Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליבו חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי לראשונה על הכביש את הרכב שבכותרת. למרות סלידה מובנית מרכב אמריקאי, אי אפשר שלא להתפעל מהעיצוב המאוד מרשים של השברולט דנן. אם האוטו הזה נוסע כמו שהוא נראה, פתאום כל הב.מ.וואים, מרצדסים, לקסוסים, יגוארים וכיו"ב, נראים אויליים לחלוטין.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"קצת"? הבחור נסחף בגדול.

זה הרכב:

339719162_ce2c6ffe04.jpg

אמנם שיפור מהדור הקודם (שהיה מכוער למדי), אבל מכאן ועד השוואה למכוניות פאר הדרך ארוכה.

אגב, אם כבר רכב מרשים, זו היגואר החדשה (שניצחה במבחנים השוואתיים גם את מרצדס, ב.מ.וו ואודי!)

jaguar%20xf%2028.jpg

jaguar-xf.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך אפשר בכלל להשוות את המאליבו למרצדס או BMW.

אמנם הם שיפרו קצת את הצורה, אבל המראה שלה עדיין לא מושך מי יודע מה, במיוחד בהשוואה שנתת.

מבחינת רכב, אמנם יש שיפור מהדור הקודם, טיפה יותר מתנהגת, אבל עדיין ממש לא משהו, בטח לא כמו הארופאיות.

פורסם

למרות שנראה לי קצת מוזר שאני צריך לפרש את עצמי, בכל זאת מתעורר הצורך. אני מניח, כמו הנזעקים לדגל למעלה, שקיים הבדל לא זניח בין המליבו ליוקרה גרמנית/יפנית/איטלקית/אנגלית ומה שתרצו. כל שניסיתי הוא להמחיש את התפעלותי מעיצובה החיצוני של המליבו (וכן הכרתי גם את התמונות. היא פשוט נראית טוב בהרבה במציאות). אין לי מושג, כפי שציינתי, איך היא מתנהגת, אבל כנראה שהקוראים צריכים תאורים יותר פלסטיים ולא משתמעים. סליחה.

פורסם

יופי הוא עניין של טעם אישי ולדעתי אחרי שלושה ימים מלבבים עם המליבו החדשה, היא אכן נוסעת כמו איך שהיא נראית!

רע מאוד!

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני חושב שביחס למחיר של מליבו, זה הכי הרבה מכונית לאותו כסף, אבל מרצדס, ב.מ.ו. וכן' זאת ליגה אחרת שמיועדת לקהל יעד אחר. יוצא לי לעיתים קרובות לנסוע על מרצדס C (בהסעות בתור נוסע) והמרצדס הקטנה ממש תענוג של אוטו והכי חשוב - יש לה הנעה אחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היא אכן נוסעת כמו איך שהיא נראית!

רע מאוד!

אמר בעל המאזדה.

כמה שאני לא סובל "שברולטים" חדשות, שמביישות את הסמל שהן נושאות, העיצוב של הנ"ל מרשים למדי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נהגתע במלאיבו 08 של ידיד לעבודה שרכש זה עתה. לי יש את המאליבו מהדור היוצא 07(ממנה אני מרוצה מעל ומעבר ברמה האישית). החדשה היא קפיצה נחשונית קדימה בכל היבט ובכל פרמטר.הנסיעה חלקה ושקטה בצורה מדהימה(GM התקינה בידוד מיוחד וכן חלונות עם ציפוי כנגד רעשים) וההרכבה בפנים נראית טובה פי מליון מזאת אצלי(פלסטיקים באיכות אחרת לגמרי ובתחושה של גימור חזק ומוצק).

לדעת כל הבוחנים, בארץ ומעבר לים, מדובר במכונית מצויינת שלא נופלת מכל מתחרותיה (היקרות ממנה בהרבה).

רציתי לשדרג את שלי לחדשה אבל עסקת הטרייד אין כשלה(לזה יש לייחד מקום אחר) ונראה שאשדרג לאדג' של פורד או שאמתין לשעת כושר אחרת.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

גם בעיניי היא מצאה חן ואם נתעלם מההכללות הנוגעות לרכבים אמריקאים אז התגובות שאני שמעתי (בארץ וביוסטון..) הן רק טובות. זה רכב אמריקאי בליגה גבוהה יותר ממה שאנחנו מכירים.

באפריל צפוייה לי נהיגה קשה וארוכה של כמה ימים בארה"ב ואני מקווה לשכור מאליבו. אחלק אתכם את רשמיי (אגב, פעמיים שכרתי מליבו יוצאת, גם כן לנהיגות ממושכות בארה"ב ומאד נהניתי מהרכב).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

טוב,הנאה זה דבר יחסי..

המאליבו הישנה לא היתה אלא גירסה אמריקאית של האופל וקטרה,מכונית בינונית למדי ששברה שיאים במספר מתיחות הפנים שעברה מאז שהוצגה.

מיסתבר שמאז שנות ה 70' עברו לא מעט מיים בירדן(הההרי..)וגם בארץ כבר לא ממש מעריצים מכוניות אמריקאיות,ומעדיפים על פניהם מכוניות יפניות או אירופאיות טובות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המאליבו החדשה הרשימה אותי מאוד מבחינת העיצוב החיצוני, למרות שאני אינני מחבב את התוצרת האמריקאית.

היא עושה רושם שונה וטוב יותר ממה שהיינו רגילים בעבר.

להשוות אותה למיטב התוצרת הבאוורית זה לא דבר חכם, אבל יש להדגיש כי היא זולה מהן משמעותית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...