Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק הוא בעיקר פאדיחות להסיע אנשים (במיוחד בחורות ברכב) :-P.

ואם כבר אז לפחות אל תעשה סיבובים עם לחיצה על הגז תוך כדי, וסיבוב ההגה עד הסוף ימינה או שמאלה, כי אז אתה יכול לרסק את הציריה לגמרי והיא פשוט תישבר ולא תוכל להמשיך ליסוע

עלות ? בסביבות ה250 לציריה (למרות שאני חושב שקצת פחות כי זה 1600)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ספר לי על זה... כל הרחוב שומע אותי יוצא מהחניה בבוקר

חשבתי שזה יכול לגרור לבעיות נוספות, כי אחרת אני יכול לסחוב עוד חודש עם הפאדיחה... עד שיהיה קצת כסף ספייר ביד

תודה רבה על התשובה המהירה

פורסם

כנס למוסך שלם בתשלומים .צריות זה דבר ביטחותי אני מאמין שהחייים שלך ושל אחרים שווים קצת יותר מ500 שח. מה גם שאחד הצריות נשבר בדרך כלל הנזק גדול יותר ותמיד תופס אותך בזמן הלא נכון. תעשה את החושבים שלך

פורסם

כניסה לאחת הפירוקיות יכולה להניב 2 ציריות במצב סביר (ללא קרעים בגומיות) שייתכן ששופצו לא מזמן.

המחיר יכול להיות 200 ש"ח לשתיהן ועוד 100 ש"ח עבודה על הרכבה.

אם אין כסף עדיף לנסוע עם משהו מפירוק מאשר לשלם בתשלומים כסף שאין.

בהצלחה.

פורסם

לא משנה מאיפה תקנה כל הציריות הן משופצות, אין דבר כזה ציריה "חדשה" לסובארו, בסך הכל מחליפים את הפעמון , והמבנה של הפעמון כשהוא נשחק גורם לרעשים האלה.

לך למוסך נורמאלי , לא מורשה סובארו (חבל על הכסף) ותבקש שיבדוק איזה ציריה דופקת ושיחליף אותה. חבל על הזמן בפירוקיות,

מה גם שיש לך אחריות מסויימת לכמה חודשים על הציריות שאתה קונה מהמוסך.

וחוץ מזה כבר אמרתי לך בהודעה הקודמת, פשוט תנהג בזהירות בסיבובים ואל תלחץ חזק על הגז כשאתה עושה פרסה או סיבוב, גם עם הציריות ה"חדשות" שתחליף כי אז אתה פשוט מרסק אותן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ממליץ על צירייה מקורית ואם כבר תחליפית, אזל לפחות טורקית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...