Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PAYPAL - הכיצד?

ezuf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי חיפוש וכל השרשורים שמצאתי לא העלו פתרון - אז סליחה מראש

ולענייננו: יש לי ישראכרט ואני בבנק פועלים - איך אני יוצר חשבון PAYPAL ומעביר סכום כלשהו אליו?

אני רוצה לרכוש חבילת SHELL איפשהו באירופה\ארה"ב - משהו בסגנון http://www.eushells.com/?id=8

או כל אתר אחר שיכבד PAYPAL

מה עושים? אפשר לגשת לבנק ולבקש? כי פעם אחרונה ששאלתי לא ידעו בכלל מה זה wire transfer וכאלה

תודה מראש ושבת שלום :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם זה ישראכרט, דהיינו כרטיס ישראלי, ולא מאסטרקארד, דהיינו כרטיס בינלאומי - אז אתה לא יכול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דהיינו לא יכולים בבנק לעשות כלום? אין גרסה "מתקדמת" של ישראכרט עם 16 ספרות? או שפשוט לשדרג למאסטרקרד?

או במילים אחרות - אין מנוס מלהנפיק ויזה? :) בדיסקונט\לאומי ושות'.

אוף אני חופר :|

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אתה צריך שהכרטיס יהיה כרטיס אשראי בינלאומי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנאמר, אתה צריך כרטיס אשראי בינלאומי.

חברת "ישראכרט" היא חברה ישראלית. במשך שנים הם היו הנציגות של מאסטרקארד ושל אמריקן אספרס בארץ.

בשנים האחרונות, הכל התבלבל וכמעט כל החברות מייצגות את כל החברות.

משמע, לאומי-קארד לדוגמא, מנפיקה גם ויזה וגם מאסטרקארד.

ישראכרט מנפיקה גם ישראכרט (כרטיס אשראי שפעיל בארץ בלבד), גם מאסטרקארד וגם אמריקן-אקספרס.

ויזה כ.א.ל מנפיקה גם ויזה וגם דיינרס.

בקיצור - אתה יכול ללכת לסניף בנק הפועלים בו מנוהל החשבון שלך ולבקש להזמין כמעט כל כרטיס.

גם מאסטרקרד וגם ויזה וגם אמריקן אקספרס.

רק קח בחשבון שככל שהכרטיס יותר גבוה בסולם - הוא יקר יותר.

פורסם

היום כבר לא צריך כרטיס בינלאומי , פשוט תכנס לאתר של פאי פאל תיצרו לעצמך שם חשבון תזין את פרטי כרטיס האשראי שלך גם אם הוא לא כרטיס אשראי בינלאומי וכל אתר אחר שעובד עם פאי פאל יוכל לחייב את חשבון הפאי פאל שלך וזה אוטומטית מחייב את האשראי שלך .

ככה אני קונה עם חשבון הפאי פאל שלי ואין לי אשראי בינלאומי , מי שלא יודע או חושב שלא יודע אז לא להטעות אחרים .

פורסם

אדון "מאזדה ספיד", תן לי לנחש - הכרטיס אשראי שיש לך הוא של חברת ויזה.

כרטיסי אשראי של ויזה, כולל אלה שרשום עליהם לשימוש בישראל בלבד, נסלקים ע"י חברת ויזה העולמית.

לכן, עם כרטיסים שכאלה כן אפשר לקנות בPAYPAL (ובאתרים שמבצעים סליקה ONLINE ולא במסוף של חנות).

לעומת זאת, כרטיסי ישראכרט, שתקפים בישראל בלבד, לא קשורים לחברת MASTERCARD העולמית.

הם כרטיס ישראלי, שחברת ישראכרט הישראלית מפיצה בארץ בלבד. ואינו נסלק ע"י MASTERCARD העולמית.

ועל כן, ניתן להשתמש בהם רק בחנויות בישראל.

ככה שאם אתה לא יודע, או חושב שלא יודע - אל תטעה אחרים.

פורסם
אדון "מאזדה ספיד", תן לי לנחש - הכרטיס אשראי שיש לך הוא של חברת ויזה.

כרטיסי אשראי של ויזה, כולל אלה שרשום עליהם לשימוש בישראל בלבד, נסלקים ע"י חברת ויזה העולמית.

לכן, עם כרטיסים שכאלה כן אפשר לקנות בPAYPAL (ובאתרים שמבצעים סליקה ONLINE ולא במסוף של חנות).

לעומת זאת, כרטיסי ישראכרט, שתקפים בישראל בלבד, לא קשורים לחברת MASTERCARD העולמית.

הם כרטיס ישראלי, שחברת ישראכרט הישראלית מפיצה בארץ בלבד. ואינו נסלק ע"י MASTERCARD העולמית.

ועל כן, ניתן להשתמש בהם רק בחנויות בישראל.

ככה שאם אתה לא יודע, או חושב שלא יודע - אל תטעה אחרים.

טעות , לחבר שלי שייש לו כרטיס ישראכרט ולא בינלאומי גם קונה כמוני ואין שום בעיה , אולי זה כבר קשור לדברים אחרים שלא תלויים בכרטיס ואף אחד מאיתנו לא מודע לזה , מה שבטוח שלא צריך בינלאומי כדי לשלם דרך פאי פאל למישהו !

פורסם

כל כרטיס ויזה בעל 16 ספרות ושיש מאחריו קוד VCC יכול לתפקד גם לרכישות בינלאומיות גם אם רשום עלי רק לישראל

אבל כאשר תהיה לכם בעיה ברכישה או מעילה כלשהי שביצעו בכם, ויזה לא מבטחת לכם את הרכישה וגם לא תיתן לכם תמיכה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
טעות , לחבר שלי שייש לו כרטיס ישראכרט ולא בינלאומי גם קונה כמוני ואין שום בעיה , אולי זה כבר קשור לדברים אחרים שלא תלויים בכרטיס ואף אחד מאיתנו לא מודע לזה , מה שבטוח שלא צריך בינלאומי כדי לשלם דרך פאי פאל למישהו !

כרטיסי ישראכרט שתקפים בארץ בלבד מונפקים עם 8 ספרות.

PAYPAL פשוט לא מסכים לקבל כרטיס אשראי עם 8 ספרות.

כמו שGSI רשם, כרטיס ישראל עם 16 ספרות יתקבל - אך אז הרכישות בחו"ל לא יהיו מבוטחות במקרה של הונאה.

פורסם

תודה רבה לכולם! :) אחרי שיטוט קל באתר ישראכרט אני חושב שאנסה את השירות ISRACARD.WEB שלהם

שבת שלום ושקט לכולנו :p

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...