Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברה ..

אכן ברור שמה שחשוב זה קודם כל הבריאות. אם לא הייתי במצב סביר בכלל לא הייתי מעלה כזה שרשור.

כרגע המצב הוא שהגב שלי עושה בעיות. אני כבר כמה שנים עם 2 פריצות דיסק (קלות) בגב , עכשיו אחרי התאונה המצב החמיר , אני עדיין לא יודע עד כמה. אני מקווה רק שזה כאבים מהזעזוע ולא משהו נוסף שזז שם . בסך הכל המצב סביר ..

את כל הרכיבים אני כרגע שומר להמשך .. לא יודע איך ומה יהיה , אבל נשמור על האופציה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצער לשמוע על הרכב שלך:-(

העיקר שתרגיש טוב ותהיה בריא :-)

הכותרת הזאת מפחידה זה נראה כאילו מישהו מת חס וחלילה לא עלינו...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

שמח להשתתף בצערך עופר! בגלל שמדובר במערכת ולא בך!

אכן כואב! (מכל הבחינות)

יאללה - תתחדש בבייבי חדשה (אולי פולו? :-P) תפנק את עצמך ואותנו בהתקנה שאין לה תחרות.

ותשמור על הגב שלך - בלי שטויות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער לשמוע!! באמת נראתה מערכת טובה!

אבל תדע לך מכונית באה והולכת החיים [חס ושלום] הולכים לא חוזרים אז ברוך ה'!!! שלא קרה נזק!!

מקווה לראות תמונות של הרכב החדש עם המערכת הישנה:wink:

מקווה שתחלים ותרגיש טוב!! ותשמור על הגב!

פורסם

את כל הרכיבים אני כרגע שומר להמשך .. לא יודע איך ומה יהיה , אבל נשמור על האופציה.

קודם כל תרגיש טוב.

דבר שני, רק שלא תיקח את זה בצורה קיצונית כמוני שכבר כמעט שנתיים אחרי התאונה ואני עדיין ללא מערכת (אומנם היא בבניה אבל יש גבול לכל תעלול).

:).

under construction..

פורסם

פירוק של מערכת תמיד נשמע רע ,

מצד שני - פירוק של הגב מרגיש עוד יותר רע (אני יודע כי אבא שלי כבר שבועיים בבית עם פגיעת גב).:?

אולי תעלה לינק לשרשור של התקנת המערכת (אם יש כזה) כדי שהחברים יוכלו לראות על מה העניין.

תרגיש טוב ותיבדק!:wink:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עופר ידידי! משתתף בצערך, מי ייתן ולא תדע עוד צער! (:-D) (ואני מקווב שהמערכת תיתן בראש באוטו החדש!!)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בהחלט מצטער על מה שקרה..

אני באמת מקווה שרק יצאת עם פגיעה קלה ולא משהו רציני.

בריאות זה הדבר הכי חשוב בחיים!

אני מאמין שעוד מחכה לנו הפתעה מהרכב והמערכת העתידיים שלך! במיוחד אחרי ששמעתי את המערכת הנוכחית שלך!

כנראה עוד תשבור את השיא של עצמך..

רק בריאות ידידי.

ושיהיה שבוע טוב.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

רק בריאות!!!

ולחיי הבניה החדשה שתבוא עליינו לטובה ;)

(תמיד צריך למצוא משהו טוב, לא?!)

פורסם

העיקר שאתה בריא.

רכב חדש=בנייה חדשה=רעיון חדש=רכיבים חדשים.

לפי מה שבחרת בעבר יש סיכוי לשידרוג לא ?:wink:

עם כל הצער שבדבר יכול לצאת מזה משהו טוב יותר.

• תוכן חדש...