), יד ראשונה, ידנית, ללא תאונות שלדה (הוחלפה כנף קדמית וזהו - כל שאר הצבע במכונית היה מקורי), 100,000 ק"מ, שנת 1998 - הרכב נראה והיה במצב חדש !!!

במועד המכירה (יולי 2006) הרכב היה כמעט בן 9, המחירון היה 47,000 ש"ח אני מכרתי אותה ב- 53,000 ש"ח.

לדעתי זה כמעט המקסימום שאפשר למתוח את המחירון כלפי מעלה, אם המחיר יותר יקר אז הקונים בורחים.

צריך להביא בחשבון שאפילו ב.מ.וו איננה יין שמשתבח עם השנים ולמיטב ידיעתי ראשי המנוע של הרכב הזה רגישים מאוד, כך ש- 260,000 ק"מ שהרכב נסע הוא מרחק משמעותי ביותר.

עוד עניין: אני ממליץ לקונה להביא בחשבון שמדובר ברכב "מושך אש". אתה תצא מפאב - המשטרה תבדוק שכרות.

תסע בכביש - יבדקו לך רשיונות.

ככה זה שלרכב יש סטיגמה שהיא "לא משהו".

פורסם

מצד שני הוא יכול גם להחזיר אש :)

מדובר ברכב שיש ממנו בודדים בארץ ואני די בטוח שבעליהם ידרשו סכום דומה עבור רכב במצב דומה.

מנוע שעבר 260K? יש לו עוד לא מעט, וכשימות ניתן יהיה ליבא אחד אחר.

האם שווה לשלם? אם מסתכלים על המחירון - ממש לא.

אבל אם מסתכלים על מה אפשר לקנות באותו הסכום במקום הבימר - המאזן משתנה(ואני לא מדבר על זה ש"320 שנת 98 עולה ככה וככה במחירון", אני מדבר על מחירים ריאליים שבהן המכוניות נסחרות).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוא נשאל את זה בצורה אחרת:

איזה עוד אוטו עם קרוב ל200 סוסים, הנעה אחורית, והתנהגות טובה, אפשר לקנות בסכום כזה ?

השוק של ה 325 וה- 328 שונה מכל שוק של כל רכב אחר בארץ.

המחירון מגוחך, הרכב בעל ביקוש אדיר, ולפיכך משלמים בהתאם.

אלו מנועים אמינים, שמחזיקים הרבה יותר מק"מ כזה.

יצא לי לא מזמן לשבת באחת, שנת 94 אם אני זוכר נכון, ולא האמנתי שהרכב משנה כזו ובעל ק"מ כזה.

הבעלים אמר שהמחירון 30 והוא שילם 60 עליה.

פייר, הייתי שם עליה 60.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מסכים, אם על הונדה האצ'בק משלמים מעל המחירון וזה רכב לא רע (נחשו למי המשפט הזה :sissies:)

לבעלים של הבימר המדוברת בטח ובטח שמגיע!

פורסם
הייתה לי A4 (נכון אודי זה לא ב.מ.וו. אבל זה קרוב),

אפילו לא באותה גלקסיה.

יש מי שלוקח A4 לנהיגה בנס הרים?

ה-A4 היא מכונית משפחתית עם גימור יפה.

ה-325 קופה היא מכונית ספורט קופה עם הנעה אחורית, חלוקת משקל מעולה, בלמים מצויינם, מנוע שרירי בעל פעולה חלקה, גיר קצר ועוד תכונות שהופכות אותה למשהו מיוחד שאין לו תחליף או מקביל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אפילו לא באותה גלקסיה.

יש מי שלוקח A4 לנהיגה בנס הרים?

אז לא קרוב.

עדיין אין כאן הסבר שמשכנע אותי בכדאיות ההשקעה בבימר הזו במחיר הזה.

