Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעה וחצי ישבתי וקראתי את כל בסיפור..

פשוט מזעזע, אני בהלם! :shock:

בזמנו גם אני עברתי במגרשים השונים בעירי, אך למזלי (מסתבר) זה לא הגיע עד כדי קניה..

אני נוהג עכשיו באוטו כמו שלך רק שנתון אחורה - 06. רכשנו אותו חדש מהחברה ושם

גם התקינו אזעקה מסוג קוברה (הדבר ביחידי שמעצבן אותי ברכב המושלם הזה :oops:).

קשה לי לדמיין איך הייתי מתמודד אם מה שקרה לך..

יש חדש בקשר למשפט?

איך עד עכשיו הרכב מתנהג, היו תקלות נוספות?

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקפצת שרשור מלפני שנה :shock:

נכון, כי זה בערך הזמן שצריך לנהל משפט כזה (או יותר?) ואני סקרן לדעת במה הסיפור נגמר.. :roll:

פורסם

סיפור וולאד נגע לליבי

אני הולך למצוא את וולאד ולהחזיר אותו לפורום! גם אם זה יעלה לי בשעות תקתוק רבות!

פורסם

אני מבקש מהנהלת הפורום לסגור את הנושא הזה ולמחוק שמות של כל מעורב בסיפור העצוב (מבחינתי).אין לי שום טענות יותר כלפי הסוחר או כל גוף אחר.פרסום בפורום רק הביא נזק לקיום משפט תקין ואני מצטער מאוד שהייתי כל כך תמים ובכלל כתבתי פה.

תוצאת המשפט היא פשרה שמבחינתי זה הפסד של קרוב ל 70 אלף ש''ח נזק ישיר.אין אוטו,אין כסף ואין צדק.בחיים לא אקנה יותר אוטו בישראל ובחיים לא אלך לבית משפט חסר התועלת.

לכולם יום טוב.

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

קראתי את כול השרשור הזה מהתחלה ועד הסוף ואכן סיפור עצוב.

אני חושב שחבל מאד מה שקרה לך, אבל בסופו של דבר הפסדתה הרבה כסף ולא בריאות שזה הרבה יותר חשוב.

אני לא חושב שאתה צריך לקחת דברים כול כך קשה פשוט ללמוד מטעויות, לפעם הבאה רכב ששווה 100K לוקחים לבדיקה ב450 ש"ח ובטח אם הוא מסוחר, אז באמת אם תיסתכל על זה קצת מהצד שום דבר שהוא סוף העולם לא קרה אני בטוח שתחזור לעצמך ובקרוב תיקנה רכב אחר שבאמת תהנה ממנו והיה שווה את הכסף שתשקיע בו.

טסלה 3 2022

פורסם

בזמנו עקבתי אחר השרשור שלך וגם עכשיו אני מופתע מאוד מהתוצאות,צר לי שלא קיבלת מה שרצית,לא יודע אם זה מנחם אותך אבל אני ועוד עשרות אנשים למדנו רבות מהמקרה שלך ואם לא היתה משתף אותנו סביר להניח שעוד המון אנשים היו נופלים בפח הזה,וכמו שאמרו מעליי,העיקר הבריאות,וכל הכבוד לך שניסית(אמנם בסופו של דבר הפסדת...)אבל ניסית,הרבה לא עושים את זה,ואני בטוח שלפחות קצת ניערת את האנשים וגם את בעלי המגרשים באיזור...יום טוב.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
אני מבקש מהנהלת הפורום לסגור את הנושא הזה ולמחוק שמות של כל מעורב בסיפור העצוב (מבחינתי).אין לי שום טענות יותר כלפי הסוחר או כל גוף אחר.פרסום בפורום רק הביא נזק לקיום משפט תקין ואני מצטער מאוד שהייתי כל כך תמים ובכלל כתבתי פה.

תוצאת המשפט היא פשרה שמבחינתי זה הפסד של קרוב ל 70 אלף ש''ח נזק ישיר.אין אוטו,אין כסף ואין צדק.בחיים לא אקנה יותר אוטו בישראל ובחיים לא אלך לבית משפט חסר התועלת.

לכולם יום טוב.

מה לכל הרוחות???

איך יצא שבסוף גם איבדת את רוב הכסף (את כולו אם החזרת את ההלוואה לבנק), גם את הרכב הקודם שלך וגם את הרכב החדש המדובר? איזו מין פשרה זאת?

מה הייתה האופציה שלך ללא פשרה - להכנס לכלא?

פורסם

איזו פצצה הפלת O_O הייתי רוצה לדעת מה קרה אבל אני מתאר לעצמי שאתה רוצה רק לשכוח מכל הסיפור הזה.

מה שכן, ההודעה האחרונה גרמה לסקרנות שלי לגדול כפליים, וקראתי את כל השרשור, נורא ואיום :( לא מסוגל לתאר לעצמי איך זה מרגיש...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

לא היה לי הרבה ברירה.שופט דחף לפשרה,הוא לא רצה לשמוע כלום.הרכב נמכר בעלות נמוכה בחזרה אל הסוחר.לגבי העיקר הבריאות...אז נראה לי שאיבדתי הרבה שנות חיי בשנה הזו.הנזק כולל את כל התיקונים שנעשו וכל החקירות, שמאים,רכב ישן שלי ושכר טרחה נכבד של עו''ד וכד .גם לא היה לי מספיק כח נפשי למשוך עם המשפט כמה שנים שזו הייתה אלטרנטיבה על פי דברי השופט...

לבן אדם רגיל המקרה נראה פשוט על פניו אבל אני יכול להבטיח לכם שזה לא היה כל כך פשוט והרבה צירופי מקרים הובילו אותי לקניית רכב זה.מה שבטוח היום שאני לא רוצה היום לא את הרכב,לא את המשרד הרישוי ,לא את עורכי דין ביחד עם בתי המשפט האימפוטנטים ורכישת רכב למשפחה העתידית הפכה לסיוט שסוף סוף נגמר ולא משנה כבר באיזה נזק או הפסד,העיקר שנגמר.

האוטו הזה בכלל רציתי להביא כמתנה לאישתי ליום חתונה...אבל המתנה גרמה לנו לדחות את החתונה בשנה,לאבד שינה,לעזוב את הדירה השכורה ולעבור תחת חסותם של ההורים.נשארנו בלי כלום. שיעור קשה מאוד עבורי ועבור כל משפחתי.

היום אני לא מאמין לאף אחד.לא למוכרים,לא למכוני בדיקה,לא למשרדי ממשלה וכאשר מישהו שואל אותי אם אני רוצה אוטו השער שלי נעמד על הראש כמו מחשמל...כך זה...

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

הצטערתי מאוד לשמוע את תוצאות הסיפור.

מה שאתה אומר בעצם זה שהסוחר גם הרוויח במכירה וגם הרוויח בקניה חזרה ממך (שלא לדבר על כך שהוא עלול למכור את הרכב לפראייר הבא)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...