Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה אנשים אומרים שהאיביזה (אני מדבר על שנת 2003 1.4 100 כ"ס) בנויה מהפולו, והגולף שזה גרמני...

השאלה שלי היא כזאת,

האם התחזוקה של הסיאט תעלה לי יקר נגיד כמו הגולף ?? כי אז עדיף לקנות גולף

הייתי שמח גם לשמוע על האיביזה עד כמה היא טובה, או אולי עדיף להשקיע ברכב אחר.

האם 1.4 מספיק חזק בשביל לשייט במהירות של 120 בלי לשמוע את המנוע צועק לעזרה.....

תודה, שאולי.

פורסם

העלויות לתיקון זהות שתי המכוניות. אלא שמחיר הרכב שונה , נמוך באיביזה !, לכן בכל מקרה האיביזה עדיפה !,זו דעתי !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

באמת, הייתי שמח לקבל עוד עצות מאנשים שיש להם איביזיה....או שיודעים.

מבחינת ביטוח, חלקים, תיקונים וצריכת דלק.

תודה,שאולי.

פורסם

שאול שלום

בשני השירשורים שפתחת העלית המון שאלות ואני רוצה להתיחס להתלבטות שלך הנוגעת לסוגי המנועים (בשירשור שננעל).

בקורדובות ( שזה בעצם איביזה עם בגאז' ולכן היא כבדה קצת יותר) היו לי כל סוגי המנועים שהוזכרו כאן .

בקורדובה 2000 היה מנוע 105 כ"ס, 1600 סמ"ק.

בקורדובה 2005, צורה חדשה היה לי מנוע 1400 75 כ"ס.

בקורדובה 2007 יש לי מנוע 1400 100 כ"ס.

כולן ידניות.

אז ככה: במנוע 75 סוסים אני יותר לא נוגע. הרכב הרגיש ממש חלש.

לא הרגשתי הבדל מי יודע מה בקורדובות של 100 - 105 כ"ס. אבל הנוכחית עם מנוע 1400 נראית לי יותר "נושכת" בתאוצות ובתאוצות ביניים. בגדול מנוע 1400 יספק לך את הסחורה גם במהירות וגם בנסיעות ארוכות (במודל 2007 שלי עשיתי כבר 45000 ק"מ אז אני יודע על מה שאני מדבר).

הרכב מאד אמין. אמנם ב 2005 היו כמה תקלות יצרן שטופלו במסגרת האחריות אבל הן לא חזרו ב 2007 והרכב "לא רואה מוסך" למעט טיפולים. הנסיעה כייפית גם במהירויות גבוהות בכביש שש. הרכב מאובזר ונח.

חלקים יקרים אבל אם הרכב טוב אז אין צריכת חלקים. בכל מקרה יש הרבה קורדובות שנפלטות מענף המוניות כך שאתה יכול להשיג בפירוקיות חלקים שמשותפים לאיביזה.

כשאתה קונה איביזה מנער ש"קרע" את הרכב, בדוק בעיקר את הגיר, המצמד ובלם היד ואני משער שאתה יודע למה. חשוב שברכב יש נוזל קירור מקורי של פולקסווגן.

אם יש באפשרותך לבחור את רמת הגימור, לך על הרמה הנמוכה יותר והפחות אלקטרונית כי המזגן המיכני נח יותר לתפעול.

אני גם מאד מרוצה מהשירות של צ'מפיון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה רבה לך על התשובה המפורטת,

אני חושב שסגרת לי כמה פינות.

מצטער אם הטרדתי כמה אנשים עם השאלות שלי, אבל הייתי חייב לדעת.

עכשיו נשאר רק לקנות אחת...אלה הבעיה ..והיא הכי גדולה......למצוא איביזה למכירה.

• תוכן חדש...