Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי קניתי כבלים התנעה לאוטו מתחנת דלק "דלק", מיכוון שנתקעתי

הכבלים לא עזרו, הזמנתי את הגרירה והם הניעו ישר עם הכבלים שלהם

מכאן שהכבלים שקניתי שהיו זולים להפליא (30 ש"ח), הם כבלים "זבל", דקים מידיי, לא רואים את זה בעיין כי הבידוד שלהם עבה וזהה לכבלים היקרים. היה רשום עליהם 500Ah.

באתי להחזיר אותם למתדלק כאשר לא עבר 10 דקות מהקנייה

והוא תירץ שהוא לא יכול להחזיר לי כי שילמתי בכרטיס אשראי ואפשר לבטל רק בבוקר כשהמנהל נמצא (זה קרה בערב)

אז עיצה שלי למי שהולך לקנות כבלים התנעה להקפיד ולבדוק את כושר ההתנעה שכתוב על הכבלים

ממליץ לפחות על כושר התנעה של 600Ah ומעלה !!!

לרכבים כבדים יתכן כבלים עם כושר התנעה גבוהה יותר

שלא תתפתו לזול !!!

פורסם

וגם אז מומלץ לבצע הלחמה של גידי הנחושת של כל קצה כבל אל מתכת התנין.

זאת כי הכבל מחובר אל התנין רק בלחיצה והמגע החשמלי הזה אינו טוב ושם נוצר מפל מתח עם התחממות בזמן שימוש להנעת רכב. ההלחמה גורמת למגע חשמלי טוב יותר בהרבה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבעיה היא לא האמפראז' הרשום, ולכן העצה שלך לא נכונה. הסטרטר שלך דורש אולי 100 אמפר. 150 אמפר ביום רע.

הבעיה היא שקנית מוצר של יצרן זבל , ולכן אין שום קשר למה שמוצהר על האריזה למה שהכבלים מסוגלים להעביר בפועל.

קנה כבלים מחברה מוכרת, או בדוק שהעובי בפועל של המוליכים (ולא של הגומי מסביב) הוא רציני, נגיד משהו כמו עובי עפרון ומעלה, ואז לא תתקל בבעיות.

פורסם

בענין עצה לכבלים

כבלים טובים קונים אך ורק אצל חשמלאי רכב

ועדיף גם כבלים של חברת מצברים ביגלל

שחברת מצברים מכבדת את עצמה לא תביא כבל

זול ותסים עלוו את הלוגו שלה

עצה כול מה שזול זה בסוף יקררר

ולא קול מה שנוצץ זה זהב

פורסם

כבלים של רתכת זולים מאוד.

תוכל להניע מרכבה סימן 4.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
כבלים של רתכת זולים מאוד.

תוכל להניע מרכבה סימן 4.

איפה ניתן לקנות אותם?

או

איפה ניתן לקנות כבלים טובים באיזור המרכז?

פורסם

ממליץ. כמו קודמי.

ללכת לטמבוריה. לבקש כבלים של רתכת. 20 מ"מ. מספיק. לרכבים כבדים 32מ"מ.לקנות 4 תנינים של רתכת. לבקש שיחברו לכם את זה עם לחיצה + הלחמה. ותאמינו לי. תצליחו להניע כל דבר שתרצו. מנסיון.

אצלי זה סוג הכבלים להנעה. וכל החברים תמיד באים אליי לקחת כבלים להניע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כאשר קניתי את הג'י אם סי אני קיבלתי כבלים להנעה,לא יודע כמה אמפר ,אבל רואים שהנחושת שאחרי הבידוד זה בעובי של 2אפרונות בערך,ועדיין לא נתקלתי במצב שהם התחממו או לא העבירו מספיק זרם!

ממליץ בחום להסתכל איפה שהתנין ולראות כמה נחושת יש ולא כמה בידוד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...