Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים לכולם.

אני רוצה בבקשה לקבל המלצה לרכב משפחתי אמין! שהתחזוקה שלו זולה יחסית ושהוא יהיה חסכוני בדלק אבל שיסע כמו שצריך ולא ניצטרך שתי תאילנדים שיתנו דחיפה מאחורה (אנחנו משפחה בלי עין הרע של אנשים בריאים ככה שצריך רכב שיסחוב בהתאם). אנחנו מחפשים רכב שבעיקר יהיה נוח לנהג אני בנאדם גבוה 1.90 וגם שמנמן ככה שאני רוצה שיהיה לי נוח פחות הוא יותר התקציב שלי הוא 50-55 אלף שקל פחות או יותר אני מחפש רכב משפחתי חזק אמין ונוח זה מה שחשוב!

אני חושב ללכת בכיון של מאזדה לנטיס 1.8 אני רוצה לקבל ממכם את כל המידע הקשור לרכב הזה ואם יש לכם המלצות לרכבים אחרים באותו תקציב ואותו סדר גודל אני מאוד ישמח לקבל!

בתודה מראש אבינועם

פורסם

שלום.

לדעתי ניסן אלמרה תהיה עדיפה על מאזדה לאנטיס.

אלמרה אמינה מאוד (כך שתוכלו לשחרר את התאילנדים), נוחה יותר ומהנה יותר לנהיגה.

ביטוחים של אלמרה פחות יקרים מלאנטיס.

לדעתי גם צריכת דלק בלאנטיס 1800 יותר גבוהה משל אלמרה 1800.

באלמרה גם אין רצועת טיימינג- חוסך טיפול יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו כן הייתי מוסיף לרשימה מאזדה 626 שהיא מרווחת יותר מהלאנטיס. יש גם פאסט 1.8 טורבו שאפשר למצוא במחיר כזה.

אם דיזל בא בחשבון, אז טורבו דיזל סוחב ממש טוב, לא למירוצים אומנם, אבל בעליות הוא יהיה עדיף על מנוע בנזין בנפח דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הלאנטיס 1.8 היא מצויינת אבל אם אתה בחור גבוהה וטיפה גדול אז באמת עדיף לחשוב על מאזדה 626 , היא נוחה מאוד ,מרווחת וגם לא שותה המרבה דלק .

• תוכן חדש...