פורסם

זה פשוט מאוד - בהנחה ואיבוד אפשרי של הכסף לא מפחיד אותך יותר מדי - קנה ותהנה. שום סיכוי שתמצא משהו אפילו קרוב במחיר דומה. אם אתה (כמוני, אגב) מפחד מהאופציה שתאונה או גנבה יגרמו להפסד כספי משמעותי - אל תקנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני קניתי לפנני חודש 316 שנת 94 ב22K גם ידנית...

האוטו היה יד שניה 01 ברישיון ,נקי מתאונות , מצב מכני מעולה

אז במקרה שלך אתה לא צריך לתת כזה מחיר על האוטו הזה

עדיף שתחפש במחיר מחירון ותמצא משהו טוב

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

VINT אין מכוניות כאלה

316 יש כמו זבל

ההבדל בין ה325 ל316 הוא עצום (ו-Mטק בפרט)

אני מאמין שאם הוא יחכה לכזו במחירון יהיה שלום בארץ לפני שהוא ימצא את מבוקשו :roll:

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה,עם כל הכבוד(ויש כבוד) מדובר על סדרה 3 סטנדרטית במחיר מופקע 55K?נו באמת...למה לא לקנות 740i באותו מחיר?תסכימו איתי שאין מה להשוות...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הכל פה עניין של היצע וביקוש.

במוו סדרה 3 עם מנועי 6 צילינדר ידניים לא בדיוק יש הרבה למכירה בשוק. ויש לרכבים האלה הרבה מאוד ביקוש, את הסיבות לביקוש הזה כבר אמרו. עכשיו כל עוד יש אנשים שמוכנים לקנות את הרכבים האלה במחיר גבוהה בהרבה מהמחירון אז ברור שהבעלים של הרכב יבקש מחיר שהוא יודע שתוך זמן מסויים הוא יצליח למכור.

55K לאוטו כזה אני חושב שזה ממש לא הרבה כסף בהתאם למצב השוק. המחירון לא מעניין אותי בכלל, שלוי יצחק יגיד מה שהוא רוצה.

ברשותי 325 E30 ידנית שנת 87, הרכב יבוא אישי ולא בדיוק ראיתי אותו במחירון, אבל אני מנחש שבמחירון הוא 10-20 אלף אין לי מושג, זרקתי סתם... קניתי בהרבה הרבה מעל זה. זה פשוט המחיר שבו הם נמכרים.

ל 325 E36 ידניות טובות יש יותר קונים ממוכרים, אנשים מחכים שאוטו כזה יצא למכירה, לכן המחיר בהתאם.

ושוב, כל מי שאומר שהמוכר חי בסרט או משהו בסגנון, אם מישהו יבוא ויציע לכם 20 מעל המחירון, תגידו לו לא?, המוכרים של הרכבים האלה יודעים שישלמו, אז למה לא לבקש.

וכל מי שהשווה למחירים בחול, צאו מזה, בארץ התחום הזה יותר יקר, אין מה לעשות, נתנו דוגמא של 106 ראלי שהם גם במחירים גבוהים, חבר שלי באנגליה קנה 106 ראלי עם מנוע 16V ותוספות ב-700 פאונד (5600 שקל בקירוב), אז אל תעשו השוואות, אין קשר.

פורסם

הרכב יד 4 עם 260,000 קילומטרים על השעון. גם עם הרכב מלוקק, עדיין אי אפשר להתעלם מהנתונים האלו.

מה מצדיק פה 25K מעל?

אשמח אם תאיר את עייני.

אם הרכב טופל כראוי הק"מ ממש לא אמור להטריד. המנוע הנ"ל יכול לסחוב עוד רבע מליון בשקט.

פורסם

אין שום מניעה לבקש מעל המחירון

טויוטה היילקס כפולת הנעה ,כאשר מד האוץ מראה 300K ,נמכרת בממוצע 10K מעל המחירון כאשר 15K מעל לא נדיר

כנל לטיוטה FJ70 ממכרזי האו"ם

מרצדס G WAGON

מיני החדשה

לעיתים ישנם אקזמפלרים המעלים השתאות לגבי הקשר בינם לבין המחירון ,והBMW קופה הוא אחד מהם

יגאל

• תוכן חדש...